Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Ana, multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca la multi aaaani, sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca dorintele

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki, multumesc frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Iuliana sa ai parte de tot ce e mai bun in viata....La multi ani!!!

Mergi la inceput

Cosmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Heiiiiiiiiii vad ca faceti chef La multi ani Iuliana, sanatate multa si sa iti aduca acest an implinirea dorintelor tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Cu intarziere ii doresc si eu Sabinei La multi ani !
Noi am fost si ieri si alataieri iesiti, azi zicem pas ca aseara si asta noapte a nins mult si acum ploua si se topeste, groaznica vreme
Ioana de Bistrita, ma bucur ca teva , vai ce povestesti tu acolo bine ca dupa atatea patanii cu masina e ok Cristi. Felicitari pt kg pierdute si spor in continuare sa stii ca si eu cantaresc mai tot zici ca sunt psihyco dar acum mi-am cam facut din ochi cat au 200 grame de fasole verde, cat inseamna 150 grame de pui si sincer chiar imi par generoase portiile. Eu ma indrept spre 7 kg pierdute de la Rev si ma gandesc de luni ( dupa ce am tot vb problema cu consilierul meu personal Ana de France ) sa incep regimul Dukan care e hiper proteic si cu multa carne si legume cam la ce reactinez eu bine acum , arunca si tu un ochi sa vezi daca te intereseaza. Santate la pitici, nu stiu de ce zici tu din Germania poate sunt habauca, ce era ?
Giovalinda habar nu am ce afacere merge in Romania cel mai bine ar fi sa te faci distribuitor unic de ceva, pe bune ca nu ai investi banii tai si ai avea procent din vanzare vezi trage de sfori in ce domenii aveti voi relatii in tara sau Italia si in ce ai putea ajunge " unic " distribuitor poate gasesti ceva

Eu azi am facut bordel in sejur si i-am carat tot ce avea de la Cars megablocks si duplo si am refacut oraselul si masinile, am citit in ceva carte electronica cars asta a fost tematica maine ma bag in lego ca tot nu am reusit sa le sortez.....luuuuunga vacanta asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI IULIANA!! SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN IN VIATA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Si pentru SABINA, La Multi Ani si multa sanatate!!

Mergi la inceput

Multumesc frumos fetele!
La cat am avut de munca nici nu prea am simtit ca e ziua mea.
E....pe la pranz m-am oprit sa-mi cinstesc si eu colegii: 35 de pizza, 4 kg. de prajituri si multe sucuri
De la colegi am primit parfumul pe care mi-l doream (J'ador), iar de la al meu sot o rama digitala si f.f.f.f. mult flori...
Sambata ma serbez la restaurant si cu prietenii.
Am mai imbatranit cu un an....
Giova, locurile de joaca cred ca merg cat de cat, dar mai mult in weekend si cred ca investitia se amortizeaza destul de greu. dar daca locul de joaca o sa fie super s-ar putea sa ai clienti fideli; noi spre exemplu, la un loc de joaca avem abonament.
Silvi, ai slabit super bine 7 kg; cum e regimul asta?

Mergi la inceput