Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
am luat trimiterea de la dr. de familie. acum sa vedem cand ajung cu el la contagioase. probabil dupa ora 16 cand ajunge sotul in oras.
Analize nu prea mai poate sa-i faca, caci ea antibiotic de aseara. doar sa s euite pe piele, poate apar mai multe pana ajungem la control....
Sper sa reusesc cu refuzul internarii, mi-a zis si dr. ca cine stie cu ce mai pleaca de acolo, il baga pe injectabil si va ramane cu sechele copilul. Asa ca voi minti ca inca il alaptez pe pitic, si singur internat nu-l las pe Marco.
Pe net am citit ca, copiii pana la 2 ani nu fac, caci sunt imuni la acest streptococ. Organismul e mai vulnerabil in perioada de 4-8 ani.
Eu nu stiu sa fie vreun caz in gradinita, sper sa fi anuntat parintii, caci trebuie chemat cica, sanepidul. de altundeva nu avea de inde sa-l ia...numai la gradi si in casa a fost.
Si incepe sa se faca vreme frumoasa la noi, si el vrea cu bicilceta afara. I-am zis ca 10 zile e consemnat la domiciliu...horror va fi pt. toti.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
Giova stai usurel...cam..eu zic ca totusi pana nu se confirma sa nu disperi inutil.....cat despre faptul ca sta acasa 10 zile sunt sigura ca o sa va descurcati
silvi_2005 spune:
Giova offf ce faza, asta iti mai lipsea, cum zicea si Cosmina stai linistita ca poate e alarma falsa tin pumnii sa fie ok.Am vazut hotelul e de vis Sa ne spui cum a fost la spital, Doamne da ajungi acasa cu bine
Giova spune:
asa e Cosmina, imi fac fel de fel de scenarii...
M-a sunat si canda, se pare ca si ai ei au avut scarlatina. de fapt Filip e pe terminate, iar tamina a facut doar angina. A fost "internat", in sensul ca mergea cu el acolo dim. si seara pt. injectii (penicilina). Sper sa o conving pe dr. sa-i dea Clacid, nu injectii, ca Marco e terorizat de branula....of....
Iuliana distractie faina diseara si asteptam pozele cu prajiturile. cum au fost la gust?
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Aoleu Giova, nici nu vreau sa ma gandesc!
Sper din suflet sa fie alarma falsa.
Prajiturile au fost excelente la gust; au fost doua bucati pe care normal ca a trebuit sa le impartim asa ca.....gestul conteaza.
Giova spune:
Am fost, s-au uitat la el cu maxima atentie, mai urmau sa scoata lupa....ziceau ca nu arata a scarlatina si ca e o simpla raceala si ca dr. de fam. prea repede sar cu antibioticul.
Acum iar arde....mi-a scapat azi Edi termometrul jos si s-a dus....asa ca a plecat acum Clau sa mai ia unul.
Maine dim. ne asteapta sa-i recolteze sange sa vedem cum e VSH, caci din cauza antibioticului dat, exudatul nu e relevant.
Nu stie Marco ce-l asteapta maine...
asa ca am plecat cum am venit....alea ziceau ca e o viroza, ca are SN si tuseste si ca asta nu e pe bacteriana, bla-bla-bla....
acum n-am ce face decat sa-i dau in continuare antibioticul si sa asteptam rezultatul analizelor de maine.
Partea faina pe ziua de azi....de la spital mergem la OMV sa bagam motorina, asteptam la coada si in spatele meu se pune...nimeni altul decat Ilie Nastase-tenismenul. e inalt si cam slab, dar arata totusi bine pt. anii lui. eram cu telefonul in buzunar, ma manca sa-i fac o poza.
sigur a venit cu iubita lui in oras, ea e de aici, parca.
cam asta e, multumim ca v-ati gandit la noi fetelor.
mai intru maine dim., dupa ce venim de la recoltat..
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
Giova bine ca te ai mai linistit...tare pacatoasa e scarlatina....Bianca mea e in pat...zace ,nici tv si pc n o incanta,vrea sa doarma maine o duc la dr...si pe mine ma incearca o raceala si de asta l am exilat pe papan la mama
andiaroro spune:
Nici nu mai stiu de cand n-am mai aparut...Sunt iar in faza aiaobosita franta cu adomrmit pe canapea.
Giova. Sanatate multa! Pe aici nu se agita astia asa cu scarlatina...Ce contagiosi. Cred ca s-ar uita crucis toti la mine, daca le-as povesti asa ceva. Pe Alex l-a banuit de vreo 3 ori de asa ceva si de fiecare data a sarit dr cu antibio (si al nostru e zgarcea rau la antibio) si atat. Ne-a mai dat si sa facem un ex de urina la 2 saptamani(parca) dupa eveniment. Cica ala ar fi singurul care ar indica, daca fost intr-adevarl scarlatina. Si ii dadea preventiv si QAnastasiei antibio(asa am descoperit ca-i alergica la pelicilina). Daca nu-s complicatii la Marco, nu te speria ca mie mi se pare ca e cam mult zgomot pentru o boala a copilariei.
Cosmi-Sanatate multa Biancai.
Iuliana-Brava bucatarului. La noi sunt intrebati cate pers sunt in casa si atatea bucati le dau. O data Alex ni le-a halit pe toate. In rest, impartea frateste