Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Seara buna dragele mele,

nu razbesc sa tin pasul cu voi, la scris ma refer ca de citit am citit tot, de la 8 tot citesc

La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi, draguta Isa,Iulia,Anamaria,Iulia sa cresteti mari si sanatoase

La multi ani pentru sarbatoritii de azi : Dimitrie, Miruna-Ioana, Eva, Mara Nicolle, Medeea, Ioana Maria copii frumosi

Draga mea Crispro asa m-as bucura sa ne putem intalni,atunci or sa fie si delfinasii mai mari si fara atatea toane. Abia astept sa te vad!

Despre noi ce sa mai zic, nu avem prea multe noutati,vorbim mult asa pe limba noastra, suntem tare iubarete,asa ma prinde in brate si ma mangaie pe fata, sunt topita dupa ea...
Catalina si noi dormim in pat amandoua, la inceput imi era mai usor sa-i dau titi,apoi tati s-a mutat in camera cealalta ca nu putea dormi de sunetele pe care le scotea Daria noaptea si acum nu poate dormi Daria cu tati in camera(am incercat)ca scartaie din dinti si cu gutiera si nu e obisnuita, asa ca eu nu era sa dorm singurica...dormim tinandu-ne in brate si e atat de bine. Stiu ca poate fac o greseala dar e primul copil si mi l-am dorit atat incat nici un alint nu mi se pare prea mult.

Vai ce m-am intins! Vazut si poze cu Raducu de pufescu, superb baietel are mami si video cu Rebe-bebe, e mortala si foarte sprintena

Va pup, o noapte linistita si multa sanatate delfinasilor bolnaviori, mamicilor bolnavioare si taticilor bolnaviori

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Sanatate si crestere usoara delfinasilor care azi fac 6 luni!!
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika

LML si din partea noastra

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

La multi ani si din partea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Denisa esti bine? NU mai stiu nimic de tine. Pup Carla si Mateo

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Acum am si eu timp sa citesc cand dorm copii ....azi s-a gandit soacra sa ne viziteze...ii era dor de David

Rodyka-multa sanatate printesei si eu zic la fel neaparat sa luati batista bebelusului e incomparabila cu pompita fetele

Crispo-7 dintisori?felicitari
aveti grija cu mucii in gat...daca incepe sa tuseasca fuguta la doctor

Pufescu-ce frumos e Raducu ...pisica nu sare la jucariile lui atarnate? imi place programul vostru

Paula-arata bine camera voastra...stai sa vezi mai tarziu...cand am timp o sa fac o poza cand insira Antonia toate jucariile zici ca e dupa razboi

Michelle-vad ca si Bianca a cazut...fetita frumoasa

Oana-super premergatorul lui Matei...asa am avut pt Antonia ii placea tare mult in el...acum nu mai luam din lipsa de spatiu am luat jumper abia astept sa vina

Aelita-inca nu am inceput diversificarea...e bolnavior Davidutz...eu trebuie sa scot lactatele de tot din meniu cat il alaptez...si el pana la 2 ani nu are voie lactate...dupa repetam analiza sa vedem daca a trecut alergia...mor fara lactate...dar asta e ce nu facem pt puiutzii nostri...beau lapte de soia
cand ai timp poate imi scrii schema vostra de diversificare...multa sanatate

Adriana-ce sumpa e Rebe bravo
cum stati cu DA ?David e mai bine de cand am renuntat la lactate...aproape e curat pe piele

Shoshika-am vazut poze cu printesa ce frumoasa e ce mai faceti?

Carmen-Am vazut-o pe Leti si pe mami

Saddie-ce ochi frumosi are Medeea si gene mari

merg si eu la somn...n buna

azi noapte David a dormit de la 23.30 pana la 8.30 ce bine a fost
sper sa fie asa si noaptea asta pasarea malai viseaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

of, as fi vrut sa scriu mai multe, dar imi pica ochii pe tastatura... Isa a adormit de o jumate de ora, in plansete. cum ieseam din camera, cum plangea. a trebuit sa stau deasupra patutului si sa-i spun ca maine avem program incarcat si trebuie sa doarma, dar nu parea sa se induplece , cum dadeam sa plec, cum intindea manutele si plangea. asa ca am ramas cu ea pana a adormit... intre timp mi-am terminat si berea , am citit ultimele pagini de-aici si ultimele discutii de pe fb (paula, tu ai creat grupul, te superi tare daca dau "leave grup"? )

Paul de btz, sa cresti mare si cuminte, dragule!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

si pt a doua zi consecutiv,buna dimineata delfinariu!Bubinel aseara la 21 dormea; era rupt dupa baita(ii facem in cada mare ca nu mai incape altfel,si e cu plescaiala si chiuiala de nu se poate),i-am dat papa si a adormit fara sa mai zica noapte buna,fara suzi,lemn. Si dimineata la minunata ora 5.38 a dat trezirea :D .Stiu ca nu am voie sa ma vait,dar as vrea sa se trezeasca la 7 :))). Acum si-a scos jucarile din cutie si si-a pus cutia in cap(o cutie de plastic de alimente in care ii tin jucariile de bagat in gura dupa ce le spal).Jucariile sunt pe ignore,cutie e de baza,o linge de 15 minute.Sper sa ne bagam la un somnic in jumate de ora ca eu sunt cam adormita.
Azi pleaca tati in delegatie.....si vine soacra.Nu am stat niciodata singura cu ea,sper sa nu ne scoatem ochii :).
Bambo pisica nu are voie pe salteaua lui,asa ca chibiteaza de pe margine.Evident ca s-ar juca cu chestiile alea atarnate,sau cu cate o punga fosnitoare, dar noroc ca e baiat destept si a inteles care e limita.Totusi inca sunt cu ochii pe el.Bubu e indragostit de motanila,rade la el,intinde mainile la smotoceala....iar cand domnul blanos binevoieste sa stea la mangaiat nu il mai scot pe bubu din blana lui(incearca sa isi bage pisica in gura,spre distractia mea si disperarea lui tati).
Din motive de adaptare la soacra nu stiu daca mai intru :)...sau poate ca sa ma relaxez o sa ma refugiez pe forum :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Paulica fara frica!! Sanatate si crestere usoara!!

La multi ani Thomas de Miha3gina!!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Vazut Raducu cel frumos, Medeea cea scumpica foc si Leti cea draguta.

Rody, daca mucisorii s-au ingalbenit inseamna ca incepe sa-si faca de cap raceala. Mucii devin galbeni din cauza bacteriilor.
Insanatosire grabnica!

Noi am avut o noapte interesanta, pe la 4, piticul s-a foit, m-am dus sa vad ce face, el era deja in expeditie in pat , asa ca mai bine de o ora m-am chinuit sa-l adorm, daca la inceput avea chef de vorba, dup-aia au inceput mofturile.

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Crisu, 7 dintoci!!!

Eladea, felicitari pt No2!

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput