Ian-Feb2011-! Bv Yasmi, Hai Vas, Hai Ziki!(196)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Raportez ca io am incheiat cu pusul la san. Nu ma mai tineau nervii, plangea la san tot timpul. Am incercat sa detensionez sanii sa nu-i vina prea mult odata, n-a mers. Nici cand era infometat nu vroia, el care sugea cand era mititel ca apucatu'. Acuma trage de 2 ori si incepe sa urle, parca ar curge otrava. Cred ca s-a obisnuit cu bibe si pur si simplu nu mai vrea sa suga. Sa mor daca inteleg, 6 sapt. a preferat tzitzi in loc de bibe si acuma nu mai vrea si pace. Am decis sa-l mulg cu pompa si sa i-l dau in bibe. Asa macar nu pierd laptele. E naspa mai ales noaptea ca trebuie sa-i incalzesc laptele muls, dar si daca il pun sa suga dureaza o ora si ajung sa-i dau completare de nervi ca nu vrea sa suga.
Apropo, noi am luat 1.4 kile in prima luna . Era sa lesin cand am auzit cat a luat in greutate. In conditiile in care avea o singura masa de LP pe zi. Acuma ca are 3 mese de LP o sa se umfle ca o gogoasa??? Deja are niste falci....
Azi noapte s-a culcat la 11:30, s-a sculat la 6 si apoi s-a culcat iar pana la 10. Deci 2 mese in 11 ore (dar mesele alea au fost de 150ml). Mie imi este frica sa nu manance prea mult 150 la o masa, dar vaz aca a marit distanta intre mese, deci probabil chiar are nevoie de aia 150. Of, nu inteleg, o fi mult 150??? dati-va si voi cu parerea....
Agitati suntem si noi, vrem numai in brate, noroc cu marsupiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Mama, Anka, ce cuminte baiat ai! Sa doarma atit!!! Si mai ziceai ca e rau... Cu lapticul... eu cred ca s-a invatat cu biberonul si d-aia se infurie la sin. Mulge-te si tu si gata! Bine ca poti! In plus, cu mulsul, mai poti sa-i dai, daca vrei, o masa de laptic de la tine si cind incepi serviciul.

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Hai ca al meu, dupa ce s-a agitat atat saracutu, acum doarme de la ora 2, cu o mica pauza de vreo 10 min pe la 4 cand a papat putin la san.

Si eu misun pe langa el, ca sunt si singurica acasa si fara chef de facut nimic...
L-as trezi ca mi-e ca nu mai doarme la noapte...

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

v-am citit pe toate..si, incet, incet vad ca ni se potriveste manusa rolul de mama..invatam repede

referitor la picaturile pt colici eu cred ca nu au nici un efect, sunt apa de ploaie, sunt mai mult pt linistea noastra, in conditiile in care folosesc bonisan, sab simplex si infacol, astazi am luat de la carfour un ceai pt sugari si copii mici..cica se da 100 ml/zi si ca ar fi anticolici...s-o vedem si pe asta..l-am facut mai tb sa il pun intr-un biberon si sa asteptam sa planga fata si..pac cu ceaiul..

Clara facea caca de 4, 5 ori pe zi si de 2 zile face o data dimineata si o data seara, ce e drept umple pempersul, dar parca as vrea sa faca mai des..ca saraca se chinuie cu niste parturi degeaba..

si inca o chestie am fost si prin leonardo, cica sa imi caut niste cisme de piele cu platforma, toc inalt..ciuci cisme de calitate..si bag iar pantofi de ocazie cu tocuri de 12..vorba sotului de cate ori intru in leonarde sa caut cisme, bocanci de munte, etc..bag pantofi sexi de ocazie..azi am scuza..erau 1 milion de la 4..ma mir ca a fost 37 la raft...

noi avem in casa 25 grade si la baita facem 27..si..niciodata caciula..au fost platite degeaba in seturi, oricum Clara transpira pe cap si cand mananca...

ziki, vas..felicitari ....irinuca a deschis odiseea si voi o inchideti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

gabivalceanu, astazi fuse exceptie, nu pup io tratament d-asta in fiecare zi. E devarat ca se scoala numai o data pe noapte dar sta treaz 2 ore timp in care urla si se agita ca un pepsi, vorba lu' Foxy.
Una peste alta ne-am umplut de bube pe fatza. Bubitze cu ceva alb in ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Intrebare... Voi ati inceput sa iesiti cu bebeii in malluri, supermarketuri, etc?

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

la multe lunite si voua
multumesc tutur fetelor pt urari
noi ne luptam inca cu colicii,cred ca o sa iau si eu debridat

Citat:
citat din mesajul lui RaluKara

De 3 zile nu mai stiu ce insemna colicii sau scremutul ca sa faca kk.

Traiasca Debridatul!!!

Noi am fost in recuperari cu somnul, adica eu mai mult. Si taaaare bine e sa dormi 8 ore. Am reusit sa ma mulg iar hranirile in timpul noptii au picat in sarcina lui tati, dee, sa simta si el exact ce inseamna sa ai copil. Si pana la urma mi-au trecut si durerile de cap, se pare ca erau de la oboseala acumulata.

Azi facem si noi o luna!!

LA MULTE LUNITE madalina si angie, ca doar avem bebeii in aceeasi zi.

Raluca , mami de pisicuta Maia Rebecca, 20 ianuarie 2011

"Iubirea nu este un targ : te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine : te iubesc pentru ca te iubesc." - Liviu Rebreanu

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

angi, LA MULTI ANI PENTRU TUDOR!!!!!!...bine ca am scris ceva in caietul Clarei si mi-am adus aminte ca e in 20..ca de la o vreme nici nu mai stiu in ce zi suntem si in ce data...rutina e de vina....

am pus pozite noi..

Mergi la inceput

Fluturas..saru'mana multpupa printesa mica..fug sa vad pozicile

Mergi la inceput

cei mai frumosi bebici
Fluturas..ce frumoasa si mare e printesuca ta
am mai pus si eu 3 pozici

Mergi la inceput