Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 6
maraki spune:
Toanca gand la gand cu mine Tocmai intrasem sa te intreb cum ai sarbatorit Moaamaaaa....35 pizza??? Ce praji ai avut? ce dor imi este de prajiturile din Ro
Asa bine ma simt, daca stiu ca mai am doua sapt si scap de sv ala, nu mai simt oboseala deloc in timpul zilei. Inainte stiam ca trebuie sa astept o zi de Paste sa am liber, acum voi avea si eu timp mai mult sa ma ocup de mine
Silvi si aici este frig, cu minus in fiecare zi iar duminica este anuntata ninsoare
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Neata.
Dau eu azi ....
Maraki, au fost mini-prajiturele asortate
Maine seara mergem la restaurant sa ne petrecem cu gasca.
Cred si eu ca abia asteti sa scapi de servici; si eu probabil ca as fi la fel in locul tau.....
Giova spune:
Neatza!
la noi ninge de ieri ca-n povesti. aseara la ora 22:30 cand am iesit d ela curs...masina acoperita toata de zapada. de abia am ajuns pana acasa....drumul groaznic. si acum zicea Clau ca e nebunie in oras....nimic nu e curatat.
Zapada are peste 20 cm.
Iuliana super ai sarbatorit. mama mia ce de pizza si praji.
Lasa draga mea, ca femeile sunt in varf dupa 30 ani, asa ca ...acum e timpul nostru. ca de la 40 incepem sa mergem in jos.
Regimul Dunkan am auzit de el, da o cautare pe google. eu nu pot sa-l tin, sunt sarula de carne si iar carne. cel mai bine ma impac cu Rina, am de toate si kg merg in jos.
asa e cu locul de joaca...doar ca ce vroiam eu sa fac...investitie mare, dar frumos....si nu sunt sigura ca amortizez nici intr-un an. si sa am si eu un salariu....nu stiu zau.
Silvia tu esti cu proteinele, eu as putea fara. Pt. mine Rina e super...abia astept ziua de vitamine....asa de bine rezist deja.....
Am tinut South beach si tot in faza de atac era numai cu carne...am crezut ca mor 2 sapt., carne si iar carne.
Nu stiu zau....cu afacerea...vom vedea ce va fii.
Maraki te cred ca abia astepti sa scapi de acolo. lasa ca vei avea timp de tine...si poate iti vei gasi altceva mai bun, daca vei vrea.
Ieri am fost la zi de carbohidrati si am facut niste pancake-uri cu fructe de padure si sos de vanilie si banane caramelizate....pun poze mai tarziu...daca am timp....ca azi am zi de si de scos copil afara la zapada si de facut ceva cumparaturi pt. carnitza.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Bee spune:
Buna fetele.
Toanca, La Multi Ani! Si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
Wow Silvi, 7 kg felicitari! Hiperproteic zici? Eu sunt stresata si mananc numai aiurea. Imi trebuie disciplina si sa fiu mai relaxata ca sa slabesc. Asa........Ziua uit ca tb sa mananc si sa beau lichide si seara scap la paine cu margarina. Care mancare gatita? Cine s-o gateasca? Mama face mancare numai pt cei mici si noi mancam ce apucam. Sambata, duminica gatesc eu si e mai ok, dar nu suficient. O sa ma mai gandesc. Vreau si eu 10 kg sa plece de la mine, repede!
Fug, ca nu ma lasa pitic mic. Azi sunt acasa la copii.
silvi_2005 spune:
Mai fetelor deci eu am slabit astea 7 kg de la Rev incoace dar fara niciun regim anume, inca nu m-am apucat de regimul asta Dunkan de luni vreau, mi-am comandat cartea cu el. Eu am mancat fructe sau cafea dimineata, cateodata un ou sua o felie mica de paine, ma pranz un fel de mncare sau ciorbe sua carne inabusita sau la gratar cu legume, orice mai putin cartofi si seara cam 90% din timp salate cu un ou in ele sau 30 grame de branza. Sport cat de des am reusit si asta a fost dieta mea si am mers cam cu un kg jos pe satpamana chiar ma intreba al meu sot de schimb :) Sunt cam intr-o faza de blocaj acum la 65- 64,5kg in zilele bune si as mai vrea vreo 6 kg jos de asta ma gandeam ca poate o dieta ma ajuta.
Giova am vazut ca etsi in grupul de la Rina ca eu cautam daca nu este ceva grup Dunkan . Eu cu Rina cand am tinut-o acum vreo 2 ani cred am slabit 10 kg in 2 luni cat am rezistat dar apoi de cate ori am mai incercat-o n-a mai mers deloc ....tot ce dadeam jos in zilele de proteine, vitamine puneam la lor in ziua de carbohidrati si am stagnat si dupa 3 saptamani de asta am renuntata la ea. Sa vad cu Dunkan ca e cam multa carne nu stiu daca o sa pot si eu :)
Iuliana vai e chef ai facut super, sa va distrati frumos si azi.
Maraki mai ai putin si vii si tu relaxata la cafelutza dimineata cu noi Tare bine ai slabit si tu se vede f fain am vazut in poze.
Bee te cred ca la voi e greu cu cei trei pitici lasati acasa chiar nu mai poti sa le ai si toate in ordine si mancare si job...In Ro nu au aparut salatele acelea gata spalata si ambalate pe categorii si morcovi rasi si telina? Eu asa iau din toate am cateceva, un raft in frigider :) si apoi seara combin rapid salatele cu un ou sau ceva si gata cina :)
Va las si eu revin ca am treaba cu piticul, azi cred ca iesim pana in Belgia in ceva statiune de langa desi e urat sa il mai scoatem pe asta mic undeva....
