Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 18
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu
LA MULTI ANI fratiorului Thomas de GINA!!
mare minune ca-s eu pe forum asa matinala, daaar... cum pisicuta s-a trezit la 7.15 cu chef de povesti (dar nu singura) am luat-o cu mine in patul mare si a inceput distractia: tras de par, de nas, de urechi, de haine; ambubuuuu, ambiiiii, amammm (i-o fi foame?!)... acum am parasit-o sa ma ocup si de cea mare, apoi incercam marea cu sarea, alta varianta la programul nostru in curs de revenire...
si cum n-am vazut inca la nimeni, dau eu in dimineata asta, cate una maaree de fiecare...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
saddie spune:
Neata fetele! Poftiti la !
Multumim pentru urarile de ieri si va servim cu pate de casa, pastrav la cuptor si cioco de casa!
crispro, michelle1981, ilinca79, bamboletta, bumblebee multumim pentru aprecieri la pozici.
Noi am avut un week-end linistit, am iesit numai la cumparaturile saptamanale si in rest am sarbatorit in trei frumusel acasuca.
pufescu, rody si care mai aveti pisici ia spuneti-mi si mie cum va descurcati cu parul? Pe mine ma cam lasa nervii ca oricat perii la birmanezele mele tot lasa par peste tot. De fapt problema nu e asta ca par oricum lasau si pana acum si cu asta ma descurc ca aspir mai des. Problema e ca Medeea inca nu stie sa le mangaie si le apuca de blana asa ca mai mereu are manuta plina de par si eu sunt tot fuga-fuga cu ea la baie sa o spal. De asta nici nu prea mai stau in sufragerie cu ea. Stau mai mult la ea sau la noi in camera unde pisicile nu au acces dar mi-e mila de ele ca stau singurele in restul casei si tot nu pricep de ce tot trec pe langa ele si nu le mai tin companie...
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 oana, am vazut si eu ceva de genu, un fel de centru de joaca...cum ii place la pici? ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
ii place l-a primit cadou de la nasi, oricum eu doream sa cumpar un bouncer
felicitair pentru cei 2 dintisori
Racusor
citat din mesajul lui racusor2010 a inceput sa fit tot mai distractiv andrei, in baita isi strange piciorutele si apoi le tranteste in apa , ne stropeste si rade in hohote la fel face si pe pat si chiar citeam in linkul de la cris ca asa e normal. |
si la noi aceeasi distractie de la baie iesim uzi toi 3 iar dimineata cand se trezeste el ne da desteptarea cu bocanelile prin pat
bamboletta si eu as fi luat jumper dar nu am cum sa il prind de usa firar sa fie
tu de care ai luat?
de cand cu dintii astia mi se pare ca nu a mai mancat asa de bine...si cand l-am cantarit avea cu 100 gr mai putin decat acum 2 saptamani ar trebui sa fiu ingrijorata?!?
la 7 luni si jumatate avem 7.800
eu o pun pe seama pampersului sau a cantarului...desi poate gresesc
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka of, as fi vrut sa scriu mai multe, dar imi pica ochii pe tastatura... Isa a adormit de o jumate de ora, in plansete. cum ieseam din camera, cum plangea. a trebuit sa stau deasupra patutului si sa-i spun ca maine avem program incarcat si trebuie sa doarma, dar nu parea sa se induplece , cum dadeam sa plec, cum intindea manutele si plangea. asa ca am ramas cu ea pana a adormit... intre timp mi-am terminat si berea , am citit ultimele pagini de-aici si ultimele discutii de pe fb (paula, tu ai creat grupul, te superi tare daca dau "leave grup"? ) Paul de btz, sa cresti mare si cuminte, dragule!! delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
off a fost greu, lasa mami ca vin si vremuri mai bune
de ce vrei sa ne "parasesti"?
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
Alice_Elena spune:
neatza! rodica multu de cafea
eu d-aia i-am dat cainele lu maicamea. desi mi-e dor de ea de mooor, am preferat sa stiu ca are toata atentia de care are nevoie. ca sa intelegeti, cainele ala nu cred ca stia ca e caine era ca si copilul nostru. dormea intre noi in pat :)) iar daca ne luam in brate si nu o bagam si pe ea in seama era geloasa, venea si se baga intre noi. si ca sa fie treaba buna, cand eram eu gravida, a avut si ea gestatie falsa, ca doar deh...
acum macar stiu ca maicamea are grija de ea si o baga in seama. ca daca era la mine nu aveam timp....
btz, LMA pt paul
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
eladea2005 spune:
Neata girls!
multumim de felicitari, dar nu e cazul... noi suntem la 2 dintisori doar, pe cand altii...
INTREBARE: DACA ARE TEMPERATURA 37.1-37.2 IN FUNDIC, SA-I MAI DAU CEVA GEN PARACETAMOL, NUROFEN? SAU NU E CAZUL?
