Mamici inimoase de Constanta***144***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia, hai si voi cu Patrick la baschet. promit ca daca ajungi cu ei raman si eu la o vorba. doua ore pe saptamana...
Pisoi, felicitari!! tot inainte fara completare va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Cornelia, eu recomand cu caldura Cresa 18 de la noi din cartier.. alta nu cunosc.. dar la vremea "mea".... era cea mai curata, nou renovata si cu directoarea de atunci am colaborat excelent.. insa e foarte greu s amaiintrii la cresa... te duci direct la asocia creselor, la Flamanda... Tin pumnii...

Simo.. mama soacra a fost internata cu fratele ei la bucuresti la neuro.. daca vrei suna-ma si o intreb pe ea de medic bun. La ct nu cunosc... eu plec de la calc, de acasa in fapt.. deaia zic sa ma suni, daca vrei sa o intreb. Sanatate!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

pisoi, ce frumos e la voi acolo....hmm, bebe mic

cornelia, , poate e reactie la ROR poate o viroza ca e plin orasul.Luca dupa 24 ore pauza de febra a facut iar azi de dimineatza un 38, peste zi deloc.deseara ma prezint cu el la Sima

georgi, uff si Teo cu febra? asa m-am saturat de vremea asta rece...si mai avem de indurat 2-3 saptamani.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

pisoi problema cu durerile de cap am avut eu..dar dureri nu gluma,ca nu puteam sa stau in picioare si simteam ca imi fuge pamantul de sub picioare imi explodeaza capatana.Recomandare dr. mele gineco cu care am nascut a fost : o cafea foarte mica dimineata,dar numai dupa ce bebe a supt si e satul.Socant...stiu,dar m-a ajutat enorm

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Dap, si eu am baut cate o cafelutza mica si tot alaptam Si n-am vazut nimic schimbat la bebici, nici colici n-au avut.

Cristina Pisoi, felicitari! Deci ai reusit sa-l alaptezi integral. Tine-o tot asa!

Si Sofia a avut febra, dureri in gat si dureri de cap 2 zile.Cu Nurofen si Panadol alternate, ca la 4 ore facea iar febra, duminica a fost bine. Nu a avut nici muci, nici tuse. Ce viroza e asta, nu mai inteleg!Si la scoala e disperare, sunt cam jumatate din elevi la fiecare clasa absenti pe motiv de viroza.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77
[georgi, uff si Teo cu febra? asa m-am saturat de vremea asta rece...si mai avem de indurat 2-3 saptamani.

Da Lulu..., de bine ce ma laudam sambata la telefon... mi-a atras si sotu atentia si dr... eu sunt de vina ca s-a imbolnavit ca m-am laudat...

Teo abia dimineata era marait si molatec.. cere in bratele mele... nu a facut peste 38, nu are rosuin gat, numai mucozitati galbene in gat, ragusit si cu tuse productiva si foarte mamos...

Ne-a dat dr Dumbrava homeopate, eurespal si seara ketof, plus puf de nasuc si speram in a 3-a zi sa fim fresh...Doamne ajuta!

Azi v-am citit asa pe fuga ca neaparat tre sa recietsc maine... la munci...

Simo... mai ai nevoie de recomandare de neurolog? il pun pe sot sa o intrebe pe mama soacra maine si te anunt. Pup.

Mergi la inceput

Mneatza,

geo
sanatate multa...ca e jale, stai cu ochii pe el.aseara am ajuns acasa si Luca avea 39.am fugit repede la Sima, era plin, toti la fel.Nu am scapat fara ZINAT la 12 ore.

revin, ma duc sa beau o cafea, ca iar am stat la panda toata noaptea, a facut febra iar, dar la 1 dupa doza de anttermic s-a mai linistit.sper sa fie bine peste zi.

Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Lulu sa stii ca aseara ne cam panicasem si eu si tasu... Avea asa un gat incarcat, o raguseala si o haraiala... de am zis ca ori facu de la ora 16 la 20 puroi in gat... ori coboara la plamani... la 18 avea 38,1 (maximul atins de el acum), iar peste noapte mi s-a parut de 2 ori ca se foieste a febra, dar nu arata termometrul decat 37 la axila... sa zicem 37,5 daca bagam la fundulet... fata de 39-39,9 cum pateam alte dati, eu zic ca e ok, nu? Dimineata parea mai curat in gat, vorbea mai clar... numai ca nu vrea sa bea Isoprinosine... Cred ca mi-a dat mie farmacista varianta de adulti? ca data trecuta parca erau pastilute mai mici... ori confund eu... trebuie sa-i dau 1/2 capsula, si sparta nu o inghite, bucati a inghitit-o dar a dat mica parte afara...

Oare ce alta varianta sa mai incerc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

uffffffffff Georgi la din astea cu pastile nu ma pricep deloc nu stiu ce sfat sa iti dau dar apare Lulu si ea stie.In rest noi suntem ok.Cornelia si eu zic ca ar putea fi reactie de la Ror si noi am patit asa la 2 sapt dupa Ror si nu ma asteptam sa fie de la vaccin dar toti doctorii mi-au zis ca de la el este.Pupici.

Mergi la inceput

geo, nu stiu ce sa zic, nu am folosit niciodata Isoprinosine.
Sa il ai sub observatie pe Teo, ca ai vazut ce am patit cu Luca...2 zile fara febra si apoi iar, brusc, mare.

Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Da Lulu... iti dai seama ca stau cu ochii pe el ca pe butelie... dar cand nu-s eu acasa... si sta cu bunicii e greu de observat...

Mergi la inceput