1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mykaa spune:

Annna35 vad ca intr-un fel ne asemanam oarecum. Fetita mea e nascuta tot in iunie 2010, dar pe data de 20, deci e diferenta mica intre fetitele noastre. Multumesc pentru incurajare si apreciere si anume ca fac sport! Da, m-am mobilizat pt ca nu am incotro, eu am mai slabit o data si tot cu sport si stiu ca asta e singura solutie! Asa ca..trebuie sa muncesc . O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

'Neata!

Tecky, Andra, Annnna, felicitari, sa o tineti tot asa! Multumesc pentru incurajari!
Sunt suparata pe mine pentru ca am un organism care ma ajuta, dar nu mai am vointa! Saptamana trecuta am slabit 200 grame in conditiile in care 2 zile am mancat cartofi prajiti cu friptura de porc, in fiecare zi am baut un pahar de cola, am mancat paine, am mai scapat si seara cate un sandvich...Am incalcat toate regulile si ma oftic gandindu-ma cat as fi slabit daca ma tineam de dieta!

Ma gandesc ca mi-am pierdut motivatia, pentru ca am ajuns la 60 kg, asa cum imi propusesem. Asa ca de azi mi-am fixat un alt obiectiv: pana la ziua mea, pe 30 aprilie, sa ajung la 56 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, mamici ambitioase.

Va felicit pe toate pentru rezultate, sa avem spor in continuare. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase.

Littlelight, o sa vezi ca alaturi de noi vei reusi, iti tin pumnii si iti doresc spor la slabit.

Mykaa, sigur acesta este motivul, eu inainte cu cateva zile retin apa, ma balonez, este oribil. Ne auzim cu vesti mai bune saptamana viitoare cu siguranta. Si eu am avut saptamani de stagnare, este frustrant dar mergem inainte, nu ne lasam, nu ?!?

Sanzi, saru'mana. Felicitari si spor in continuare. Pai e super ca ai ajuns la greutatea dorita, felicitari inca o data, eu mai am 13 kg pana acolo, brrrrrrr ...

Tecky,

Andra, felicitari si multumesc. Super ca deja se vede ca ai slabit, la mine fiind multe kg de eliminat, abia se "zareste" putin, mai am muuuuult de munca.

Annna, felicitari si spor in continuare. Stai linistita, nu te scuza, scrie cand poti, toate stim cum este cu prichindei.

Oana_lex, eu seara in loc de fruct mananc ardei, imi plac foarte mult, rontai unul-doi si dau gata foamea. Poti incerca si un iaurt degresat daca iti place, eu nici nu pot sa-l vad din pacate. Scuza-ma, cred ca mi-a scapat postarea cu greutatea sa o trec in lista.

Mari, nu ai mai intrat, esti ok ?

Fetelor, va doresc zile frumoase in continuare, sa nu aveti tentatii prea mari si sa ne auzim cu vesti bune. Va imbratisez pe toate si va multumesc pentru suportul vostru, pentru mine inseamna foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Danicris..ar fi bine daca as papa si eu ardei..dar din pacate nu ma prea omor cu ardeii....In seara asta mi-am propus o rodie...Stiu ca nu-i bine, dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Ma mai tineti minte ?Am " disparut " o perioada, bineinteles ca si dieta .Am avut o vacanta de doua saptamani si nu se incadra dieta .Astazi este ultima zi, maine mergem acasa si sper eu sa ma invrednicesc si eu sa continui.
Danicris-felicitari ca te-ai incumetat sa preiei subiectul
Bun venit fetelor noi si...spor la slabit

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Multumim Allexa06...bafta si tie la o noua dieta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Oana,

Stii cu ce mai pacalesc eu foamea seara? Cu un ceai caldut, eventual cu putina lamaie in el (daca-ti place). Eu beau, de exemplu, un ceai de fructe uscate de la Vileda. E foarte bun la gust, chiar si fara zahar (eu oricum nu prea beau ceaiul cu zahar, iar miere ii pun foarte rar, in general in perioadele de viroze). Poti folosi orice fel de ceai, mai putin ceaiul verde, negru, etc, care au un efect energizant. In ceaiul asta mai adaug vara si ceva frunze de menta si n-am nevoie de sucuri.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Ms de sfat Littlelight..in seara asta incers si eu sa nu mai pap nici fruct..nimik..sa vad daca rezist!Am sa incerc cu mult ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui allexa06

Buna dimineata !
Ma mai tineti minte ?Am " disparut " o perioada, bineinteles ca si dieta .Am avut o vacanta de doua saptamani si nu se incadra dieta .Astazi este ultima zi, maine mergem acasa si sper eu sa ma invrednicesc si eu sa continui.
Danicris-felicitari ca te-ai incumetat sa preiei subiectul
Bun venit fetelor noi si...spor la slabit

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan 29.03.2006 si Stefan Teodor 21.12.2009

Bine ai revenit, Allexa, te asteptam marti cu vesti, sa-ti fie de bine vacanta.

Littlelight, buna idee cu ceaiul, ce mi-ar placea si mie dar cine sa mi-l faca ?!?

Fetelor, spor in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Anna cred ca e super pt psihicul tau sa vezi prima cifra 7 pe cantar, si eu astept cu nerabdare un 6

Sanzi cartofi prajiti si friptura de porc zici? in primul rand am inghitit in sec, in al doilea rand vroiam sa-ti spun ca esti o norocoasa cu asa metabolism daca in conditiile astea ai avut minus 200 gr, inseamna ca iti va fi foarte usor sa te mentii

Danicris ce inaltime ai de vrei sa ajungi la 50 kg ???

Oana parca citisem pe undeva ca rodia este un fruct recomandat in curele de slabire, contine putine calorii, si mie imi plac mult rodiile, sunt bune, sanatoase si iubesc la ele ca imi satisfac pofta de a rontai ceva

Alexa bine ai revenit, sper ca ti-a facut pofta de slabit vacanta asta, da?

Va pup si sa aveti spor la slabit

Mergi la inceput