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Neata girls! multumim de felicitari, dar nu e cazul... noi suntem la 2 dintisori doar, pe cand altii... INTREBARE: DACA ARE TEMPERATURA 37.1-37.2 IN FUNDIC, SA-I MAI DAU CEVA GEN PARACETAMOL, NUROFEN? SAU NU E CAZUL? LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP -POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
uff nu stiu ce sa te sfatuiesc ca noi nu am avut febra niciodata...pediatra zicea de paracetamol supozitor...chiar si preventiv dupa vaccin treaba cu care nu sunt de acord ...dar cred ca tu ai putea sa ii pui macar jumate
multa multa sanatate si pupici
Noi 2
rodyka spune:
saddie, la noi regula inca tine de distanta, adica prea putine contacte directe au. il mai prinde de laba, de urechi... dar trage de el cu atata forta de parca ar vrea sa-l bage in gura de drag ce ii e!! nu ma risc s-o las sa-si faca de cap cu el, ca se poate intampla si cand nu-s eu pe faza... curioasa insa sunt de reactia cainelui, ala e innebunit dupa copii dar, daca se impinge in ea, mi-o da jos (vb de cand va merge in picioare deja )
bumble, deci daca au devenit galbeni inseamna ca e mai rau?
ooana, o fi vreo greva de-a cantarelor, noua nu ne-au iesit dintisori, dar cantarul arata minus de cand mananca mai putin... iar cu fb, imi sunteti mai dragi asa cum va cunosc de aici , cu "fatza" asta
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Victo spune:
neata
am dormit! doar de la 1-2 s-a matait., apoi a dormit pana la 7 jumate!
asa program ciudat..ca eu am si uitat ca el e nemancat bietu..si dupa ce l-am spalat, schimbat..eu l-am pus la joaca..:) si nu pircepeam ce are el de mataie la ora 9..si plange..in loc sa se joace :) el era mort de foame :) noroc ca l-am luat in brate si a inceput sa dea din capsor, ca vrea sa suga, si mi=-am dat si eu seama..no ziceti si voi ce mama sunt..eu asteptam ora 10..cd vreau sa tesetz iaurtul dc nu ii place, ii dau fructele.
boon..acu sa va citesc, sa imi fac/beau cafeau..sper sa ajung sa si postez. :)
wow..diana 30 de cutii de galactogil ai bagat..mamaaaaaaaaa..eu vreo 2 de gaalfor si atat. in rest bere..bb din ora in ora..lichide
crsitina..apropo de doarme unu se trez alalalt..asa a fost al noi ieri..deci eu de la 9 pana la 2 am stat nonstop in bucatarie- pregatit mic dejun..dat la toata casa...culcat pitic intre timp, schimbat..din astea..pregatit pranzul..dat la tot poporul, culcat stefan la 2 jumate..la 3 jumate s-a trezit..la 4 l-am culcat pe micut..o nebunie..asa am dus-o..una-ntruna..hraneste unu, culca altu, ia-o d ela capt cu celalalt.
pana si stefan a observat..si zice..acum gata cu cel mare, urmeaza cel mic :):)
laurica, mancacioasa fetita ai! la noi rade tot cd e cu avocado..nu stiu unde incape :)
ha ha ha..mai ilinca..da cum de sta cu fundu in sus..ha ha ha..eu il tin in brate acum cd ii dau sa suga..asa mi-e de drag..imi pare rau ca la bb 1 a fost stresant cu alaptatul, nu am simtit ce simt acum.
ioi..rodi trebuie sa fie si la voi la farmacie ceva pompa de genu..altfel e greu pt ea cu mucii in gat. plus ca poate face otita!
cristina, serul e bun cd e racit. sa fie si caldut. mai inmoaie mucii aia urati.
fetelor care mai aveti dr homeopati in afara de chamomila v-a mai zis de ceva pt dinti? mie imi e jena sa o mai sun pe a mea. am sunat-o deja de 3 ori pt diverse. tre sa mai ajung si s aplatesc, nu?
racusor..si al meu atata a ras aseara la baie..ii aruncam o jucarie in apa si el tot se prapadea. diseara musai sa il chem pe sot sa imortalizele momentul.
rodi, de ce vrei s apleci d epe fb?
pufescu, mami da ce activa te-ai facut :):) lasa, va fi cumva si cu soacra. gandeste-te ca vei fi si tu candva soacra si vei avea nepotei..ti-ar placea sa stai cu ei asa un pic, nu?
oana si noi tot 7800 am..dar al meu mi se pare grasut..micut si indesat asa...
andreea, eu nu as da la temp asta nimic deocamdata. mai verifica mai tarziu.
no, mi-am facut planul pe azi. fug la cafea..astept socru sa stea cu piticu sa trag o fuga si in oras. paaaaaaaaaa
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
tanti spune:
Eladeea ai scazut si 3-4 unitati cat se scade la bb at cand ii iei temperatura din fund?, eu zic sa nu ii dai nimic decat lichide mai multe eu zic ca nu este febra
Paula ai un baietel foarte frumos , iar de camera arata foarte bine, sa vezi cand este mai mare, eu acum am intinse in casa o macara de ~ 1 metru si 2 poduri din lego , si imi place ca ai intins plapuma, asa am facut si eu la primul copil ca era foarte energic si se plimba, acum al 2 este puturos