Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

rodi eu te intreb pe tine..da nici eu nu prea fac multi purici [pe fb, ca mi se pare ca merge prost si vb singura de multe ori :):)

wow..rebe bebe..miscareata tare fatuca!! super!!!!!!!! si niste ochisori mari si frumosi de numa numa!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor

Paula si Thomas

Rody multumim pt cafea

Cris 7 dinti...noi nu avem nici unul

Alice noi ne putem lua de mana...si eu tot 48kg am

Oana super tare premergatorul vostru

Eladea daca e 37.1 37.2 temperatura nu cred ca ar mai tb sa ii dai ceva...zic si eu

Bambo ce nasol ca tb sa scoti si tu lactatele...Antonia de vreo 2/3 luni are pielea fina fina...nici urma de DA si mananca aproape orice

Otilia -ici Iuliei...si noi avem la activ 3 cazaturi

Ieri am fost la focsani la carrefour...ne/am plimbat 3 ore...am mancat si cate o prajitura...Antonia a fost cuminte doar la intoarcere a marait putin ca era cam obosita

Eu am 2 catei si inainte sa nasc i/am trimis la cumnatul meu la curte sa poata sa se ocupe de ei...cand ne ducem la el Antonia e fascinata de ei...ar vrea sa/i prinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata delfinariu.
Rodica,multumesc de cafea.chiar am nevoie.
Am zile infernale, copii fff bolnavi,a luat cel mare de la scoala,dupa o saptamina s-a imbolnavit si mijlociul,Victor a facut si vaccinul de 6 luni,a fost ok, fara reactii de nici un fel.El e inca bine, nu s-au prins virusii de el.
Vestea proasta e ca are "fren lingual",si e posibil sa mergem la chirurgie sa-i faca o incizie(este vorba de ata la limba in termen popular,eu credeam ca asta se rezolva in maternitate la nastere,dar nu...of
Am avut un weekend de poveste
Doar ieri am evadat la bunica mea, si am lasat sotul cu copiii, s-a descurcat perfect dragul de el.

revin.

LA MULTI ANI delfinasilor sarbatoriti in aceste zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Ilinca asa mai suge si Antonia..in 4...ca purceii asa zic eu

Katalina speram sa nu fie nevoie...multa sanatate

Rody sanatate si Isei

Fetelor care aveti FB am o rugaminte...dati si voi like la poza Antoniei de aici http://www.facebook.com/pages/Bebeloo/150328331688919 ...e posibil ca mai intai sa tb sa dati like la pagina bebeloo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multu fetelor......asa ma gandeam si eu sa-l las si sa-l urmaresc...de fapt de ieri de la ora 13 nu i-am mai dat nimic...si avea tot asa, 37.1-37.2...in rest...azi noapte a tusit, dar cred ca de la muci, ca bietul nu stie ce sa faca cu ei... va trebui sa-i dau de tuse ceva....cred ca o sa incep cu Stodal...mama ei de lume...ca nu mai vine vara odata...

Kata, uf mami ce nasol...e groaznic sa fie bolnavi, si 2 deodata... bine ca victor se tine tare... asa a fost si filip, pana la vaccin...a rezistat celor 2 viroze ale noastre...dar uite ca dupa vaccin...

tanti, nu n-am scazut nimic...atat arata termometrul...37.2-37.3...e putin subfebril deci...

paula, si eu stiu de chamomilla...de altceva nu stiu..oricum eu inca nu i-am dat...ai putea eventual si pulsatilla...e pt copii plangaciosi, care vor tot in brate, maraiti...ii linisteste...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Victor are fix 8 kg la 6 luni,dar s-a nascut la 4.200 gr

Diversificarea merge binisor, incercam sa ne facem un program, am inceput cu fructele doar coapte, si de citeva zile supa crema de albitura,ne place.
Nu era timpul portocalei,dar este topit dupa sucul de portocale,sa fie dulce, si cind nu am succes cu vreun mar copt sau vreun piure ceva,ii pun citeva picaturi si gata,maninca tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

kata..vreau si eu un sot ca al tau..
dupa ce ieri a stat omu meu la calculator de la 9 la 20..i-am zis ca iau copiii si plec si sa ramana cu sculele lui cu tot

