Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 20
silvi_2005 spune:
Buna dimineata doamnelor azi dau eu
Ana am vazut pozele , te-am zarit chiar si pe tine intr-o poza super petrecere ati avut, Alex e maaaare si frumos si superb deghizat iar Printesa Anastasia a facut fatza f bine protocului de petrecere chiar si aas bolnavioara
Giova superbe poze ai pus cu bolnaviorii sanatate multa le doresc. Spor in toate ca banuiesc ca iti este greu acum cu piticii bolnaviori.
Giova spune:
Vai ce zi superba este...azi cred ca ies putin cu Edi afara....de maine incep ploile.
Mersi de cafea Silvia. cum de ai fost asa matinala?
Mai nu imi este greu...ci doar ma consum mult cand ii vad asa bolnavi. Acum marco e ok, Edi nu prea mai are febra. a baut tot lapticul, a papat un ou....o fi pe drumul cel bun....dar astept rezultatul exudatului si ma rog sa nu fie nimic rau.
Iuliana pai te cred si eu ca pica Matei, dupa atata stat afara si nedormit la pranz. de abia astept sa termin si eu cu cursul asta si sa stau cu piticii afara. cred ca numai dupa ce venim de la madrid se intampla asta.
o zi faina sa aveti mamici!
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
salutare gagici...noi acum am intrat in casa ...super vreme dar acum s a racit
azi am fost la biserica si m am spooveditca aveam o grija ca nu am cand ...de impartasit nu se pune problema dar asta e....macar copiii sa i duc dar mai aproape de Paste
cam liniste pe aici....ce i cu voi asa tacute?
Silvii chiar ca esti matinala....esti un pic suparata ??parca asa mi ,,pari,,
Giova si soramea vine dar nu stim cand...oricum se duc ai mei si o iau si pe Bianca ..dar tb sa ma urnesc sa i fac pasaport
Toanca ce face puiul mic???dar catelul...ca nu ne ai ami zis nik de el
Ana super ii sta piticei tale asa tunsa....mi a placut montajul
Marakinoooo.....lasa si tu ferma aia si mai vino pe aici
ma duc sa pap...eu fasole...ai mei fasole cu carnati
Giova spune:
Ha-ha-ha Cosmi si eu am mancat azi fasole, Clau si cu carnati. Am tinut si eu post azi.
Edi e mai bine, rezultatul nu a venit. Ceva magaoaie tot are in gāt.
Pupici, pe maine.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Neata.
O ?
Ce vreme naspa e azi afara
Cosmi, sunt bine amandoi (si Matei si Frunzulita); gradi, parc si tot asa.
Azi, pe vremeea asta, sigur nu o sa mearga in parc...
Sa va zic ca si eu tot fasole am mancat..(dar ciorba cu ciolan afumat)
Giova spune:
Neatza!
si la noi ploua inca de aseara si bate vantul.
Copiii au dormit in sf. impreuna, daca tot nu a mai facut febra Edi....
M-am trezit si eu cu durere de cap si de gat....cred ca ne ia si pe noi virusul asta.
mersi de cafea Iuliana tare bine mi-a prins.
o zi faina sa aveti.
mamica de 2 smecherasi