Giova spune:
am fost cu copiii la zapada....doamne ce nameti sunt la noi.
Silvia si eu slabesc tare greu cu Rina...dar nici nu o tin ca la carte. asa ca ma multumesc cu putin. Mai bine sa scad putin cate putin, decat mult dintr-o data si sa le pun rapid la loc.
si tu ai dat bine jos 7 kg intr-o luna, fara dieta.
Parerea mea e ca orice dieta ai tine slabesti.....probleme e pe urma...sa mentii acea greutate. de aceea este bine sa avem un stil de viata bine pus la punct...si atunci nu ne-ar mai trebui diete.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Giova, si la Bucuresti ninge si asa m-am saturat....
Maine trebuie sa ma trezesc devreme ca mi-am facut programare la analizele anuale (cele de gineco?)
Am incheiat saptamana super (din punct de veder profesional) asa ca sunt SUPER MANDRA de mine
silvi_2005 spune:
Bonsoir fetelor, am ajuns si noi acasa cu nervi al meu sot si-a fost luat un ceas super scump de pe net si am mers sa il lasam in drum la o ceasornicarie de la Cora sa ii scurteze bratara, nu va zic ca am stat o ora si aia pana la urma asa i-a desfacut bratata ca nu i-o mai putea face la loc. Sunt pachet de nervi, a ramas ca merg eu maine ca vine sefa ei sa vada daca poate repara ceasul, nu va zic ce ma turez daca nu o face si a stricat ceas nou nout Movado nici nu stiu ce fac....el e de garda maine sper sa il repare ca daca nu nu stiu ce el fac ca aud de ceasul asta de un an de zile, acum l-a luat la mare reducere a dat o caruta de bani si daca se alege praful de el ma turez rau de tot fiecare cu gargaunii lui .
Giova eu in 7 saptmanai am slabit 7 kg nu intr-o luna, e bien ritul dar sunt cam blocata maine sper sa vina cartea cu DUkan dar cu cat stau sa ma gandesc cu atat imi pare mai greu oriucm am umplut frigiderul de carne azi si de lactate 0,1%
Deci la voi e iarna, fain....nu va zic ca azi de dusa ce am fost am mers in Belgia fara pasapoarte adica fara a lui Alain ca am uitat daca ma oprea careva om eram, mai ales ca erau politisti la vama cand am iesit din Franta, nu va zic ce mi-a tremurat fundul mai ales ca atunci am realizat ca nu am acte la intoarcere
Giova spune:
Neatza!
azi pot sa dau eu? sper sa nu mi-o ia Iuliana inainte.
eu am trisat ieri la ziua de vitamine rau de tot, azi de dim. am luat MD cu familia...of...of....e bine si putin cate putin sa se duca kg.....
madam Irina! Sanatate si fericire alaturi de frumosii tai si de Marian!
Silvia eu nu ma am cu ceasurile. sun misto, dar mult prea scumpe.Vad ca voi amandoi aveti o mare sensibilitate pt. ele. Am vazut in Munchen ceasuri si la 10.000 euro.
Prietenul lui Clau, cel cu Kauflandul a primit un ceas de la asoc. lui in editie limitata...vreo 5 bucati sunt doar in lume. M-am uitat la el dar zau de mi-a zis ceva. Bine....cine e as in domeniu si le cunoaste...s-ar putea sa-i taie mana ca sa intre in posesia lui.
Bafat sa rezolvi azi cu bratara...de nu sunt buni d eplata aia.
Bine ca nu v-a controlat nimeni. v-ati intalnit si cu Anda?
Lasa mai ca e foarte bine 7 kg in 7 sapt. te pregatesti de Dunkan....bafta maxima iti doresc!
Iuliana poti petrece weekendul asta...mai ales ca ai si satisfactie din pdv profesional. Petrecere frumoasa diseara.
aseara am adormit langa Edi, pe urma m-am trezit si in trening m-am bagat la noi in pat. degeaba a incercat Clau sa ma ajute sa ma schimb in pijama...nu am vrut. la ora 2 muream de cald si asa m-am trezit sa ma schimb.
un weekedn fain sa aveti.
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Vin eu la cafelutza ca stau si cuget daca sa merg sau sa nu merg la piatza si taaaaaaaaaaaaare lene mi-e doar ca ar trebui sa ajung la magazinul de vopsele de par idn centru...vad eu.
Giova am vazut si eu cu ceasurile eu una peste cateva sute de euro nu as da pe un ceas nici sa ma impusti sunt si prea zgarcita si nici nu am bani de asa ceva, tot timpul luam la reducere si oferte. Ceasul asta e cel mai scump care si l-a luat pana acum dar imi vb de Movado asta de luni de zile si era redus bine de asta si l-a luat in fine...sper sa rezolv azi cu el sa nu mai aud inca mult si bine de ceasul asta Deci mai bagi abateri si tu sincera sa fiu e greu asa multe zile...eu cred ca azi primesc cartea sunt chiar extrem de curioasa ce retete se pot face numai cu carne Sunt tentata sa imi iau si ceva centura de accea de stimulare pentru burta si coapse, am vazut ceva pe Amazon chiar ieftina la 23 de euro dar nu situ daca face ceva...Tot sportul e solutia dar greu mai e si incet mai merge Cu Anda nu ne-am intalnit ca nea-m opit la granita la vreo 20 km e si o statiune mica Bouillon ii zice si au si magazine in zona . Vor venii ei la noi in martie isi asteapta masina noua sa le soseasca si o scot la plimbare