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

saddie,e greu cu parosu' dar asta e,e si frumos :). Incerc macar o data pe zi sa dau cu mainile ude pe el,raman cu o tona de blana in urma operatiunii :)))). Aste e si perioada,de acu 3 luni tot naparlesc.Poti incerca cu vitamine petphos pt par,ajuta un pic dar in perioada de naparlire tot le cade par.Ce mai ajuta:in unul din locurile lui preferate de somn am imbracat o perna in catifea....se electrizeaza si retine mult par(o curat la cateva zile dar functioneaza super ca acolo ramane 80% din blana naparlita).
Noi avem noroc ca motanul nostru nu e foarte pupacios,are el unu doua momente pe zi cand vrea pupaceala,daca il bagi in seama cateva minute atunci el e multumit...in rest doarme sau ne observa,bubu fiind subiectul principal.Deocamdata bubu nefiind foarte mobil nu poate sa il smotoceasca decat daca e la mine in brate si il prindem pe festi dormind intr-o pozitie favorabila...si dupa aia ma duc si il spal.Mai incolo nu stiu cum o sa fie,sper sa ne putem adapta.Nu iau in considerare varianta cu dat pisica,festi nu s-ar adapta in alta parte,el are ceva probleme psihice....eu mai zic ca daca era copil era usor autist.Noi l-am gasit pe strada cand era mic,cred ca a fost abandonat pt ca e terorizat sa nu ne piarda,nu suporta intrusii in casa(cand vin musafiri sta sub pat si 3 zile daca trebuie :)))....mai ales daca e socramiu pe la noi nici cacalica nu-i trebuie.I-a luat multa vreme sa fie afectuos cu noi,acum radem ca el e fratiorul cel mare si raducu e ala micu'.Doarme cu noi in pat(doar la picioare),dar numai cand vrea el sa ne simta aproape,altfel are diverse cotloane organizate prin casa cu pernele lui unde isi face veacul. Cu restrictionat accesul am incercat dar am renuntat pt ca numai ii starneam curiozitatea si pandea momentul sa exploreze...am zis ca mai bine sa se invete cu bubu ca mi-e sa nu il zgarie mai incolo cand o sa fie asta micu mobil si incolteste pisica pe undeva.Singurul loc unde nu are voie e salteaua lui raducu in living,si respecta asta(e fericit ca sta pe fotoliu si il supravegheaza de sus,festi trebuie sa stie tot ce se intampla in casa altfel nu e fericit pana nu se baga sa exploreze). La raducu la camera avem un opritor la usa ca noaptea sa stea intredeschisa sa il aud daca e ceva dar sa nu incapa pisica(nu il las cu copilul nesupravegheat).Urmatorul pas e sa punem un opritor la wc-ul de serviciu unde avem ladita ca sa poata intra pisica si sa nu incapa copilu' =)). Cu castroanele din bucatarie inca nu m-am hotarat ce fac...sunt in proces de reorganizare(deocamdata ca proiect) a casei pt cand o ia bubu la explorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eladea- nu e febra deloc! Relax!

Rody- mi-as dori sa am intelepciunea si echilbrul tau.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

a adormit si mitza mea. n-am cantarit-o zilele astea, dar cred ca are cam 7800 si Mara :)

aseara a adormit in niste urlete...nu stiu ce a fost cu ea de a plans asa. la 10 min dupa ce a adormit iar s-a trezit urland, dar in final a dormit bine. s-a trezit la 4 pt papa si apoi la 8 jumate de tot. ah si ieri, a plans la tasu de 2 ori, a pus buza si a inceput sa planga el bineinteles ca s-a suparat dar mie mi s-a parut amuzant

vroiam sa va mai zic ceva dar am uitat ma duc sa beau cafeaua

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput