Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 18
silvi_2005 spune:
Am mai citit si eu pe net se pare ca este inca sub control situatia...dar fazele astea se afla dupa multa vreme adevarul, deocamdata ca au fost evacuatis i ca e ok ...daca nu explodeaza in continuare. Doamne fereste ce catastrope pot sa apara peste noapte sa ne sa fie bine .
cosmi1975 spune:
toata lumea e panicata.....offf sa ne ocroteasca bunul Dumnezeu ...asemenea tragedii te fac sa ti dai seama cat de mici suntem in fatza naturii
am fost la teatru...fff frumos,i a placut lui papan chiar daca acolo scria ca e recomandat copiilor peste 8 ani a inteles despre ce e vorba ...pe urma am fost si la cumparaturi ca era nud frigiderul nostru...ce s au mai scumpit toate...acum mai stam un pic si vrem sa iesim un pic afara
va pup si vb
Giova spune:
Edi a avut febra toata noaptea...scadea putin dupa antitermice...soacra i-a pus comprese cu apa si otet cat am fost noi plecati.
Am luat cina la un bun restaurant, cand sa plecam...intra o groaza de gagici tot una si una si cu niste tipi. cand ne uitam mai bine... Romica Tociu. Vopsit brunet si arata mult mai tanar ca la TV.
de la cina am mers intr-un club si am venit acasa dupa ora 1.
Marco dormea, iar soacra statea pe jos, langa patul lui Edi sa-l pazeasca. a zis ca nu s-a pus langa el sa nu-i tina cald ca si asa avea febra......
Tare prost am dormit din cauza piticului...atata s-a tot foit si a plans....febra nu a scazut decat catre dimineata. peste zi nu a facut febra...dar cred ca ne asteapta iar o noapte grea. Nu mananca mai nimic, lapte bea putin de tot, in schimb apa la greu.
Ana super ii sta asa tunsa Anastasiei.
Silvia asa e cu chiriile, si aici tot la fel e cu preavizul...depinde de proprietar. Musai ai nevoie de carnet daca vrei casa in afara orasului. Oricum, sunt si autobuze cred, destul de dese, numai ca in caz de urgente...sa ai pe ce pune mana.
Comi am inteles ca tu esti cu spondiloza. la tina ma refeream...doar esti tanara.
ma bucur ca v-a placut la teatru...toate s-au scumpit...eu mor cand vad cum se duc banii....si n-avem ce face.
mda...explozia nucleara mai lipsea. sa ne fereasca sfantul de dezastre!
Edi doarme acum si a transpirat la greu....
Soacra, cred ca va pleca numai marti. I-a zis sotul sa stea si luni, cat il mai tin pe Marco acasa si mai ales ca am si cursul.
Azi am iesit cu Clau in Dedeman si o tura de mall....fain a fost sa hoinarim singurei.
Maine seara cred ca mergem la un film.
o seara faina sa aveti....mie mi-e groaza ce va urma.
, pe maine.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
offf Giova mititelul de el...sanatate miulta ,super ca va distrati....pt atitudinea soacrei,bravo
noi acum am intrat in casa...o vreme super
Giova asa e sunt tanara dar ....boala nu te alege...spondiloza e pacatoasa rau...m a durut toata ziua ceafa si o masea(nu stiu daca de la spondiloza) dar am fost ca dragota azi...dr mi a zis sa iau 2 aulin pe zi ...5 zile
Silvii e bine si afara din oras daca vrei liniste multa
Giova spune:
Edi nu a mai facut febra de ieri de la ora 16. Doamne ajuta sa nu mai faca. A inceput si sa pape mai bine. vad ca el e mai rezistent decat Marco, ii trece mai repede...doar cu Nurofen si mercurius solubilis pt. gat. Poate si Marco scapa fara antibiotic...asa mi-au zis dr. de la contagioase. doar ca ne-am panicat cand am vazut 40 febra in 8 martie si am inceput sa-i dam.
Cosmi stiu cum e spondiloza, mama si bunicii sufera...de-aia ziceam ca tu esti tanara. cum mai e Bianca?
Marco e afara cu bici cu Clau si soacra. Edi mi-a adormit si eu ma dau putin pe net.
Daca totul e ok cu Edi, diseara mergem la un film.
o duminica frumoasa sa aveti dragelor!
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
maraki spune:
AGELOS-AGELOS-2005
FDUEGEUEEEZEEHEEVEZEGEZE§§G§Z§G§§H§U§E
ATE/EEOK
REEEE
OK ZET/ETEE
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
salutare gagici.....eu la un ceai si am preg de munca
Iuliana dupa parerea mea Maraki n a vrut sa zica nik....Angelos a scris....asa i Marakino???
silvi_2005 spune:
Salutare detelor si o saptamana buna sa aveti .
Ana La multi ani Anastasiei si tot binele din lumeSa creasca mare si sanatoasa si sa va aduca numai bucurii
Giova spune:
Anastasia printesa frumoasa de Ana! sa cresti mare si sanatoasa si numai bucurii sa aduci parintilor!
Ana sa va traiasca fetita si sa va bucurati toata viata de ea si de Alex!
Intru rapid sa va zic ca analizele lui Marco sunt ok. Cica sa fiu sigura, ii mai fac ASLO peste 3 sapt. dar cine sa-l intepe pe Marco? la cum a urlat, parca nu-mi vine sa mai merg cu el.
mai bine ii iau lui Edi un exudat sa vedem. Picea e fara febra dar cu muci, ochi mici si tuse....cred ca-l bag pe aerosoli.
merg sa ma pregatesc pt. curs. poate reusesc sa si citesc ceva.
Maine la 11 pleaca soacra, azi a frecat iar prin casa si am lasat-o cu copiii vreo 2 ore, eu am umblat dupa analize si prin magazine.
de maine va merge Marco la gradi. gata cu vacanta.
mamica de 2 smecherasi