Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

deeeeci...pentru ce am gatit eu azi ?? pentru cine ??
pentru SOACRA!!! care s-a gandit sa imi faca o supriza azi
fara sa spuna nimic,,m-am trezit cu ea.
partea buna e ca a venit si Cami ca in rest nu eram foarte incantata

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

La multe lunici si multi ani bb RAZVAN PETRU, MAIA REBECCA si nu in ultimul rand TUDOR CRISTIAN!!!
Sa fiti sanatosi, cuminti, papaciosi si sa va bucurati in continuare familiile frumoase. Va pup cu drag.

Am vazut ca si voi semnalati zilele astea o agitatie la bb. Si la noi a fost. Cel mai tare ma dispera in ultimele zile ca ca papa in jur de 5 minute, iar apoi incepe sa planga (sa oracaie mai bine zis) de mama focului. De-abia reusesc sa-l linistesc si sa-i mai dau sa manance (si asta dupa ceva timp). Singura explicatie ar fi ca se enerveaza ca numai vine cu jet atat de puternic dupa vreo cateva minute, ca de venit vine. Am incercat chiar sa ma si mulg si sa-i dau din bibe cand face asa figuri, dar tot degeaba nu-l impresionez. Aveti vreo idee/ explicatie? Ca mie-mi vine sa-mi iau lumea-n cap la fiecare masa.

HAI VAS,HAI ZIKI nu ne mai tineti in suspans bebei scumpi si dragi!

O seara placuta si linistita, fara plansete si prea multe treziri.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Albumul piticului

Mergi la inceput

Ce poze mumoase ai adaugat Fluturas cu printesuca ta. Ce bucute a facut ea manca-o-ar mama pe ea de fetita!

Angie de voi ce sa mai zic... fara cuvinte ca de obicei! Dulce-dulce-dulce!
P.S. Parca seamana putin si cu Cristi, nu numai cu tine !

Gabriela noi din a 2-a luna am mers in supermarketuri cu el. N-aveam chef sa-l las cu soacra si pasiunea noastra sunt cumparaturile asa ca nu puteam rabda prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Roxx - si te-au ajutat probioticele astea?
Mai fetelor, vad ca agitatia e trasatura comunna a bebeilor zilele astea- ce-o fi??
irinukka - si al meu face la fel. nu mai are rabdare daca nu curge garla.plec acu'sa-l culc pt ca ta-su n-a reusit se pare. off, ce-am obosit!!
pup fetele, o noapte linistita.

mami fericita de KRISTIAN

Mergi la inceput

Foxy da citisem si la tine ce-ai descris si tare cunoscut mi s-a parut ce ai descris, singura diferenta fiind ca pe-al meu nu-l incanta bibe asa cum ma asteptam cand am vazut ce "figuri" face la tzitzi.
Probiotice si noi am fost sfatuiti sa-i dam cand i-am dat antibiotice, spunand ca sunt necesare deoarece ii va distruge flora intestinala si a fost ok. Odata nu i-am dat ca nu mai aveam si deloc bine n-a fost(a facut imediat diaree). Ii poti da cu incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Intru la ceas de seara...ca s-au calmat spiritele la noi

E jale, e clar avem colici, rai, urati, treb sa accept asta si sa astept sa treaca timpul, timp pe care din pacate n-o sa-l doresc inapoi. Oricumfluturas astea d ecolici, nu-s apa de ploaie, amelioreaza, nu vindeca, dar am incercat si eu varianta fara nimic si a fost mai horror decat filmele horror.

Gabi eu inca nu ies cu Ana la mall/hypermarket, cu Robert am iesit pe la 2 luni, dar era vara, acum nu ies de teama virozelor, plus ca e si epidemie de gripa.

La multi ani celor care mai adauga o lunita astazi!!

probiotice i-am dat protectis, super scump 45 lei si s-a terminat IMEDIAT!!! Am zis sa mai luam, dar ...oricum nu am simtit mare minune de la ele; poate or ajuta la imunitate,nu stiu...contin un lactobabil continut in laptele d emama...care e moca

Tunde fifi mic e suparata si de la colici si de la nasucul infundat si mucos- sa nu uitam pana la 3 luni nu respira pe gura; rabdare, nervi de otel [asta imi zic si mie]
Hemoroizi, nu-i lasa asa, baga si la propriu si la figurat Hemorzon.

Si
HAI ZIKI!!
HAI VAS!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ce fac fetele ? noi am fost la biserica si am facut molifta ... intreba cineva cand trebuie facuta...la 40 de zile,sau inainte...si nu stiu in ce zi, pe mine m-a chemat vineri,i-am zis ca nu pot, asa ca m-a chemat duminica, deci nu cred ca e o regula sa te duci intr-o anumita zi pt molifta.
Am citit ce ati scris pana acum...in ultima perioada am o memorie de kk...sa vedem ce imi amintesc
am vazut poze noi , fluturas,angie superbi bebei
la multe lunite pt bebelusii Razvan,Maia si Tudor !!
gabriela noi inca nu am iesit cu bebe in aglomeratia din supermarket...e iarna, lume racita...cred ca e prea mic, mai la primavara.
simo ce nora buna esti tu , gatisi pt socrela !
ziki,vas, tot 2 in 1 mai fetelor ?!

Hai ziki
Hai vas

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce de mamici cu bebei coliciosi si agitati...parca si al meu e agitat pe timpul zilei de vreo 3 zile...dar nu grav.nu cred ca are colici,nici nu stiu ce sa zic. important e ca ma lasa sa dorm noaptea.
Pup toti bebeii si bebelusele colicioase ! Mama lor de colici nesimtiti care deranjeaza buburuzele !!
Am pus si eu o poza noua de ieri ... am bagat repede o poza cand am venit de la botez...sa mai am si eu poze aranjata...ca in rest,numai cu praul prins stau in casa. mi-am facut si eu parul intr-o zi si m-am lecuit...am gasit par pe hainele bebelului, si in manuta lui, ca se mai prinde de parul meu, asa ca il tin in coada mereu.am zis ca ma tund si eu bob cum se poarta acum, dar dupa nunta si botez.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Asteptand sa traga cupilu' alarma de seara, am aruncat un ochi (dar l-am recuperat, ca al meu ma vrea integrala) la odiseea fluturasilor.
Ocazie cu care am descoperit ca pe 13 februarie a venit pe lume bebe Dorian de mami bulina_mica si ca roxy_s e programata la inducere pentru 22 februarie. N-o gasesc in lista de mamici be bb_yasmi

FELICITARI BULINA_MICA!!!
BUN VENIT BEBE DORIAN!!!

HAI ZIKI!!!

HAI VAS!!!

HAI ROXY_S!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

Maria - Mami ametita de Darius Alexandru - Mare Papuas (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Irinukaa, fix acelasi lucru face si al meu bebe. Ba chiar azi a urlat de foame si cu bibe in gura. De atata necaz nu se poate concentra sa suga. L-a terminat pana si pe barbatu-miu care e culmea rabdarii. Io vreau sa vobeasca si sa mearga. Nu cer mult, nu???

Mergi la inceput