Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, pai emailul era adresat taticilorinsa cred ca din neatentie au lasat si mamici in lista de destinatari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonsoir doamnelor, ajung sa stau si eu jos nitel nu f mult ca ma apuc de calcat si de uitat la filme, ca e randul meu la tv-ul mare . Noi azi am fost plecati la plimbare tooooata ziua, am fost pe la 14 la MC Do si s-a jucat acolo vreo ora si eu am baut doar o cafea apoi la cumparaturi si al Cora sa luam fructe de mare ca am facut paella asta seara si scoci si ne-am dezmatat culinar.Alain si-a luat in sf dvd cu Artursi Minimoysii lui partea a treia cadou de sf de vacanta. Acum in sf e dus la desene ca mi-a facut capul hexagon nu patrat azi, nu mai tace, nu mai te lasa o clipa ba nu fac bine ce imi zice el sa fac ba nu pronunt bine in franceza vai ca de luni incepe el scoala si intru eu in vacanta IN plus am mai si stat pe net sa caut vacante zilele astea trebuie sa ne decidem we asta sau saptamana viitoare sa luam ceva sa scapam de o grija.
Giovalinda cum stai cu dieta? Fac baietii deranj ? mie imi spui maine merg la piatza si ii las singuri parca vad ce gasesc cipsuri mancate la micul dejun, o galeata de lego...si 2 tolaniti pe canapea epuizati.
Cosmina cum mai esti?
Iuliana frumoasa surpriza la bucatari eu habar nu am daca aici o sa faca ceva, e si aici cu 8 martie ziua femeii dar mai sensibil, e ceva Sarbatoare a mamei separat dar am uitat cand e
Maraki ce mai faceti voi? Nu mai e mult pana la vacanta nici la tine
Cu visele ma inscriu si eu in categoria viselor ciudate nici nu va povestesc ca v-as face capul calendar ce ciudatenie am visat asta noapte si complicat si lung tare ca m-am trezit obosita. Doamne fereste sa se mai si implineasca vreodata

Mergi la inceput

Hei fetelor pe unde sunteti ? Noi am fost azi toti trei la patinoar , Alain a porgresat enorm in cateva ture merge acum tinut de mana . Marele nostru rezultata a fost ca am supravietuit fara nici o tranta duminica placuta va doresc.

Mergi la inceput

Neata!
Ce faceti doamnelor?
Ce liniste a fost pe aici in weekend....
Haideti la o poate reusiti sa va treziti
Silvi, deci ati petrecut la patinoar?
Bravo!
Noi....pe acasa ca la vreme naspa a fost...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....eu n am intrat in weekend ca am fost la tara...am lasat sec...am fost la finuta s o vedem ca sa ne facem o idee cam ce marime la lucruri sa iau...are finuta la 6 luni,9 kg si 75 cmdeci haine cam de 1 an ar tb sa iau

papan e la gradinita ...Bianca la scoala ca ed a inceput o noua saptamana

Silvii multam de intrebare sunt mai bine sper sa evoluez spre f bine ....ce frumos la patinoar ,prind pitici repede
Toanca ai vazut ce era aseara afara>????

restul fetelor??

Mergi la inceput

Cosmi, am vazut ce jale mare era aseara afara;
Si....din pacate ...ieri a fost baba mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi am fost sambata la Szeged...am stricat o caruta de bani, dar macar mi-am luat ceva fain de primvara, ca nu aveam nicio geaca. si pijamale la copii.
Duminica dim. s-a trezit Marco tusind urat de tot, aseara a inceput cu febra. Azi dim. nu l-am dus la gradi, gatul e rosu, nu-l doare si mananca bine. Il tin acasa si ii dau tratament....sper sa fi ales tratamentul bun, caci nu am sunat niciun dr. si nu l-am dus inca la consult.
Asa ca sunt cu amandoi...unul e cuminte, altul rastoarna tot. macar am apucat sa pun supa la foc si sper sa ajung diseara la cursul foto.

Ieri am fost la metro, sunt 40% reducrei la jucarii. asa ca Marco a plecat cu un lego de acolo, Edi cu un set de curatenie. sa vedeti ce curat face prin casa...azi dim. s0-a gandit el sa inmoaie mopul ala in apa...si spala pe jos in hol.

Silvia super ca ati mers la patinoar. la noi s-a desfintat de la inceputul lui febr., cica nu le mai convenea sa-l tina.
Am vazut si noi Arthur and the mynimois 2, pe 3 inca nu l-am descarcat.
cu dieta....cred ca renunt o perioada, scad foarte greu si nu are rost. Pana venim din Spania cred ca o las balta si pe urma o reincep, cu Zumba...daca se tine Clau de cuvant si sta cu copiii.
Tu cum stai? rezisti?
Iuliana mersi de cafea. vreme naspa peste tot...cica de joi incepe sa se incalzeasca, doamne da. ca si-a facut iarna asta de cap!
Cosmi mai ce finuta lungana si grasuna ai. si Edi avea la 6 luni haine de 1 an. sunt rochite misto la Z, sau tu vrei hainele traitionale de botez?
eu cu greu am rezistat sa nu-i cumpar finutei haine din Ungaria. Am zis ca ii duc ce i-am mai luat acum: blugi si niste bluze. si restul ii cumpar din Spania. de abia astept sa o vad si sa o smotocesc.

va si o sapt. buna sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Cosmina super bine sta finutza ta ma bucur ca esti mai bine
Giova fain ca v-ati rasfatat cu cumparaturi sa foloseasca copii cu placere jucariile cred si eu ca au fost incantati. Cu dieta si eu am cam zis pas si am revenit la alimentatia mea, am stagnat sa vad ce fac sa mai dau jos
De azi a inceput Alain scoala asa ca am fost ei eu la cursuri si ma mai eliberez un pic

Mergi la inceput

La Multi Ani Doamnelor/Mamicilor!!
Poftiti la o
Matei a dus flori azi la gradi si a fost foarte incantat sa le ofere
Azi vin bucatarii la gradi sa-i invete sa faca prajituri pentru mamici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La multi ani, mamicilor!

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput