Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 13
bratafel spune:
buna fetelor.
Otilia mea la 6 luni si 10 zile papa cam 120-150gr piure legume dar piure de mar + para + branza calcica eventual si biscuite nu prea papa.In rest papa titi, mai ales noaptea. Ii mai dau si cereale de porumb + orez si le papa in general, dar tb sa fie mai consistente. Maine incepem cu carnita.
Azi am lasat-o pe pat cu perne pe margini si o aud prin statie plangand un pic si m-am dus sa vad ce e: ea a dat din picioare si a dat o perna jos, apoi a cazut pe perna si de pe perna pe covor. Abia cans a ajuns pe covor a plans un pic si s-a lovit usor la frunte.
O zi excelenta tuturor!
mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010
Poze
bebe grabit - 6 luni
crispro spune:
Rodi, slabanoagoooooo!
Otilia, cu iaurtul e ca si cu restul alimentelor- adica fiecare il recomanda in etape diferite- pediatra lui Racusor zice de la 6 luni si o sapt, in conditiile in care diversificarea incepe la 5 luni. Asta la care am fost eu zice de la 7 luni (asa i-am dat si eu - adica azi i-am pus o juma de lingurita in piureul de legume, nu pot zice ca am introdus iaurtul...)aici zice de la 8 luni iaurtul. dar cred ca e de fapt aceeasi poveste- fiecare pediatru cu teoria lui (ca si bananele- cica nu mai devreme de 8-9 luni, sunt care dau la 5 luni. sau citrice- eu de la 7 luni i-am dat, altii recomanda cu citrice sa se inceapa). ca ajungi sa nu mai stii cum e mai bine. Eu incerc sa iau in considerare toate parerile, si sa aman ce poate fi alergen cat mai mult.
Otilia, la voi cred ca e nebunie totala!! Pa cand adoarme una, se trezeste cealalta... ioi.. pe cand termina una masa, vrea cealalta. Esti super eroina!!!! Pupam frumoasa Iulia, sa treaca buba!
Eladea, . O sa incerc diseara cu ceapa.
Azi i-am dat dovleac cu pui la masa de pranz, si cu un pic de zeama in care am fiert morcov si patrunjel. Nu ma asteptam sa faca nazuri, ca dovleacul ii place. Si mai ales ca mancase putin de dimineata. dar tot nu a vrut!!! pana la urma mi-am amintit de faza cu iaurtul, un pic am pus , asa deasupra, sa testam, si i-am schimbat si locatia- din scaunul de masa in fisher- si a mai luat cateva lingurite. Deocamdata nu ma stresez tare, ca poate raceala ii taie apetitul. Abia l-am adormit..i-am ridicat patutul, am reusit de i-am scos niste muci, dimineata un pic de aerosoli, niste oscilo, si sper sa fie mai bine. Dar inca stranuta foarte des.. si inca are muci in gat.
Merg sa imi fac gris in lapte, ca am o pofta!!!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
va multumim de urari!
noi sarbatorim acasa, doar noi 3. nu am starea necesara de musafiri si nici de iesit.
am dat o fuga pana la mega image ca ramasesem fara fructe, si e friiig. de la ce varsta ati dat gutuie si mango la bebei?
hai ca m-am cantarit si eu ca eram curioasa 48 kg
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
lauri_ca spune:
Stefi a papat ieri piure de cartof, pastarnac si brocoli cu galbenus de ou. Papat tot si lins pe botic
lauri_ca spune:
Cu regret va informez ca azi noapte am papat titi ultima data. A supt f. f. putin dar nu voia sa dea drumu la titi. Statea cu ea in gurita si plangea cand i-a scoteam ca-i era foame si nu mai avea mami sa dea la fata. Asa ca am servit un biberon si am trecut la nani.
crispro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Cu regret va informez ca azi noapte am papat titi ultima data. A supt f. f. putin dar nu voia sa dea drumu la titi. Statea cu ea in gurita si plangea cand i-a scoteam ca-i era foame si nu mai avea mami sa dea la fata. Asa ca am servit un biberon si am trecut la nani. mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010 |
Hei, nu fii necajel!!! asta este, la un moment dat se termina sacul cu bunatati! E foarte bine ca ai reusit pana acum, peste 6 luni! Bravo! Stiu ca e un moment mai nasol (patita si eu), dar tre sa vedem partea mai putin urata...
Alice, ioi... 48 kile... ce fain de tine!
Sa-l ajutam pe Alex
Diana_Eva spune:
Si eu ma intreb cum va fi intarcarea. NU cred ca voi putea. In plus copila mea si fara lapte suge. Sunt un fel de suzeta a ei calda si buna.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
catalina2307 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Diana_Eva
Iar ma bag iar o sa mi-o fur - zic repede daca vrei citesti daca nu nu. Incearca sa o obisnuiesti cu alte gusturi. Las-o sa se joace cu safe feeder-ul cu diverse fructe, legume in el. Joaca atat! Oricum acum baga orice in gura va baga si safe feeder-ul si va descoperi incet, incet gusturi noi. Apoi incearca sa incepi diversificarea. La noi a fost bine cu metoda asta. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
Am incercat si asta Diana....cand simte gust de fruct/legume scuipa de zici ca a muscat-o de limba. Am incercat safe feeder, bucatele crude, coapte, pasat, suc ,supa....nu vrea si gata.
Sunt in asteptare si verificam teoria medicului. A 8 a oara din acelasi produs va accepta....
aelita - este adevarat ca azi cam pica de somn cand am experimentat supa....total neinspirata....A m mai avut o tentativa cand s=a trezit....acelasi rezultat.Perseveram.
In ceea ce priveste greutatea carutului pentru mine conteaza si 1/2 kg din motive medicale. Si tinand cont ca toata vara voi fi singura va fi putin dificil cu carut, copil, galetuse, lopatele, suculet si mai stiu eu ce.Daca nu ar fi contat as fi ramas cu cel pe care-l am, Inglesina Otutto, ca are 8 kg si daca nu conteaza 2 kg sigur nu conteaza 2.5.
eladea2005 spune:
Aliceeeeeee....tu vrei bataie???
mai fetelor, hai sa facem cheta...cine vrea sa-i doneze lui Alice cateva kile???eu is prima...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...