1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Buna seara, dragelor.
Sanzi,
Andra, nu m-am mai obosit sa caut aceasta dieta, mie mi-ar fi imposibila o zi fara fructe. Si eu am mancat azi coliva, plus altele, nu sunt prea mandra de mine dar cred ca aveam nevoie de o zi de ... dezmat. Recuperam in zilele urmatoare. Sa-ti fie de bine !
Oana_lex, bine ai venit si bafta la slabit alaturi de noi. Imediat te trec in lista.
Mari, azi te-am pomenit, i-am spus sotului ca n-am mai venit si eu la o cafea virtuala. Nici maine nu reusesc, bucataresc de dimineata, ne "vedem" saptamana viitoare. Nu te stresa cu slabitul cat timp alaptezi, sa ai papica la pitic. Hai ca vine primavara si o sa fie mai usor, ne miscam si noi mai mult pe-afara.
Spor tuturor si daca nu mai reusesc sa intru ne "auzim" cu siguranta marti.
oana_lex82 spune:
Ms frumos Danicris!...
Aveti idee daca pot manca un fruct seara, pe la ora 22...ca ma culc ff tarziu, undeva la ora 1 si de la ora 20 cand e cina mi se lungesc urechile numai cu apa...
Littlelight spune:
Buna seara, mamici!
M-as alatura si eu clubului vostru, poate reusesc sa scap cumva de kg astea multe pe care le am in plus. Am incercat sa gasesc un grup de suport la subiectul "Tiroida", dar n-am reusit. Aici vad ca sunteti mai active.
Eu kg din sarcina (9 la numar) le-am pierdut in prima saptamana de la nastere. Marea mea problema sunt multele kg acumulate in perioada de tratament preoperator - am scos complet tiroida. De astea nu reusesc nicicum sa scap. N-am putut nici macar cu pastilele prescrise de endocrinolog , nici cu multe regimuri pe care le tot incerc de vreo 3 ani (cu pauza alea 9 luni de sarcina).
Ce ziceti? Ma primiti? Poate mai e cineva pe aici in situatia mea.
PS. Danicris, noi suntem amandoua din Bz, iar fiica-mea e cu o luna si un pic mai mare decat dongonica ta.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
oana_lex82 spune:
Bun venit printre noi Littlelight, sper sa reusesti sa scapi usor de toate kg in plus..asa cum ne dorim toate! Multa bafta! Ce dieta vrei sa incerci? Eu am inceput sa t6in dieta Rina....
Tecky spune:
Va citesc fetelor.De azi am acces la calculator.
Eu am aceeasi greutate pt ca am fost plecata si am mancat cam de toate,noroc ca am facut multa miscare.
Bun venit fetelor noi!
sanzi spune:
Littlelight, bine ai venit! Curaj, iti tinem pumnii sa ai rezultate!Cat vrei sa slabesti?
Oanalex, bine ai venit si spor la slabit. Eu stiu ca seara, dupa 20, nu ai voie nimic, ai incercat ceai verde sau apa, poate iti trece senzatia de foame? Si eu am seri in care mor de foame si calc in strachini. Oricum, daca nu poti, un fruct este cea mai buna alegere, decat sa stai cu gandul la mancare...
oana_lex82 spune:
Ms Sanzi...macar pana ma dezobisnuiesc...asa cred si eu..un fruct nu-i un capat de tara..
Danicris spune:
Servus, mamici.
Oana_lex, este ok un fruct dupa parerea mea. Bravo pt. ambitie.
Littlelight, bine ai venit, sa-ti traiasca fetita. Uf, imi pare rau de problemele cu tiroida, sper ca acum esti ok. Da-mi greutatea, te rog, sa te trec in listuta noastra. Spor la slabit alaturi de noi !
Tecky, bine ai revenit.
sunshine2009 spune:
'seara fetele,
multumesc mult de incurajari, ma lupt si eu mai departe, chiar daca partial cu morile de vant...
eu cred ca ma voi apuca de dieta rina, ca vad ca lipsa de carbohidrate seara parca nu ma mai ajuta. sa vedem ora adevarului de marti, desi si ieri si azi am pacatuit un pic.
fetelor noi, bine ati venit si spor si voua la slabit!
oana_lex: nu stiu ce sa zic de fructul de seara, ca fructele au zahar, mai degraba as manca o salatica din rosii, castravete, legate cu ceva branza moale intre ele. Eventual rontaie mai bine pe morcovi. Mult succes, ca intr-adevar prima perioada e mai greu. acuma observ ca o salatica din doua rosii, doi cm de castravete si cateva cubulete de telemea ma cam satura de atacurile de foame de seara, ceea ce inainte...nu ajungea nici pe o maseluta..
harnici la de 14 luni
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere