Spiridusi de ianuarie - februarie 2006! (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi , am gasit-o pe Azaz cum a spus Giova: am intrat pe ea si am dat la subiectele in care a fost activa Oricum stiam ca a mai scris la noi.
Azaz iti doresc nastere usoara si bebe sanatos Cum te-ai hotarat sa nasti? ce aveti? baietel sau fetita?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marakina , Aza va avea tot un baietel....are la semnatura pus.
Ciudate vise ai si tu ca si Cosmi si Ana.
Silvia te cred ca e greu cu dieta asta. eu mai merg cu rina, cu toate ca scad greu gramele...dar nici nu ma tin de ea cum trebuie.
Marco nu mai merge la pationar, ca cei de la mall s-au gandit sa-l inchida de la inceputul lui febr., ca cica aveau numai pierderi in urma lui.
Iuliana super ca nu a mai facut febra Matei.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici..

eu la munca ....ma preg de serbare ,,Ziua mamei,, cu toate ca am copiii cam bolnaviori sper sa fie ok

Maraki...pai tu chiar ca ai vise de ma ia cu frig pe sira spinarii...sa stii ca ma gandeam ca papanul tb sa mearga in,,tabara,, aia ca nici el nu papa decat anumite mancaruri
Azaz ce frumos...3 copii..cum esti??
Silvii ce ambitioasa estilasa ca vei fii ca trasa prin inel
Iuliana ce bine ca n a mai facut puiul febra
Ana asadar mare dansator...ce m as amuza daca l as vedea

restul fetel;or???hai treceti la ,,raport,,...TIOANA,DMELLI,ANYMONI,BEE....haideti fetelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Cosmi lasa tabara ca pe mine m-a mancat undeva sa ma iau dupa altii si am ajuns la concluzia ca din nimic, am facut o problema Vineri am programare cu educatoarea ( o data pe luna se duce fiecare parinte separat si díscuta o ora ) si o sa-i spun sa termine cu chestiile astea cu mancatul, de ce o vede problema daca nu vrea sa manance acolo de pranz si-i dau eu acasa?
Luni este carnaval la gradi,tema pt toti copiii din gradi este cu animale Mi se pare prea mare sa il imbrac in costum de animal, am intrebat daca neaparat este necesar costumul asta si cica e pt toti copii valabilEu vroiam sa-l imbrac in cowboy ca-i place mult Woody din Toy Story

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Maraki, pai cowboy-ul nu prea merge; doar ca are si el legatura cu animalele
Pe cuvant daca eu inteleg care e problema educatoarelor ca nu mananca Angelo la gradi....
Giova, ti-am vazut finuta

Mergi la inceput

Hello!
cosmi super va faci serbare.
Maraki chiar ca le poti zice. La marco la gradinitA insista ingrijitoarea sa manance tot, dar numai daca e si parintele de acord.
Iar cu carnavalul.....n-ai ce face, trebuie sa respecti regulile si sa-i cauti un costum de animal

Revin mâine caci de pe tel. E mai complicat cu bolduitul si alte cele.
O noapte buna sa aveti. Pupici

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare.....eu am dus baiatul la gradii si ma preg de munca

Maraki....hai ma ca nu i asa mare baiatul..

apropo ,voi ce le luati educatoarelor de 8 martie??

Mergi la inceput

Cosmi zgarcit-o...nu vrei sa dai de dimineata.

De 8 martie la educatoare/ingrijitoare...nu stiu...sa vad ce gasesc prin magazine...ceva set de creme sau parfum sau mai stiu eu ce. Nu foarte scump oricum, noi suntem la privat...dar totusi....
De 1 martie le-a dus Marco cate un martisor si un pachet de cafea.

La noi a nins ieri de numa. Noroc ca nu e asa firg...azi incepe sa se topeasca. Oare cand o veni si primvara??????

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata.
Giova, uite eu nu sunt zgarcita: dau eu

Uitati ce initiativa interesanta au cei de la gradi de la Matei:
"Va propunem o surpriza dulce pentru "mamici dulci".
Bucatari francezi de la Hotel Intercontinental vor veni in gradinita, daca sunteti de acord, si vor pregati impreuna cu copiii prajiturele pentru ziua de 8 Martie, pe care le vom oferi mamicilor.
Ei aduc ingredientele pentru prajiturele, bonetele pentru copii si sortulete de bucatari, ofera diplome si fac fotografii".

Mergi la inceput

Ieri la curs...dormeam pe mine acolo. Vin acasa...copiii fericit, casa un dezastru....si eu tocmai ce facusem luna si bec. Imi venea sa plang de ciuda. Noroc ca m-a banghit Clau si s-au pus pe strans...ca altfel intram in depresie.

Maraki cum a decurs intalnirea cu educatoarele?
Iuliana mersi de cafea. super initiativa. sunt curioasa ce fac si copiii nostri de la gradi. anul trecut am primit portretul, acum sa vedem. Oricum...clar ca voi cand voi merge sa-l iau acasa si-mi va zice poezioara de 8 martie.
era mai misto sa nu va zica nimic...sa va treziti doar cu poze si prajituri, facute de marii si micii bucatari, francezi si romani.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput