Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

scurt si eu sa va salut - al meu barbat munceste si deci eu sunt la datorie si in week-end - s apup delfinasi sarbatoriti zilele astea.

A! Si sa ne laudam nitel: http://www.youtube.com/watch?v=ZYJ8RnsekiY

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

vai cat de draguta poate fi Rebe-Bebe

Matusa bun pret ai gasit la carucior
spune-mi l-ai uitilizat? cum merge pe trotuarele autohtone ...sunt cuiroasa pentru ca rotile mi se par mici mici mici

Matei - luna a 8-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

La multi ani delfinuti frumosi!
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika [/quote]

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Aelita- multumim de incurajari pentru "micii uriasi". Eu una ma simt tare prost cand mi se zice ca e mare rau dar ce pot face? Mananca sanatos, produse bio ... sa ii dau ceai in loc de mancare nu pot.

Bumblebee, Racusor, Matusa, Paula, Alice, Oana, Cris, Rody, Michelle, Baby, Catalina multumim mult de urari si de gandirile bune! Ma bucur tare mult sa va am "langa mine". Practic am intrat dupa ce am nascut asa ca si eu sarbatoresc 6 luni alaturi de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu', , sanatate multa scumpului Vlad!!

Adriana, , super RB-BB!!

Otilia, pt cazaturi.. cred ca e nasol, noi n-am experimentat decat dat cu jucarele in cap si eventual cu capul de parchet, dar nimic serios.. Circ si cu diversificarea? "distractie" maxima...

Azi nu cred ca apuc sa vad pozici, dar maine sigur nu le ratez.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Otilav - Ii dau iaurt si branzica ca nu vrea deloc lapte praf iar laptele meu e asa pe post de desert.De luni am zis ca renunt si la Galactogil - gata termin azi cutia numarul 30 si nu mai comand altele. O sa mai beau un ceai, o bere dar nu altceva. Are nevoie de calciu. Am vorbit cu pediatru si nu vede nici el alta solutie (avea una dar nu o agreez eu - sa o las sa urle pana va manca lapte praf). Nu prea avem de ales. NU cred ca un lapte gras e bun - noua ni s-a sugerat 1.5% grasime.

Mergi la inceput

Matusa -
uita aici cat am dat:

1.Maclaren Techno XLR Pushchair, Charcoal/Majestic Product Code 31440919 In stock £249.95
2.Maclaren Single Buggy Carry Bag, Black Product Code 31445021 In stock £24.00
3.John Lewis Baby Sheep Print Bodysuits, Pack of 3, Lilac, 6-9 months Product Code 31702205 In stock £6.00
4.John Lewis Baby Long Sleeve Bodysuits, Pack of 5, White, 6-9 months Product Code 31601005 In stock £7.00
5.John Lewis Baby Bundler, Pink, One Size Product Code 31711203 In stock £4.00

Total Value of Goods:£290.95
Postage:£64.14 (trackable to final delivery destination)
Total for goods and delivery:£355.09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

diana, eu stiu ca la copii nu se da lapte semi/sau degresat...ci de 3.5 %..gresesc? tie ti-a spus de 1.5%? din ce motive?

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

[/quote]
Daca nu ma insel Diana are Maclaren Techno XLR Stroller care la mothercare uk costa 235 lire. Vorbim despre acelasi carucior?
Scuza-ma ca insist....dar habar nu am ce sa cumpar. Pe de alta parte caruciorul asta are 7,5 kg pe cand cel sport 5,5kg ceea ce pt mine este f important tinand cont de scopul acestui carut....
In principiu esti multumita de el? Cum face fata gropilor, denivelarilor?
Catalina[/quote]

Cand am luat Maclaren Techno XLR Eva avea 2 luni era nevoie de un carut care sa se lase cat mai pe spate (nici asta nu se lasa 180 dar asa vreo 175-170 sunt ceea ce e acceptabil). Asta mi s-a parut cel mai bun. Inca il las pe spate de tot cand doarme in el.
Acum poti alege si alte modele Anastasia avand 6 luni.
Cat despre greutate nu cred ca 2 kg fac diferenta. Eu una cand mergem cu avionul o tin in carut pana la intrarea in avion apoi o pun cand iesim (il aduc f repede) asa ca practic nu il car eu deloc, cand il pun in portbagajul masinii iar e f putin de ridicat. Acum nu stiu cat il vei cara tu. Oricum spatiu in porbagaj ocupa putin comparativ cu carutul care era landou.
E solid si relativ ok la gropi. Are si parasolar si anti vant ... e desteptut si f usor de manevrat.
Eu i-am luat si gentuta dar nu e utila cel putin nu inca. Va fi cand il voi lasa la bagajele de cala.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Pe mine ma dispera copila mea....azi am trecut la supa dupa reteta pediatrului. Nu numai ca nu vrea, ca inchide gura si asa mai departe. Urlaaaaaaaaaaaaa de nu se mai opreste. Am incercat cu lingurita, cu biberon - ea nu a supt niciodata la biberon dar m-am gandit ca daca accepta suzeta va vrea si biberonul. Gresit.
A plans cu lacrimi de crocodil desi nu am insistat .....cred ca o sa o prinda majoratul agatata de san....
Chiar nu stiu cum sa o fac sa manance si altceva pt. ca sanul clar nu o sa ii acopere nevoile mult timp....

Catalina

Iar ma bag iar o sa mi-o fur - zic repede daca vrei citesti daca nu nu.
Incearca sa o obisnuiesti cu alte gusturi. Las-o sa se joace cu safe feeder-ul cu diverse fructe, legume in el. Joaca atat! Oricum acum baga orice in gura va baga si safe feeder-ul si va descoperi incet, incet gusturi noi. Apoi incearca sa incepi diversificarea. La noi a fost bine cu metoda asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

PUFESCU,mi-a placut mesajul tau cu povesti despre voi si plin de optimism !unde ai pus poze?

PAULA ce frumos se joaca el! am revazut pozele,e atat de frumos !!
imi place de mor de el cum se pune cu fundu-n sus.

CRISPO imi pare rau ca nu ati dormit bine.
si la noi e foiala de vineri,dupa vaccin,plus ceva muci in gat..

dar aveti dinti !!

noi nu avem nici un dinte .

MICHELLE cam asa suntem si noi un pic haotic cu mesele,dar sper sa ne asezam cumva la un program.noi abia am inceput diversificarea.

RODICA BRAVO PT KILOGRAMELE VOASTRE !

CATALINA sper sa reusiti cu mesele,poate ai prins-o cand ii era somn sau o diurea ceva,Miguel cand are el ceva si nu ma prind de figura ulraaaa dar asa nervos,un fel de "chiar nu pricepi?" si daca ii fac altceva la ora aia e jale !

ADRIANA BUC bravoooooooo !! ce bine se ridica !!

OTILIA of,si voi cu noapte grea..

va pup !

La multe lunite celor 6 minuni care s-au nascut in aceeasi zi acum 6 luni!!
Sa cresteti mari,frumosi ,sanatosi !!!

Dimitrie
Miruna-Ioana
Eva
Mara Nicolle
Medeea
Ioana Maria

Mergi la inceput