1 an de la nastere....mamicile slabesc (3)
Raspunsuri - Pagina 6
andra_s spune:
Oana bine ai venit si sa ai muuult spor la slabit!
Daca alegi un fruct, ai grija sa nu fie banana sau strugure sau avocado, parerea mea e ca un mar sau un grapefruit e ok
Mari si eu muream de foame si de sete in primele 3-4 luni de alaptat, efectiv nu ma puteam abtine, aveam acelasi program de masa ca Ianis
Ca idee de dieta, eu nu-s inca atat de disciplinata incat sa pot tine un regim ca la carte, dar lucrez intens la capitolul asta, astfel incat sa imi pot impune sa mananc ceea ce trebuie si cat trebuie. Momentan incerc sa imi autoimpun ce sa mananc tinand cont si de poftele mele, dar aleg doar alimente sarace in calorii. Spre exemplu azi am pe lista asa: branza de vaci cu iaurt, supa de pui si fructe, si in caz de nevoie, a se citi foame , o salata de varza
Danicris sa stii ca si la mine functioneaza si ma mobilizez muuult mai bine dupa o zi de dezmat
Littlelight hai ca suntem aici sa ne plangem si sa ne sustinem una pe alta si eu am o tiroida mai lenesa, nu pot vorbi de hipotiroidie, dar si pe mine asta m-a impiedicat mult sa slabesc inainte de sarcina, cand faceam niste tratamente hormonale ce mi s-au adunat in jurul taliei asa usor ca acum n-am slabit niciodata, probabil ma ajuta si alaptatul, iar faptul ca nu mai inghit buline pline de hormoni se vede de la o posta. Eu sunt sigura ca usor-usor vei scapa de kg in plus, sa stii ca si mama mea s-a ales cu o hipotiroidie dupa ce m-a nascut pe mine, si a reusit sa slabeasca incet, dar sigur, a dat jos cam 15 kg in aproape 2 ani, in urma unui regim recomandat de endocrinolog, hai ca se poate, bafta
Sunshine si eu am observat ca ma satur din mai putina mancare, eu seara rontai frunze de varza, sunt sarace in calorii si imi si plac
Tecky bine ai revenit!
M-am intins cat o pomana tiganesca ... macar azi, ca maine la raport, cred ca ma fac mica-mica si n-o sa mai am cheful asta de vorba
Va pup pe toate si spor la slabit!
mari_paun spune:
Va multumesc de incurajari si la Ema am splabit numai dupa ce am terminat cu alaptatul.
Problema e ca stau si in casa si asta ma face sa dayu tarcoale frigiderului
nu vreau sa devi balena si sa nu mai dau nicioadata kg in lus...ca nu mai am 20 de ani
Littlelight spune:
In primul rand scuze pentru raspunsul intarziat, am avut niste probleme de rezolvat.
Multumesc mult pentru primire si incurajari.
Danicris, maine dimineata ma cantaresc si-ti dau greutatea de plecare si cea tinta (la care acum doar visez).
Am vorbit si cu endocrinologul meu si mi-a zis ca foarte greu voi reusi sa slabesc . Oricum, cand ajung in Bucuresti, o sa-i fac o vizita sa vedem daca ma mai poate ajuta si altfel. Pana atunci sper sa mai scad macar cateva kg, asa, pentru psihicul meu care e undeva la sol.
Nu vreau sa adopt o dieta anume. Cel putin nu in momentul asta. Am incercat atatea ca nu mai am incredere in ele.
Am sa renunt la putina masa de seara. La dulciurile pe care le mai pap ocazional. Grasimi nu mananc de fel, ca am ficat sensibil, nici rantasuri sau alte alea, o sa micsorez portiile. Miscare oricum fac cu fiica-mea, ca noi iesim afara zilnic cel putin o ora si mergem, nu stam pe loc, dar o sa incerc, pe cat posibil, sa mai fac si in casa ceva gimnastica. Ma batea gandul sa-mi iau un stepper, ca spatiu pentru altceva n-am, atfel mi-as fi adus bicicleta de la mama. Aveti vreuna aparatul asta? Da ceva rezultate?
PS. O sa fiu cea care are cea mai mare greutate din lista .
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
oana_lex82 spune:
Littlelight , stai linistita, nu conteaza ca o sa ai cea mai mare greutate din lista..toate suntem "pufoase", conteaza ca vrei sa adopti un alt stil de viata si ca faci ceva in sensul asta...am o prietena ff buna care desi are 1,55 si 84kg nu face nimik in sensul asta..chia zilele trecute vb cu ea si ii ziceam ca eu m-am apucat de regim si o incurajam sa inceapa si ea cu mine..dar din pacate mi-a zis ca ea s-a invatat asa...
Ce sa-i facem , fiecare cum ne place...Tu ai mare grija ca o dieta sa nu te afecteze dpdv al sanatatii.!
Multa bafta iti doresc!
Littlelight spune:
Oana, multumesc. Offf, daca as fi una d-aia pe care n-o intereseaza, cred ca nu m-as consuma atat. Dar ma descurajeaza sa vad ca eforturile mele sunt aproape egale cu 0.
Din cauza impactului pe care ar putea sa-l aiba dietele asupra sanatatii, n-as vrea sa adopta un regim sau altul, ci o strategie pe termen lung.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...
oana_lex82 spune:
Tocmai, ai putea incerca pt moment sa reduci dulciurile, painea, prajelile, bauturile carbogazoase...nu neaparat sa tii o dieta anume..eu dupa ce termin de tinut Rina, daca reusesc sa slabesc o sa incerc o mentinere tocnai excluzand aceste alimente pe care le-am scris mai sus...Cu toate ca ..asta e...e bine ca fructe putem consuma..ca atunci chiar ar fi jale?
Danicris spune:
Buna dimineata.
Am o raceala oribila, sunt asa infundata ca nu am mai putut dormi de la 3.
62 kg
Spor la slabit tuturor !