Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
pufescu, si eu ii zic catelusei cand o vad "uite sisi a venit sorata mai mica sa te vada"
giorgia, ne luam, dar ramanem aici la 48 ca dup-aia ne dau fetele afara ca suntem prea slabe
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lauri_ca/lauri_ca.jpg)
lauri_ca spune:
Buna fetelor! Noi ne-am trezit de la 9 am papat, acum ne jucam, la 11 jumate plecam l-a scoala dupa Radu.
Eladea si eu zic sa stai linistita, pana la 37.5 nu e febra, copii au temperatura corpului usor mai ridicata decat adultii. Daca esti ingrijorata urmareste-i periodic temperatura.
Revin la discutia de zilele trecute despre case, iata un avantaj: la mine pisica sta in curte si nu ne batem capul cu parul.
![](images/user_woman.png)
pufescu spune:
Katalina si la noi in biletul de externare scrie:fren lingual scurt, neonato ne-a dat recomandare de incizie. Eu am zis ca mai astept,pediatra noastra a zis ca se opereaza doar daca nu poate manca din cauza asta,adica daca nu poate scoate limba din gurita.Si la Capraru zice ca el n-a recomandat niciodata operatie pt asta si ca se remediaza de la sine in vasta majoritate a cazurilor.Daca mai tarziu o sa mi se para ca are probleme la vorbit o sa iau in considerare si operatia.Nu e o operatie propriu zisa,doar il ciupeste un pic cu o foarfeca speciala(nu sunt nici nervi nici vase de sange in fren)...eu as zice sa nu te grabesti cu operatul daca mananca ok.
Chiar ca sunt activa :))))....ar trebui sa activez cu aspiratorul dar am un chef...si cand ma gandesc ca pleaca tati si vin bunicile peste mine(macar soacra sta 3 zile,mama o saptamana...nu am mai stat o saptamana cu mama de cand eram la facultate si mergeam in vacante :))). Oare asa o sa zica si Raducu peste 30 de ani:aoleo vine fixista de mama si ma bate iara la cap :))). De asta am zis sa fiu toleranta cu bunicile si sa le chem pe la noi(nu pt ajutor ca sigur mai rau ne incurcam una de alta prin casa),ca acum incep sa-mi dau seama cat au avut de tras cu noi...dar la 3 indicatii le dau penalizare =)).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Buna dimi!!!
PUFESCU,CATALINA si noua ne-a spus medicul ca Paul are fren lingual scurt insa daca nu il deranjeaza la vorbit,supt si mancat nu se pune problema de operatie.Si da,nu e o operatie complcata,il ciupeste cu forfecuta.Na ca am spus-o la fel ca tine PUFESCULE.
Noi uitasem de problemuta asta,mi-am adus aminte acum cand am citit aici.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka ooana, o fi vreo greva de-a cantarelor, noua nu ne-au iesit dintisori, dar cantarul arata minus de cand mananca mai putin... iar cu fb, imi sunteti mai dragi asa cum va cunosc de aici ![]() ![]() ![]() ![]() |
pup si eu
![](pupic.gif)
![](crazy.gif)
Matei - luna a 8-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katalina/katalina.jpg)
katalina spune:
citat din mesajul lui Victo kata..vreau si eu un sot ca al tau.. dupa ce ieri a stat omu meu la calculator de la 9 la 20..i-am zis ca iau copiii si plec si sa ramana cu sculele lui cu tot ![]() Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
si tu l-ai lasat atita la calculator???Ia du-te si tu intr-o vizita la bunica vreo juma de zi,fara copii
![](pupic.gif)
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata, fetele!
Mi-e mila de soricelul meu, toata noaptea s-a inecat cu mucii din gat, tot la 20 minute. Am stat iar cu el, dar nu reuseam sa il adorm. L-am aspirat, am pus o ceapa in camera, l-am leganat, l-am luat cu mine in pat. Tot plangea, dragul de el! Azi dimi avea 37.6. Nu stiu ce sa facm sa merg la dr sau nu? Dr e medicul de familie, nu am pediatru.
La multi ani Paul scump de BTZ!!! LA multi ani Thomas, baietel mre de MihaGina!!!Sa cresteti mari, sanatosi si cuminti!
Rodi, ma gandeam ca nu stii exacat cand vii si cum faci... pt o saptamana chiar nu cred ca merita, ca e lung drumul, e Isa mica, e putina vacanta. pentru 2 sapt parca mai merita! Eu te astept cu mare drag!
Oana, si al meu mananca mai putin, orice incerc sa ii dau- dar nu stiu daca de la dinti sau de la raceala!
Of, oare sa ii dau juma de paracetamol? la 37.6 febra? deocamdata am doar oscilo pregatit. Si ii fac un pic de suc de porto (pt vit C), sper sa il bea.
Victo, s-a prins Stefan de schema! gata cu cel mare, acum cel mic la inaintare!
Katalina, ce are Victor? CUm ti-ai dat seama????
Cu FB- nu am mai intrat deloc, de cand ne-a "certat" Otilia, cu o singura exceptie- cand am aflat de Bea lui Crissy- si acum ii dau dpretate Otiliei in ce a spus, ca si eu ma simt "pe dinafara", cand vad ca se discuta aici depsre ce s-a mai zis acolo, si nu inteleg despre ce era vorba, si raman asa in plop.. Dar mai mult, motivul principal pt care nu am mai intrat e ca acolo se scrie si ce aici nu s-ar scrie.. si nu imi place, ca imi pare ca un soi de barfa... ca daca e ceva, se pot spune si aici, nu doar pe Fb , unde nu raman salvate... Poate ca is io dusa cu plugusorul, dar asta e. Io nu am treaba cu nimeni, sa nu intelegeti asa ceva, Doamne fereste!
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
cristina, mami te dadusem pierduta, am uitat ca vlad (imi tot vine sa ii zic vladi ) e bolnavior. Mara tot timpu e haraita dimineatza(de cand am nascut-o), ca si cum ar avea muci in nas, dar nu iese nimic.
pt iepuras,
pt tine (am si tigari daca vrei
)
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonavlas/ramonavlas.jpg)
ramonavlas spune:
Noi am fost iar la Cluj ieri, asa, intr-o mare fuga, la 11.30 am zis ca plecam si la 12 eram in masina toata gasca. Azi e ziua lui socru si pe 17 a fost a lui nepoata ...asa ca ieri am fosr pt amandoi.
Raisa a fost f cuminte, pe toti copiii ii pupa si ii mangaia.
Doarme bine si noaptea acum, de la 22 pana pe la 8.30 (cu 1-2 treziri scuuurte).
Am incercat ieri sa fac biscuitii lui Oana, insa nu mi-a iesit nimic, aluatul care mi-a iesit mie, nu se putea intinde de nicio culoare.
De sambata i-am dat iaurt (la ora 17) insa ii apar ceva punctulete rosii seara pe fata, acum nu stiu daca e de la iaurt, dar azi am zis ca fac pauza, nu ii dau, sa vedem daca ii mai iese ceva pe fata.
Mai punei meniuri sa ne mai inspiram?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
citat din mesajul lui Victo oana si noi tot 7800 am..dar al meu mi se pare grasut..micut si indesat asa... Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
no' m-am linistit total
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
multu
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Cris io nu stiu despre ce e vorba...imi place si DC ...si FB ...
da cel mai tare mi-a placut aia cu "plugusorul"
![](punk.gif)
Matei - luna a 8-a
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip