Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Marco e tot cu febra...a facut aseara la ora 19 si azi dim. la ora 7 ardea. Sper sa scapam cat mai repede. E acasa, asa ca eu nu primesc nici macar o poezie de 8 martie. asta e...sa se faca sanatos mai repede!
Ieri am fost la cursul foto...a venit un model si am pozat-o la greu...doamne ce fain a fost....joi facem pe foto reporterii la o expozitie de pictura. doamne ajuta sa se faca vremea buna (cica de sapt. viitoare vor fi 16-17 grade), ca sa iesim la pozat prin oras.
Aseara am platit avansul pt. SUSESI- Belek, din 20 iunie.
Am obtinut o reducere buna, ca mergem prin ag. unei amici de-a nasilor nostri, asa ca ne-am scos taxele de aeroport.
Sincer noi vroiam la Cornelia Diamond, de langa, mult mai bestial, doar ca nasilor nostri le iesea un plus de 400 euro, si nu puteau. asa ca ne multumim cu asta si sper sa fie o vacanta misto.
Iuliana sa pozezi prajiturile si sa ne zici cum sunt...tare curioasa m-ai facut.
Silvia asadara ai renuntat cu brio la cura....prietena mea o tine in continuare.
si o zi frumoasa sa aveti doamnelor.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
neata si la multi ani cu multa sanatate.....
am dus si noi cate o atentie la doamne care chiar merita...
diseara iesim la un restaurant...numai fete,sper sa mi vina si starea potrivita
Giova prietena mea a fost la Susesi,i a placut mult....dar azis ca la Cornelia e raiul pe pamant
Toanca ..sa pui poze cu prajiturile facute de pitic
ma duc sa mi fac un ceai...revin
toanca spune:
Noi...fetele...iesim maine la restaurant ca a trebuit sa ne pliem pe programul fiecareia.
Cosmi, trebuie sa vina si dispozitia!
Giova, nasol ca Marco are febra!
Eu in Belek nu am stat nici la Cornelia nici la Susesi, deci nu iti pot impartasi din experienta mea la acele hoteluri.
Giova spune:
Marco are angina, ne-a dat antibiotic. la dr. homeopata nu am gasit loc, nici pe azi, nici pe maine. pana diseara ma mai gandesc daca sa il dau sau nu.
Pe Edi l-am lasat acasa cu finii nostri, Clau e la Caransebes.
Sper sa ajunga pe ora 19 sa ies si eu cu fetele la restaurant...nici un chef nu am, cu puiul asa bolnav.
Azi bunica mea, din Alba, a implinit 80 ani.
va fetelor si o zi frumoasa sa aveti, pana la sfarsit.
merg sa-mi fac si eu unghiile, profit ca doarme piciul.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Ce mai faceti fetelor? Cum v-ati petrecut azi ?
Giova La multi ani cu drag bunicii tale, frumoasa varsta sa o tina dumnezeu sanatoasa cat mai mult Deci bolnav Marco, super aiurea sa se faca bine cat mai repede Pune-mi un link cu hotelul sa il vad ca sunt curioasa, bravo ca ai scapat de o grija
Cosmina petrecere frumoasa cu fetele
Iuliana ai mancat bunatati facute de baieti?
Eu una am marcat un 8 Martie cu totul si cu totul nespecial cadoul imi venise de vreo cateva zile, binenteles un ceas de la Movado sa am "la fel" cu JP care are o bratata foarte complicata si larguta habar nu am unde si cum sa o stramtez, e tare interesenat mic si ca o oglinga, are numai un punct deasupra. In rest azi nici o sarbatorire, am iesit si noi undeva la Ikea sa iau o noptiera ca era in plan in rest dormitat acasa.
cosmi1975 spune:
neata gagici...eu la cafea inca,cam obosita ca am venit aseara cam tarziu....fetelor n am vazut atatea femei la un loc in viata mea si dornice de distractii.....super tare a fost,iar striperiiau fost cireasa de pe tort
Giova tare rau imi pare de micul pui
si Bianca mea este racita ,azi nu s a dus la scoala draga de ea,...mi a facut un caou ff frumos....poza de la mine de la nunta inramata si personalizata....si cu cei 2 pici langa...iar Gbi flori si banuti
Toanca unde ati petrecut aseara???
Sivi super acdou ai primit...bravo J.P
Giova spune:
revin cu noutati de pe frontul de vest:
Marco se pare ca are SCARLATINA.
Mi-a zis ieri dr. ca e epidemie in gradinite, si ca debuteaza cu angina si sa-l urmaresc pe piele. azi dim am vazut pielea marmorata, inghinal bubite si dupa urechi bubite. Sun dr., trebuie sa merg dupa trimitere, sa-l duc la contagioase, ca trebuie luat in evidenta de catre Sanepid si sa refuz internarea. Toate astea trebuie sa le fac azi, eu sunt singura cu amandoi, Clau e iar la Caransebes. Cum naiba merg cu Edi care e sanatos la contagioase? ma tot gandesc cum sa fac, poate merg doar mai tarziu, dupa ce vine si Clau. Oare va face si Edi? si noi?
abi astept sa ajung la dr. dupa trimitere, ca timp sa caut pe net nu am.
Aseara am iesit cu fetele, dupa ce a venit Clau saracul intr-o viteza de la caransebes sa stea cu copiii.
am ajuns acasa dupa ora 23, cand amandoi puii dormeau.
Marco a avut si 40 febra la un moment dat, mi-a zis Clau prin telefon. Dupa ce i-a dat rapid algocalmin a adormit si a transpirat, avea si comprese pe frunte, la picioare....ce mai...s-a descurcat al meu sot. Am, vrut sa vin acasa, dar nu m-a lasat, mai ales ca ii scazuse rapid febra. De atunci nu a mai facut, dar au aparut petele pe piele.
Maine neaparat sa vina soacra incoace, caci e la Arad la frate-su' isi taie porcul. sa ma ajute putin, ca o iau razna, casa e cu fundul in sus, Edi e rau/gelos ca nu-i prea acord atentie....of...si mai am si cursuri si ar trebui sa invat si ceva.
multe s-au adunat.
Silvia uite aici un link catre pozele de la hotel. sper sa se deschida:http://www.susesihotel.com/photogal/susesiHotelFotoGaleri.htm
Cosmi ce cadou frumos ai primit. insanatosire grabnica Biancai.
eu am primit de la sot o orhidee in ghiveci si inca 2 flori tot in ghiveci, cica de la baieti. Dupa mine ajungea doar orhideea, dar n-am cu cine discuta. oricum, Edi a fost tare mandru cand a venit cu florarea si a zis:mama.
si de la fin am primit un superb buchet cu irisi si trandafiri.
revin cu vesti mai tarziu.
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Aoleu....Giova....scarlatina????
Imi pare tare rau!
Offf.....
Noi in seara asta iesim in oras.
Insa in 10 minute ma pregatesc sa intru intr-o sedinta
Si eu am primit de la ai mei baieti un buchet de frezii si 2 prajituri facute de al meu pitic; sper sa reusesc diseara sa pun pozele de la gradi cand erau bucatari