Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 19
toanca spune:
Anastasia, sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa si sa aduci numai bucurii parintilor!
Giova, bine ca sunt ok analizele lui Marco!
Noi ieri ne-am rasfatat toti trei
Am fost in Mall, am jucat bowling, am fost la locul de joaca, dupa care ne-am clatit ochii prin magazine, am mancat si abia spre seara am ajuns acasa (linistiti si relaxati)
Giova spune:
haideti la o, asa mai transparenta...ca doar a facut-o soacra. cred ca trebuie sa mai imi fac una, ca azi noapte a avut Edi febra si am dormit tare prost.
Marco e la gradi, pe soacra a dus-o Clau acum la autocar, iar eu astept sa se trezeasca picea sa merg sa-i iau totusi exudat din gat.
Vai ca se apropie examenul foto si eu nimic nu stiu. Noroc ca am facut ieri niste poze acolo, mai iesim si duminica dim. cu profu si asa invat mai multe despre setari si alte cele. caci teoria tot o voi invata eu, chiar daca nu dorm noaptea dinaintea examenului.
Iuliana super v-ati distrat duminica. Cu copii mari e mult mai usor. vad si eu ce bine ma descurc numai cu Marco. Cand o ajunge si Edi de 4 ani ma declar usurata si scapata de micile probleme.
Maraki ce a vrut Angelos sa ne scrie?
Marco i-a trimis vreo 7-8 randuri pe mess. lui Asteryaro, de pe tel. mobil. Tot cam la fel ca Angelos a scris si el.
Cosmi cum e Bianca? Stefan?
Silvia ce mai zici?
va, merg sa ma imbrac, sa fiu gata pe cand se trezeste juniorul.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata gagici....
ANASTASIA la multi pui mic,sanatate si noroc iti doresc alaturi de cei dragi
am dus puiul mic la gradii si acum incerc sa gasesc forta sa fac ceva treaba prin casa
azi e ziua surorii mele...ce mult imi lipseste dar din pacate nu putem sa fim aproape
Toanca super program ati avut,noi am fost la parcul de distractii in Tineretului .....puhoi de lume dar ne am distrat
Giova ma bucur ca nu are Marco nik...cred ca a fost totusi vb de viroza
Silvii ce faci???
va pup si vb
toanca spune:
Neata.
Vin si eu la cafea...chiar daca e mai slaba
Giova, asa e; este mult mai usor cand sunt prichindeii mai mari...ai cu cine sa te intelegi.
Cosmi, sa-ti traiasca sora!
Ieri l-a dus mama pe Matei in parc dupa gradi si cand l-a adus aseara (dupa 4 ore de parc) a adormit in masina ; era rupt de oboseala.
Azi se va repeta operatiunea....
Ce frumos e afara.....dar cica de joi se strica iarasi vremea
Giova spune:
gata si exudatul. acum asteptam rezultatul.
Doamne ce a mai urlat....daca ii lua sange cred ca murea acolo.
I-a dat asistenta cosul cu jucarii, sa-si aleaga una....i l-a impins, a dat din cap ca nu si ma tragea de mana sa iesim afara.
Doar cand era pe hol si-l imbracam, a inceput sa studieze jucaria primita.
e asa de cald si de frumos afara....si noi consemnati la domiciliu.
Cosmi surorii tale. in 17 e si ziua surorii mele. I-a pus mama ieri pachet pe atlassib. si mie mi-e dor de ea, s-ar putea sa vina totusi de pastele lor, sa vedem. de nu...merg eu cu copiii si cu mama in luna mai la ea. Nu mai rezist pana in aug. cand cica are concediu si o sapt. vine acasa.
Iuliana da mai, se strica vremea,dar iarna nu mai vine. asa ca dupa ploaie, iar vin zile frumoase.
si ai mei vor afara....dar pe Edi inca nu-l scot, si pe Marco nu are cine.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Fetelor eu acum m-am intors de la cursul de bucatarie dietetica si de la 14 am cursul de franceza. Am vazut ca a fost inca o explozie si ca s-a ajuns la scara 6 ca accident nuclear cand 7a fost Cernobalul domane fereste ce ne mai asteapta, cica o multime de tari s-au deplasat cu 2,5 m si planeta intreaga pe ax cu 25 cm de la cutremurul acesta sa vedem ce mai implica ca se asteapta cutremure si pe 19 si 21. Sunt voci care zic ca sunt devina detonarile controlate de bombe facute de Americani, Coreeni si Japonezi pe fundul oceanului ca sunt extrem de miscate faliile si ca stam pe un butoi de pulbere ....in Franta e soare si o zi care pare asa de calma si de senina...parca nici nu iti vine sa crezi ca la un alt capat de lume e dezastru.
Giova iti tin pumnii cu ex de photo sa treca cu bine ai ramas fara ajutor deci. Piticii sunt mai bine?
Cosmina La multi ani surorii tale, eu m-am obisnuit sa fiu departe de toti....parca Sarbatorile de iarna ma fac mai melancolica.
Iuliana mult ati rezistat in parc Alain cum fuge ca un ogar se epuizeaza intr-o ora e varza
Alain a plans dimineata ca e obo si nu merge la scoala sa sun sa le zic aseara de la 9 pana dupa 10 a facut ture din pat la tv, se furiseaza in patru labe si sta in intuneric pe hol, mare smecher s-a facut. Aseara am crezut ca mor de ras, ma pregateam sa ii fac baie si imi zice cand se dezbraca " Maman ia sa vad daca stii sa faci pipi uite dai jos un pic chilotii si tragi putza afara , asta e procedura, ai inteles ?" m-am abtinut sa ii zic ca nu se poate aplica procedura asta si la femei ca era prea tare faza.
Giova spune:
Fereasca sfantul Silvia. Uite asa vine pe noi sfarsitul lumii.
am ramas fara ajutor, Edi nu prea e bine, mi-a facut iar febra aseara. asa ca azi dim. am fost sa-i fac exudatul si la 17:30 mergem la dr. sa-l asculte putin si sa se uite in gat.
Ce zi incarcata ai azi, dar si frumoasa!
Ieri a ajuns Clau cu Marco la tuns, asa ma bucur ca niciodata nu a avut parul asa de mare.
am pus si eu pozele restante:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-03-04/18:16:24
mamica de 2 smecherasi
andiaroro spune:
Multumim pentru urari. Astazi parca e ceva mai bine decat ieri si in + e in vacanta, asa ca a avut timp sa recupereze dupa petrecerea de ieri...Ce credeati voi ca 39 impiedica la topaiala. Probleme au fost cu imbracatul ca de la febra vroia sa stea despuiata si n-a fost chip sa-i dau rochia de printesa, asa ca abia am reusit sa-i indes printre urlete o rochita oarecare si apoi noroc cu MTV ca s-a calmat si a inceput dansul si a uitat ca-i imbracata. De pieptanat nici n-am mai indraznit sa ma apuc. Dar s-au distrat mai tare decat credeam
http://community.webshots.com/slideshow/579910757kbwSOl?mediaPosition=1
Ieri 3 ore le-am pierdut la dr si are rinofaringita si conjunctivita+ ca n-aveam invitati, asa ca ne-am rezumat la preferintele sarbatoritei: salata de vinete, placinta cu spanac, pizza, branzici, rosii si...tort. Si chiar a mancat zdravan ca in restul zilei cred a vrut doar o banana.
Alex a fost foarte simpatic si mi-a placut ca nu a zis niciodata ca tr sa aiba si el cadou si chiar i le prezenta frumos pe ale ei...
Altfel, el e in mare forma si bucuros nevoie mare ca a inceput rugby. Despre asta av povestesc alta data ca dau send ca am mesajul asta inceput de la 1à 10si mi-e ca-l pierd.
Giova spune:
Ana bine ca s-au simtit ok copiii, cu sau fara febra. Insanatosire grabnica Anastasiei....a fost adorabila.
Si tortul arata super....baga reteta si aici please.
Edi cica are amigdalita. azi chiar nu a papat decat cateva linguritze de pila si 2-3 guri de laptic. asteptam rezultatul exudatului, daca e sa ia antibiotic, macar sa-l ia dupa antibiograma, nu dupa ureche.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Azi l-a adus mama pe Matei din parc tot dormind...
Pai de la ora 14 pana la 18....si eu as fi obosit.
Deja doarme acum...