Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Cosmi, unde ati fost plecati? Super ca ti-a placut si te-ai relaxatDin cand in cand sant necesare iesirile astea, incercati sa o faceti mai des
Giova da, am trecut-o pe adresa asta ca sa isi poata gasi sv in Munchen pt ca fara domiciliu in orasul asta, nu o angajeaza nimeni. Acum sa dea Dumnezeu sa fie corecta fatza de Robert....I-am cumparat azi o pereche de cercei tortite mari cu strasuri pe dinauntru, o sa-i dau maine de Martisor Am vazut ca si ea poarta cercei genul meu, tortite mari

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, nu cica dureaza cam o saptamana rezultatul la papnicolau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-02-24/11:37:12" target="_blank">Poze noi

Maraki sper sa va fie rasplatita fapta si mai ales sa nu-si bata joc de Robert. Jos palaria, oricum!
Iuliana da, am uitat ca dureaza cateva zile .

merg sa citesc ceva pt. cursul foto de azi. Profit de linistea din casa....doarme Edilinul mic.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Buna seara.Imi bag si eu nasul pe la voi daca ma primiti. Sunt o mamica de o fetita de 5 ani , un baietel de 1.6 ani si un viitor baietel in 2-3 saptamani.
Vreau si eu sa mai schimb pareri despre spiridusii nostri din 2006 si sunt curioasa daca mofturelele lor sunt cam la fel.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 36+ s
AMR 2 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

AZAZ, bine ai venit!
Sa-ti triasca puiutii si sa te bucuri de ei.
Matei cred ca o sa mai "zaca" pe acasa; azi a facut 38.6 febra si a bolit cam toata ziua; ii curge apa din nas, in continuu, zici ca am dat drumul la robinet nu gluma, ii curg ochii;
Nu e rosu in gat, nu il dor urechile; doar se plange de durere de cap si are nasul vraijte;

Mergi la inceput

neata fetele!
poftiti la o
sa aveti o primavara frumoasa si plina de impliniri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata si o primavara cu sanatate si fericire ....am dus puiul mic la gradii,a dat martisoare tuturor fetelor...cam rusinos dar asta e

Giova super ca au mancat copii calamari...buni ...sa stii ca nu mi s a parut fff scump la munte pt ce au oferit...vorba ta se poate si la noi
Toanca..sanatate la baiat ,adevarul ac la vremea asta
Azaz bine ai revenit...cred ca toti picii sunt mofturosi
Maraki...sper ca fata sa i merite dragostea baiatului

sa vedeti prin ce intamplare am trecut..: joi nopatea visea ca eram gravida,burta mare dar ca stiam sigur ca voi avea o fetita si ca o va chema DIMITRIA (ANA MARIA SAU ANASTASIA...nu mai tin minte foarte bine)si eram foarte contrariata ca ziceam ...,, si eu cum o alint?? Dimi??.......plecam la munte vineri si in masina le povestesc amicilor si sotului despre vis,la care comentariile au fost ca nici n au auzit de asa nume ca macar sa fi fost Dumitra se explica......ajungem la munte ne cazam,seara in piscina faceam o leapsa...la un moment dat vad o fetita cu mama si tatal ei care se distra copios de joaca noastra....pauza...ne strangem toti intr un loc,copilul langa noi....o intreb ,, cum te cheama?,,....ea raspunde: ANA MARIA...eu zic,,vai ce nume frumos ca si tine,,...la care mama ei spune....,,zii mamii si cum te mai cheama,,,...la care fetita se intoarce se uita la mine si zice...DIMITRIA.....fetelor am zis ca mi vine rau,ceilalti erau la fel de socati...nu mi venea sa cred ....ce sa fie asta???....bineinteles ca ne am imprietenit,ne am jucat, ne a facut un desen dar mama ei era ff mirata si ziecea ca de obicei nu vb cu necunoscuti ....

revin ca iar m am dat peste cap

Mergi la inceput

POZE NOI ...SI MAI VECHI...pt cine doreste

Mergi la inceput

IULIANA la SINAIA am fost plecati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

O primavara frumoasa sa aveti, mamici de spiridusi!

Ieri la curs...imi place din ce in ce mai mult...cu toate ca inca nu se leaga mai nimic...limbi total straine, o multime de termeni si definitii. Nu mai zic ca mi-a setat un coleg aparatul...acum imi prind mintea acolo...trebuie sa setez eu la fiecare poza diafragma, ISO, etc...complicat nene.
Examenul e in 29 martie la ora 16, iar noi in 30 martie la ora 16:50 avem zborul spre Madrid din Cluj. asa ca va fi o cursa contra cronometru. Sper sa se tina ex. la ora stabilita, dupa el plecam in Alba, iar dim. spre Cluj.

Azaz bine ai venit! sarcina usoara sa ai in continuare! nu ne-am mai intalnit cumva la zmeurici? imi e asa de cunoscut user-ul tau.....
Iuliana of...insanatosire grabnica lui Matei. sa scape rapid de febra.
Cosmi straniu visul si intalnirea si mai si.
cam zgarcita ai fost doamna cu pozele. putine de tot.

Ati vazut la stiri (daca si astea sunt stiri de ora 19), ca Irinel a castigat custodia fetitei pana la pronuntatrea divortului?

fete va, merg ca Edi face ravagii prin living.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput