Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Irina La multi ani si tot ce iti doresti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia pai ce retete sa faci numai cu carne? orice ai face tot carne este...brrr....
Mai am o prietena care tine Dunkan asta, a zis ca va trece pe vegetarian dupa ce termina dieta.....
Eu am vrut sa ma inscriu la Zumba....DAR.....Clau mi-a zis sa le iau pe toate cu calm si sa termin cu cursul foto...asa ca numai de prin aprilie ma pot apuca de Zumba.

merg sa-mi termin hainele de calcat. am facut ciorbitza de ieri si la amiaz fac mititei pt. Clau si pt. mine...ca sunt la proteine azi.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Gata m-am intors si eu, ceasul era "putin" zgariat si cam aiurea dar macar nu l-au stricat de tot mai rar sa dai peste asa cretini in meserie, eu una clar i-as reclama dar al meu sot e mai bland zice ca se intampla in orice meserie ca in spital se mai da rateu si cu oameni d-apoi cu un ceas si se bucura ca nu i l-au rupt de tot .
Giova mi-a venit cartea chiar inainte sa plec si am rasfoit-o putin, are 350 de retet , faza buna e ca la ziua de proteine pure de carne am vazut retete interesante, cu carne preparate cu iaurt si mirodenii, cu rosie si usturoi deci nu e dracu asa negru oriucm sunt rezervata ca mi se pare prea multa carne dar de luni incep. Eu as vrea sa mai dau jos 6-7 kg deci nu asa de mult . Cu sportul eu una am ales sa fac acaas din comoditate , sa fac 30 min pana la sala, 10 dezechipat, o ora sport, 30 min dus si schimbat+uscat si 30 minute inapoi mi se pare super aiurea as pierde 2 ore si 40 minute pe cand acasa fac o ora si dus rapid si gata , am vreo 3 dvd-uri, coarda , bicicleta, bara de tractiune sunt echipata nu gluma. Fain meniu ati avut eu am facut niste pulpe de pui inabusite in cuburi de rosii cu busuioc si champinioane . Deseara calc si eu la filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Irina......LA MULTI ANI DOAMNA!
Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ai parte de tot binele din lume!!!,

Giova, nici nu aveam cum sa ti-o iau inainte cu cafeaua ca la ora 8 am plecat de acasa sa merg la analize.
Dupa care am mers la piata, am facut mancare, iar acum ma pregatesc sa fac un dus ca sa putem pleca si noi linistiti la restaurant.
Arpopo de chestii profesionale, uite daca vrei sa intri aici:http://www.linkedin.com/profile/view?id=104969196&trk=tab_pro sa vezi cam ce zic colegii/sefii despre mine(ma luad si eu asa ca nu ma luati in seama)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina, la multi ani Doamna Ti-am lasat mesaj in fb

Toanca, linkul pus nu se deschide...cere logare Mai bine da un copy-paste sa vedem

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Am facut azi din nou paine...si a iesit mult mai buna decat prima data...asa ca iar am trisat...mai mergem la pranz la restaurant...si iar o fac lata....tot asa se intampla in weekend....in restul sapt. ma pot abtine.
Am crezut ca mi-e stricat cantarul de bucatarie, cand colo....nu mai avea baterii...noroc ca a vazut Clau...doar scria clar pe ecran...BATT....doar ca eu sunt dusa rau si nu mi-am dat seama.
Iuliana nu se deschide linkul. ma bucur ca au o parere buna despre tine sefii si colegii. Sper ca esti si rasplatita la salariu pt. asta. ca laudele....sunt bune, dar cu o marire de salariu e si mai bine.
Cum a fost aseara? v-ati simtit bine? matei a dormit la bunici?
Silvia ce sa zic...bafta maxima de maine. iti tin pumnii sa rezisti cat mai mult.
eu am materialele pt. dieta Weight Watchers aia de trebuie sa cantaresti tot ce mananci...si ai un punctaj pe care nu-l depasesti in functie de mai multi factoriL: inaltime, greutate, etc....
poate am timp sa studiez materialele si sa vedem...daca nu mai am chef de Rina sa intru pe WW.
Aoleu...pai eu cred ca-i mancam pe aia de vii sa-mi fi zgariat ceasul nou nout. chiar ca e bland sotul tau.

merg sa-mi intind parul si dupa ce se trezeste Edi mergem la restaurant sa papam.
o duminica frumoasa sa aveti.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare.....gata si Weekend-ul romantic ..ce sa zic??am ramas impresionata de tot,nu mi s a intamplat pana acum in Romanica sa mi placa intr un hotel asa mult...ce inseaman sa stii sa faci turism profesionisti ce sa mai ,mai ales ca aseara am fost intr un alt hotel cu tot atatea stele si mi s a parut urat

Giova asadar esti in dieta numai in cursul saptamanii arati oricum f bine
Silvii oauu cat ai slabit...ambitie mare pe tine
Iuliana sper sa te fi distrat aseara..unde ati fost??pt laudele meritate
Ana???ce fac puii tai??
Mrakino ti se pare vreo diferenta fatza de cum papa Angelos?...sau ai fost numai pt relaxare?

am un pui la roti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi Aggelos mananca bine ce stiu ca-i place. Din cate am citit si la alte mamici, nu este singurul copil care nu mananca chiar tot ce as vrea eu. Aiurea m-am dus acolo
Parintii Siminei mi-au trimis martisor prin posta si o felicitare " Doamnei Alexiou la multi ani cu ocazia zilei de 1 martie...semnat: parintii Siminei, Viorica si Crisan ( si urma numele de fam ) Noi acum doua saptamani am trecut-o pe Simina la adresa noastra.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Hello.
O noua saptamana de munca asa ca dau eu
Matei e acasa ca a facut aseara un pic de febra....asa ca....avem un bolnavior in gasca.
Victor e racit de 2 saptamani asa ca era de asteptat ca o sa ia si Matei.
Sambata am stat pana pe la 1 noaptea; am primit un parfum, o bluza, niste creme pe baza de morcovi si niste flori superbe.
Cosmi, deci ai avut un weekend romantic
Giova, asa e: o marire de salariu e intotdeauna bine venita; promisiuni sunt, acum sa vedem daca se si concretizeaza

Mergi la inceput

mersi de cafea Iuliana.
Noi ieri am stat acasa si am pranzit la restaurant....copiii au papat calamari pane cu cartofi piure. pe urma am dat o tura in centru sa luam martisoare si din nou acasa.

Cosmi ma bucur mult ca ati avut un weekend reusit sihotelul a fost la inaltimea asteptarilor. se poate si la noi, e clar...dar platesti bani grei pt. asa ceva.
Maraki frumos gestul parintilor Siminei. Cum ati trecut-o la voi pe adresa?. sa-si faca bulertin de mUnchen? sau la intretinere? sa inteleg ca locuieste cu voi in permanenta?
Iuliana super cadouri. Fain ca v-ati distrat sambata. au venit rezultatele analizelor?

si o sapt. buna sa aveti.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput