Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata fetele Active ca de obicei. V-am citi , dar am retinut prea putin.
Kata, un sa se faca bine Catalin si Robert. Of, si Victoras cu problemuta lui. Scoate limba? Si eu zic sa mai ceri 1 parere...inainet de a-l duce la chirurgie.
Eladea, eu cand Raul are febra 37 ii pun 1/2 supozitor, pt ca temperatura lui normala e 36,5 si asta inseamna ca s-a intamplat ceva, chiar daca ii creste doar cu 0,5 grade.
Rody, mama, nu iesi din grup, nu mai tb sa fii activa in grup, daca nu vrei, dar nu iesi . Nu stiu cine te-a suparat, dar trece. Nici eu nu mai prea intru pe grupul de pe FB, imi place mai mult aici
Eu nu as avea curaj sa tin animalut pe langa Raul. Cainele l-am dus departe de cum am ramas insarcinata. Tot stresata as fi ca inghite par.
Vai, fetele daca eu acum ma plang ca e intoarsa casa pe dos, oare ce ma fac mai incolo?
Nu mai stiu ce tb sa mai scriu...dar imi amintesc eu
La multi ani Paul!!!!
La multi ani Thomas!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Noi am fost iar la Cluj ieri, asa, intr-o mare fuga, la 11.30 am zis ca plecam si la 12 eram in masina toata gasca. Azi e ziua lui socru si pe 17 a fost a lui nepoata ...asa ca ieri am fosr pt amandoi.
Raisa a fost f cuminte, pe toti copiii ii pupa si ii mangaia.
Doarme bine si noaptea acum, de la 22 pana pe la 8.30 (cu 1-2 treziri scuuurte).
Am incercat ieri sa fac biscuitii lui Oana, insa nu mi-a iesit nimic, aluatul care mi-a iesit mie, nu se putea intinde de nicio culoare.
De sambata i-am dat iaurt (la ora 17) insa ii apar ceva punctulete rosii seara pe fata, acum nu stiu daca e de la iaurt, dar azi am zis ca fac pauza, nu ii dau, sa vedem daca ii mai iese ceva pe fata.
Mai punei meniuri sa ne mai inspiram?

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

no iesirile aste imi plac mie..asa "ad hoc"
biscuitii nu i-am incercat o cunostinta mi-a dat reteta

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza mamici, asa mai la pranz:)
aseara copilul meu nu a vrut sa doarma in patut si pace, asa ca a dormit cu noi in pat. Si-a luat si portia de laptic cand a vrut muschiuletul lui ca, de, doar a avut sursa la nas.
Crispro, noi cand am fost bolnaviori am aspirat nasucul o dat pe zi, o data inainte de somn si inca o data noaptea. L-am culcat cumva pe o perna mai pufoasa, astfel incat sa stea cu capusorul un pic mai ridicat sa nu se mai infunde nasucul si a fost ok, mai ales ca-l leganam pe perna respectiva si ramanea calduta sub el.
Am intrebat si pediatra si noua ne-a zis sa-i dam un tub cu granule de oscilo dizolvat in 70ml de apa, o data la 8ore. In trei zile i-a trecut, bine nu de tot dar era mai bine. Si acum mai are ceva mucaleti dar nu foarte multi, insa nu-i mai dau oscilo.
Am vazut poze cu Leti cea frumusica, Carmencito, dar niste poze din DUBAI cand pui???? Eu tot visez sa ajung la arabeti sa lucrez ca platesc super bine, mai ales ca la ei petrolul curge ca la robinet. Macar daca nu vad real sa vad virtual
LA MULTE LUNITE PAULICA FARA FRICA!!!!!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI LA FEL DE MISCARET, SA O ALERGI PE MAMI PRIN TOATA CASA, SA FII VORBARET SI PAPACIOS, SA AI PARTE DE NOROC SI SA-TI BUCURI PARINTII IN FIECARE ZI.
va pup

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu pe FB n-am mai intrat de multisor, n-am nici timp si cred ca ce ma intereseaza gasesc si aici.

Am pus si eu o ceapa in camera piticului, ce puteee, cat trebuie tinuta? cand trebuie schimbata?

Rody, eu asa stiu de la Victor, si nu numai, cand e galben de regula e semn ca bacteriile isi fac de cap. Poate si voma are legatura cu mucisorii astia, adica sa ii declanseze picaturile senzatia, dar sensibilitatea sa fie deja acolo, ca si data trecuta cand a fost racita voma, fara sa ii administrezi nici un fel de picaturi.

Andreea, eu cred ca nu e febra, cred ca e temperatura normala, stiam ca se scad 5 unitati la temperatura luata rectal.

Stiti ce mi-a spus mie doctorita? Ca nu este corect sa-i iei temperatura axial unui bb. Stiti ceva legat de asta?

Sanatate multa delfinasi scumpi!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Paul!!!!
La multi ani Thomas!!!

Sa fiti cuminti si sa aveti parte de mult noroc!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee, eu i-am luat si axial si in fundulet sa vad daca e corect ca se scad 5 unitati...si asa e .
Cristina, multa sanatate lui Vladut. Ce se intampla de sunt atatia copilasi bolnaviori?Cand era bolnav Raul, dormea doar intr=o parte, si asa mai putea respira. Nu aveti nici un pediatru in Zalau?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Kata, , sanatate multa!!

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Carmen am vazut-o pe Leti doamna ce a mai crescut...si tu arati foarte bine ...vad ca micuta e cu muzica de mica
am vazut eu bien 2 dintisori jos???
intrebare: de unde e colacul, vrem si noi?

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Rody, tu parca ai facut prima reteta pe care ai posta-o, nu? Vreau si eu sa-mi fac.

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Am pus si noi niste pozici.

Luna 7

Mergi la inceput