Mar-Apr 2011(158)Bravo bb_yasmi!!Bravo wmagnolia!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am revenit si eu de la balaceala si tare mi-e somn, dar nah..acuma tre` sa stau treaza, o sa ma duc sa imi fac putina cafeluta, poate imi mai trece din somn

Roxy, camera bebelinei tale e gata? ai cumparat si covor nou , sau imi aduc eu aminte gresit ca asta iti mai lipsea?

bb_yasmi, ce faci mami? cum a fost prima noapte ? tu cum te simti ? bebe suge cu putere de la tzitzi ?

Ina, hai ca am aflat de ce ti-ai sters albumul cu pozici, eu acum vreo 2 sapt in ruma cred te-am intrebat de ce l-ai sters, nu ne mai iubesti ? dar vad ca nu odiseea a fost de vina , alte subiecte fierbinti pe DC cat despre linistea de dinaintea furtunii, ehh... pot sa confirm si eu asta ca am vazut-o la odiseea nepotelei mele, dar sa speram ca nu ajungem sa ne paruim dar fiecare o sa vina cu idei care mai de care mai elevate si aberante pentru unii, pentru altii normale si bune... despre, alaptat, spalat bb si restul deci sa te tii cand or incepe sa curga pe banda rulanta toate astea

Simona, ce net ti-ai ales pana la urma si cum merge? de la foarte bine in sus sau cu viteza melcului turbat ?

azaz, ti-am mai spus si aseara, ai 2 frumusei, al 3 lea e pe drum si tu arati tare bine mami pentru a 3 a sarcina

Ma duc sa imi usuc parul si sa il pun pe moatze

_
Mind the Bump!35+ Sophia Nicole

AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf...a fost ok...am reusit sa dorm vreo 3-4 ore...
bb a dormit de la 12 pana la 7 dimi apoi a supt pana la 8 si de atunci doarme

acum astept ceva activitate

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

strumf...a fost ok...am reusit sa dorm vreo 3-4 ore...
bb a dormit de la 12 pana la 7 dimi apoi a supt pana la 8 si de atunci doarme

acum astept ceva activitate

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan

Yasmi...asa copil vreau si eu..sa doarma.sa stea linistit...
Ce activitate vrei???Trezit din 2 in 2 ore??

Ce ai facut de ai avut asa noroc mamico?????

31+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 9 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

roxy si viss chiar detineti premiul I la categoria burtici. Felicitari. Sunt niste burtici foarte frumoase. De jumatate de ora ma uit la pozele voastre. Am sa mai pun si eu pose. Am sa caut o poza cu burta de la Andrei si una de la Maria .

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Lavi, gata - am vauzt pozele, e o nebunie piciul vostru, mare si frumos, si mamica zici ca pozeaza pentru o revista, nu ca e in travaliu Sa fiti sanatosi si Lucas norocos tare! Sa ai laptic si el tot asa cuminte sa fie! Sta cu tine in camera? Cate zile stai la maternitate?

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s34 cu un dragalas

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

gata am mai pus doua poze cu burtile mele din istorie. Cea in halat este Maria. Nu am mai multe ca nu prea aveam cu ce face poze pe atunci. Eram tineri casatoriti si nici mobila nu prea aveam in casa iar a doua este cu 1 luna inainte sa il nasc pe Andrei.

MARIA ; ANDREI si STEFAN 35+ s
AMR 3 sapt
https://picasaweb.google.com/110229642410857673643/MariaSiAndrei02?authkey=Gv1sRgCMu-2oPZ7qSkZg#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

bb_yasmi ce dulceeee este..... iar m-au luat toate emotiile foarte frumossssss abia astept si eu intalnirea cu bebelina

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

azaz ai avut o burticuta tare frumoasa si nici tu n-ai avut vergeturi deloc.

S-a intamplat minunea mult asteptata39+

AMR 2 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Bunza ziua burtici!!!!

Yasmi, minunat printul tau....!!!

Strumpitz, ..camera bebelinei a iesit de vis, felicitari. Are un aer asa de...caldura, stil, eleganta....imi place maxim. Iti tin pumnii pt astazi la mare reantalnire cu socrii....o sa fie ok , chiar nu imi fac griji. Ce cadou i-ai luat socrelei...sau este motanul care inca te mai incurca

Ally , Eduard 34 sapt bebe

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Gata, am revenit. Profit ca face omu' animatie pt mandra ca pot sta si eu linistita cateva min la calc, sper sa nu-mi faca figuri ca atata-i trebuie .

Strumf, ca babele alea ce-si aduc aminte din tineretile lor rad acum si-mi amintesc cum stateam io in camera Andrei, inainte de a naste, admiram si ma jucam cu toate cele ... numa numa-i faceam pofta de iesit afara. Deci te inteleg . E frumos tare sa faci cuibusorul din timp, cu atentie la detalii si apoi sa astepti linistita venirea printesei.
Io asa sunt zilnic , ma trezesc pe la 2-3 si stau cu oki-n tavan si apoi toata ziua motzai in fund . Cred ca ma adaptez la viitorul program

Lauriciu vad ca si Simo ti-a sugerat acelasi lucru ... rau n-are ce sa-ti faca , daca ai niste varza prin casa, zdrobeste cateva frunze si baga-le in sutien acolo. Pt mine a fost mana cereasca varza si cand am intarcat.

Simo ieri o "laudam" pe Andra ca m-a tinut in priza cu penumonie, otita, laringita ... si nici acum nu e 100% ok dar ...ata e ... ne imunizam noi. Nici gradi n-a servit vreo luna , chiulangioaica de mica .
Ma bucur ca varicela e pe duca - duca-se

Koko , un si capul sus, vezi si tu ca multe eco dau rez diferite de realitate ... asa ca ...incurajeaza-te ca va fi BINE! Bafta cu analizele si odihna placuta!

Ina - nu te mahni pt niste vorbe aruncate pe forum. "Culegem" fiecare ce consideram ca-i bun si restul ... duca-se . E pacat sa ne consumam degeaba.
Pe mine in sarcina cu Andra la arsuri ma ajuta sa iau cate o inghititura mica de apa. Multe si des si ma mai calma. Ori... ceva mai hardcore asa inghetata . Acu nush cat era efectu de la inghetata cat era bucuria papilelor gustative - cert e ca tronam ca regina in mijlocul patului cu ligheanu de ingheatata

BB-yasmi - senchiu de poze , mai aveam un pic si muream ca pitigoiu aici cu gheara in gat de atata scormonit dupa .
Ce sa zic ? Mami frumoasa si radianta si bb delicios! Asa program tot sa fieeeee
mama cea frumoasa si cel fortos , sa aveti o sedere placuta la clinica si revedere placuta cu Iasmi.
Le faci fetelor de nascare!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput