1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Va pup fetelor..spor la slabit..in seara asta mi-am propus sa nu consum nici un fruct..sper sa reusesc...Pana acum am baut 1 l de ceai de fructe de padure..ca e aromat si acrisor si nu-i nevoie de zahar...Dar din pacate l-am terminat si mi-e lene sa fac alutl...Cu toate ca ar trebui daca vreau sa nu mor pana la 1 noaptea cand ma culc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Neatza.

Andra, sunt miniona, am 1,56m, la 47 kg ma simt cel mai bine dar macar la 50 sa ajung. Doamne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Danicris, hai ca nu-i greu de facut. Faci mai mult odata si ai toata ziua. Atentie: nu puneti lamaie in ceaiul fierbinte ca-si pierde proprietatile.
Io-s umflata saptamana asta, c-a venit invazia rusa. Una peste alta am avut si o zi de nastere in familie, la care s-a lasat cu "porcarii" la gratar (destul de tarziu, pe la 8 ), iar pe 12 am turta lui maimu.
In concluzie, pentru mine inceputul este foooaaarteee "promitator" . Noroc ca, dupa turta, pana la sfarsitul lui mai, nu mai am nimic in program.
O zi buna si fara tentatii culinare .

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Revin si eu..care bineinteles ca am trisat aseara cu cateva felii de pomelo...Asta e..maine fac o saptamana de cand am inceput dieta..pe care am fentat=o zilnic...luni ma cantaresc si va zic daca pt mine mai merita efortul... Glumesc..nu ma las..numai sa imi dea Dumnezeu mai multa vointa de a rezista micilor tentatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Multumesc fetelor
Vreau si...trebuie sa ma apuc si eu sa fac ceva sa scap de" burtica".Deocamdata imi vine greu sa incep din start cu o dieta, cred ca voi incerca sa nu mai mananc seara,este buna ideea cu ceaiul,apropo...si sa incep sa fac abdomene .
O zi buna tuturor si sa slabiti(m) usor

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Cam subtire activitatea pe-aici in week-end . Ce faceti? Ati abandonat? Hai ca maine e zi de raport, sa vedem ce-am mai facut.
Fetelor, in afara de abdomene, pentru burta aia de sarcina, cu nastere prin cezariana, ce se mai poate face? Cat de grasa am fost inainte, io n-aveam burtaaaa .

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Eu nu prea mai ma tin de regim ca am slabit destul cat sa fiu multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

La multi ani, dragi mamici !

61,5 kg

Spor la slabit tuturor si cadouri frumoase in aceasta zi minunata.

Mergi la inceput

Buna dimineata! La multi ani! O primavara frumoasa tuturor!

Desi am avut ceva evenimente saptamana asta, raportez o usoara scadere, 87,9 kg. E drept ca m-au "ajutat" si vreo 2 nopti nedormite (doar 1-2 ore pe noapte).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

'neata fetele,
la mamici si o gramada de de 8 Martie!
60,2 arata cantarul, macar nu s-au inmultit rautacioasele de kg....
Va citesc dar din pacate tare am tare multe de rezolvat zilele astea si nu prea apuc sa scriu. Dar ma gandesc oricum la voi si de dieta ma tin cum pot...sau ea de mine...

harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput