Mamici inimoase de Constanta***144***
Raspunsuri - Pagina 5
lulu77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia si sta cu bunicii e greu de observat... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
CUNOSC, eu ieri am intrat in casa si intreb : are febra...nu ,nici pomeneala, si copilul avea 39..ardea efectiv
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
georgipuia spune:
nu ma speria ca l-am lasat cu mama soacra... dar fara termometru... eu zic ca ea da pe din laturi de precauta... chiar exagerat... cand era Mony mica vroia sa o tin in casa cu 2 caciuli... sper sa nu-mi para rau ca m-am bazat pe ea... Nu stiu ce baza sa mai pun si in termometrul asta digital... oare sa-mi pun problema ca nu arata corespunzator? datile trecute imi arata cand era febra mare... oare se pot verifica/calibra?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
mihaela77O spune:
off,iar bolnaviori?
multa sanatate la pitici!
si eu sunt varza,dar din alte motive...anexita acuta cronica....m-am saturat de ea ca de mere acre...azi noapte am indurat niste dureri crunte,(sunt chioara de somn)asa ca m-am hotarat sa reiau tratamentul,dar nu se mai gaseste polidin....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Fiquelle spune:
Offf, toata lumea e bolnavioara!
Sofi are azi abces. Asteptam sa mergem la dentist azi.
De Zumba ce-mi spuneti? Merge cineva azi? si de la ce ora? ma bate gandul sa merg cu voi.
cris_82 spune:
miha eu am luat acum 2-3 saptamani polidin,am dat pe o fiola injectabila 6 ron
tot o mica terorista am ramas
BAZAR
Dodo-pui spune:
am aparut de la una din terapii....mi-a facut huna o "zumba" o ora am urcat si coborat scari 3 etaje
Acum ei sunt fresh...eu presh
Insanatosire grabnica bolnaviorilor mici si mari!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
simonapro spune:
Buna!
Off, ce de bolnaviori,insanatosire grabnica! Si Sebi e racit putin cu tuse si ceva mucozitati, sper sa-i treaca cu homeopate si Plantusin.
Fiquelle: eu merg azi la Zumba de la 5, te astept, ca daca nu vine Adinutza, iar sunt singura si parca imi este urat, ca acolo majoritatea fetelor vin in echipa
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
georgipuia spune:
Fetele o intrebare ... unde poate prietena mea sa puna cercelusi fetitei? Lu Mony i-a pus un dr/asistent in spital, dar nu i-a cenrtat frumos... stiu ca-s niste aparate de impuscat cu cercelusi sterili... stiti pe undeva?
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgipuia stiu ca-s niste aparate de impuscat cu cercelusi sterili... stiti pe undeva? |
eu i-am pus Evei la bijuteria pe care o frecventez eu, in tomis nord.
jone spune:
salut,
georgi cercei biancai i-am pus la bijuteria de peste drum de spitalul mare, la parterul blocurilor unde au si o banca (parca), oricum in zona aia, alexandrei tot in zona aia dar la bijuteria dinspre liceul patru.
am incercat sa recuperez din urma.numai bolnavior, accidente si vesti triste.
naspa cu accidentul.o sa auzi mult timp zgomotul impactului.
tin pumnii si sper sa te urci cand mai curand la volan.
incerc sa imi dau si eu cu parea la postarile din urma.
eu am condus, gravida, ca stiam ca sunt ok.si simteam clar ca la volan e raiul pe pamant ptr mine si bebita din burtica.cum ma puneam la volan cum bebe se linistea.am condus pana la braila si dupa 4 zile am nascut.
poate v-am mai zis ca m-am dus singura la spital (25 de km) si cand a aflat moasa sa lesine.
ar fi fost super daca puteam intra cu masina in sala de nastere.la mine era problema cu mersul pe orizontala.
daca urcam scarile iar eram ok.(biroul la etajul 3).
acum sa raspund la partea cu alaptatul si mancarea mamei.
mancam ce observam ca imi face bine.
am mancat varza sub toate formele (inclusiv prajita).am mancat legume si fructe crude.
nu am putut manca fasole (mama si ce imi placea.
nu am putut manca inghetata.(si o adoram) dar culmea am mancat ciocolata si carne (lucruri dupa care nu ma dadeam in vant)
am baut lapte dulce (bleah).
cand i-am cerut mamei mele friptura a zis ca fac misto de ea.
la bia am baut bere, in fiecare seara cate o cutie.
daca nu imi serveam ratia era jale.
alexandrei in schimb ii "placeau" biscuitii cu crema (bleah) si ciocolata....in laptele matern.
tot la ea seveam dimineata lapte cu nes.
bianca "servea" 3 in 1.
acum parerea despre lectiile cu natura umana.
fata mea de 6 ani stie deja ca baieteii au cuc si fetele pasarica. vede la cresa cand se duc la baie.
de obicei ii aliniaza fete cu fete, baieti cu baieti.
dar uneori mai au nevoie la baie si in afara alinierii.
mi-a placut parerea unui bun prieten de familie: la "oripilarea" mea ca vorbea libertin in fata copiilor lui mi-a zis:" mai bine sa stie de la mine adevarul decat ce bat campii copii pe strada"
am retinut.
alexandrei i-am explicat ca din "dragoste si ca mami doarme cu tati si se strang in brate si se pupa" apar copii.
oricum a vazut cum creste bebe in burtica.
am intrebat-o cam cum crede ea ca apare bebe din burta si ea a zis:
-meahhh! si a facut semn cu mana ca si cum ar vomita!
am ras cu lacrimi.
va pup.
ps. ma duc sa ma lupt cu harbul de masina care mereu ma lasa in drum.