Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hahah, eu ii dau 10 kile, cu tot dragul! Livrare personala!!! pentru asa favor...

Tu fete, va scriam de dimi ca ieri a iesit de tot dintocul nr 6, si acum l-am dat cu Gengigel, nu stiu daca il mai doare ori ba. Si am zis sa il dau si pe gingia de jos- si surpriza, mai are un dinte iesit jos!!! Adica al 7-lea. 4 sus si 3 jos. Bine, vizibili sunt vreo 4 (cei 2 de sus si de jos- centralii). daca iti bagi capul in gura lui se vad si ceilalti. Am ajuns=o pe Dragaica! Cine mai era cu 7??? nu mai stiu Sebi a lui Lala cati are... dar minim 6.. nu sunt singura de al 7-lea... am ajuns sa stiu si dintii delfinasilor.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

La multe lunite inainte sarbatoritilor frumosi de astazi:
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
Sa fiti sanatosi, papaciosi, sa cresteti mari si frumosi.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Si eu ma intreb cum va fi intarcarea. NU cred ca voi putea. In plus copila mea si fara lapte suge. Sunt un fel de suzeta a ei calda si buna.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
imi pare rau ,dar nu fi suparata,e bine ca ai reusit pana acum,e super 6 luni ! de azi e fetita mare La multe lunisoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Salutam si noi delfinariu,

eu tot racita cobza tusesc ca un magar. Noroc ca Victor a fost destul de cuminte azi noapte, s-a trezit o singura data la 4 si apoi de tot la 8.

Crispro, pupam pe Vladut sa treaca raceala...sigur de-asta n-o fi avut nici pofta de mancare.
Pufescule ce dragut e Raducu , iar tu povestesti asa fain, ca intotdeauna. Vreau si eu reteta de salata de andive cu branza, te rog
Vazut si Medeea de saddie iar nu mai zic ce mi-a placut de Rebe-bebe. Bravo Adriana, ai o fetita tare curajoasa si ambitioasa.
Eladea super ca Filip papa si bucatele. Si eu tot voiam sa va sugerez sa incercati cu bucatele moi de legume, fructe, paine, chiar si in joaca. Mie mi-e tare drag de Victor cum vad ca pe zi ce trece tot mai bine manevreaza bucatele de mancare cu mana...deh, are si autodiversificarea asta avantajele ei Chiar povesteau niste mamici la topicul respectiv ca bebelusii lor papa singuri iar fratiorii lor mai mari sunt inca hraniti de ele.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

La multe lunite inainte sarbatoritilor frumosi de astazi:
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
Sa fiti sanatosi, papaciosi, sa cresteti mari si frumosi.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

La multe lunite si din partea noastra!

Cris, felicitari pentru dintisori! Ce harnic e Vladut, cred ca l-au chinuit un pic, saracul! Azi maine poti sa-i dai copanul de pui in manauta

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CRIS felicitari,wow,7 dntisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Aelita - la noi mai e cava lapte, asa de un desert si de alintat vedem dupa ce opresc galactogilul ce va fi.

Mergi la inceput

Coteasca,Ilinca - multumim frumos!
Catalina - Mda asa conteaza si 2 kg. Eu am schimbat doar fiindca carutul cu landoul ocupat tot portbagajl si era complet nepractic pentru avion. Vezi totusi pozitia copilului in alte modele. Ar fi pacat sa nu poata dormi(motai) in el comod.
Dr.Spock scria ca nu e bine sa insisti dar nu cred ca vorbea de copilasi care refuza tot . Poate nu e pregatita...Ce schema aveti?

Cris - 7 dintisori??? waw !!! Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Diana sa inteleg ca in Maclaren Quest Sport copilul nu poate sa doarma, ca deja l-am comandat? Am vazut ca are 4 pozitii...

Am inceput cu schema grecilor si anume suc fructe, piure fructe.
Acum am trecut pe cea a romanilor. Supa de legume.
500ml apa, 250 gr legume (telina, patrunjel,morcov,pastarnac, o bucatica praz sau 1/2 ceapa, o bucatica ardei, 2 cherry, frunze ) taiate rondele, se paseaza radacinoasele, se completeaza cu apa pana la 500ml, se mai da o data in clocot si se incepe cu 30 ml.Cand accepta 30ml se trece la 60 -90-120. La 90 -120 se introduce carnea (pulpa pui/vita pasata de 2 ori) o lingurita. Dupa care se introduce uleiul masline (fiert - se pasteaza 2 saptamani) nu mai retin cu cate picaturi se incepe. Si apoi fructele si branza calcica (care se poate face din lapte ladorna de ex cu iaurt daca nu vreau tablete calciu).....noi ne-am blocat la cei 30ml supa.

Aaaa si se accepta si un usor. f usor praf sare.

Mergi la inceput

Catalina - Nu stiu de Maclaren Quest Sport nimic. Doar ce am vazut in fuga pe net azi. Iti ziceam sa verifici. Oricum pana la vara Anastasia va sta bine in fund si nu vor fi probleme, daca zici ca are 4 pozitii ... suna bine. Cand am cumparat eu Techno XLR era singurul care se dadea pana pe spate mult de tot(170-175 grade) si se facea mic "umbrela" cum ziceau fetele Eu ma fost in magazine sa le vad si apoi am comandat pe net .

De schema nu stiu ce sa zic, pare buna. Poate te ajuta fetele cu mai multa experienta. Imi dau seama acum ca la noi diversificarea a fost una usoara :).

Mergi la inceput