Mar-Apr 2011(158)Bravo bb_yasmi!!Bravo wmagnolia!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lauriciu, dar ce-o fi cu sanul tau de e tare?? Incearca cu o foaie de varza zdrobita, s-o pui in sutien si schimb-o des...AI sa vezi ca-ti va fi mai bine
Anaxena, ai petrecut deja???Si pe mine m-a incurajat nasterea Laviniei....A mea cum o fi oare?

Simona, mami de baieti David, Matei si 38 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

gata cu nunta!!am facut ceva poze sa ma vad cat de mare sunt...am trecut si de evenimentul acesta..toata ziua m-am gandit numai la lavi si la nashterea ei

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 8 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

strumphitza multumesc mult Acum am reusit sa intru si va vad si eu in sfarsit si pun si poze. Cu mine nu am prea multe ca nu sunt fotogenica dar am sa pun mai multe cu copii.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena...ce mare esti? I-am aratat si alui meu pozele tale profesioniste Arati bine ce sa mai...chiar ii spuneam ca eu n-as avea curaj si nici posibilitate cu vergeturile si celulita mea sa fac asa poze..Hmmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Tre sa inchid, nu mai pot pandi pozele. Lavi, pleease, dc poti lasa-le azi toata ziua, sa vada si ochiul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena si simona voi tot cu epidurala vreti? sau sunteti viteze si vreti fara?

strumphitza pai cum sa nu-mi placa, este superba camera.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anaxena si simona voi tot cu epidurala vreti? sau sunteti viteze si vreti fara?

strumphitza pai cum sa nu-mi placa, este superba camera.

AMR 2 zile!!!

cu EPIDURALA OBLIGATORIU!!!

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 36+ cum creste Alex
AMR 8 zile!!!!

Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Felicitari mamicilor pt piticii lor sanatosi :)

Nu stiu sigur, dar DPN meu s-ar putea sa se schimbe. Desi se implinesc 40 sapt pe 8 martie, s-ar putea sa ne razgandim cu cezariana. Dna doctor parea ingrijorata de faptul ca aveam burta foarte tare la ultimul consult.

Totusi, burta mea era moale pana sa intru in cabinet (unde e foarte foarte frig...) si pana sa-mi aplice si gelul de ecografie, moment in care m-am zgribulit toata.

Am avut niste arsuri teribile in ultimele zile, acid, reflux, tot tacamul. Am cumparat Dicarbocalm...sper sa ajute. Am incercat remedii "naturale" - dormit ca Tutankhamon, pe 10 perne, mancat oua moi, banane, lapte rece. Nu merge....

Scuze ca mi-am sters albumul, am sa pun la loc niste poze. Eventual unele mai recente, daca tot e. Eram plina de draci, am deschis "Subiecte Active" pe DC si am dat peste o balacareala ridicola pe o tema de altfel lipsita de importanta. De unde am decis ca nu mai intru in veci pe forum.

A doua zi am realizat ca m-am suparat ca magarul pe sat si ca in fond topicul Odiseei noastre e pasnic, politicos si linistit . Asa ca am decis ca raman, dar de intrat intru numai aici, sa nu-mi fac nervi.

O prietena mi-a sugerat in gluma ca pacea asta din Odisee o sa tina maxim inca vreo 2 luni, dupa care, chiaune de la nesomn, nervi si dureri variate, ne vom certa ca la usa cortului.
Eu sper sa nu i se implineasca "profetia" si sa ne intelegem bine ca si pana acum

37 +

Mai avem ...maxim 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

gata am pus si eu cateva poze pe contul comun de pe picasa. Sunt cateva de asta toamna cand am botezat. Asa ca sa ma vedeti sipe mine. dar promit ca il pun pe sotz sa imi pozeze burtica si va arat.Cea in camasa albastra este facuta acum 3 zile asa ca este cea mai proaspata.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ina ma bucur ca intri la noi. sper ca si dupa nastere sa fie la fel atmosfera
si eu am arsuri dar numai noaptea, pur si simplu nu pot sta pe nici o parte ca parca imi vine si sa vomit, am asa o greata.....
ziua n-am nimic pentru ca toata ziua mananc si cred ca de aia.

azaz ce poze frumoase, ce frumosi sunteti. si burticuta este mare

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

eu m-am plicti....bb doarme de la 8..... de pe la 12 astept vizitele...pranzul....si ma ales pe bb sa il pun la san....care trage ca o ventuza...chiar daca nu are mare lucru ce trage acum :))

roxy,anaxena,pisuc, simo, pun acum din nou pozele si le las astazi...

strumf, e superba camera bebelinei!!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput