Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 11
rodyka spune:
racusor, matusa, michelle,
pufescu, ce bine ca va puteti tine de program!! ce vremuri bune erau si la noi...
paula, pai asa arata o camera de pitici. stai sa vezi mai incolo, cand o sa se ocupe singur de "decorat"
cris, tot invartim programul asta de somn de ne imbatam de cap!! de fapt, Isa invarte pe degete toata casa . azi-noapte cred ca a dormit mai bine, nu am facut deloc cald in casa, dar la 8 era treaza lumina , ea care de obicei nu face ochisori inainte de 10-10.30!! mai devreme a papat fructele toate-toate si repede. nu mai tuseste, dar tot se aude ceva cand respira. si a inceput sa-i curga si nasul... nu stiu daca sa-i mai dau picaturile alea, daca a vomitat de la ele?! parca nu as face experiente...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
mai am doua vesti... Isa cantarita dimineata asta avea 9.200 , si eu 56.600 . cred ca s-a prostit cantarul meu , eu stiu?!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
catalina2307 spune:
Eva, Medeea, Miruna, Ioana si Dimitrie , la multi ani pui mici, sa fiti sanatosi.
matusa - unde ai gasit tu cu 7 milioane carucior ca cel al Dianei?
Eu cel mai rezonabil am gasit la 800 ron un Maclaren Quest Sport, pretul fiind usor mai mare decat cel din uk(100 ron max).
Pe mine ma dispera copila mea....azi am trecut la supa dupa reteta pediatrului. Nu numai ca nu vrea, ca inchide gura si asa mai departe. Urlaaaaaaaaaaaaa de nu se mai opreste. Am incercat cu lingurita, cu biberon - ea nu a supt niciodata la biberon dar m-am gandit ca daca accepta suzeta va vrea si biberonul. Gresit.
A plans cu lacrimi de crocodil desi nu am insistat .....cred ca o sa o prinda majoratul agatata de san....
Chiar nu stiu cum sa o fac sa manance si altceva pt. ca sanul clar nu o sa ii acopere nevoile mult timp....
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Eva, Medeea, Miruna, Ioana si Dimitrie , la multi ani pui mici, sa fiti sanatosi. matusa - unde ai gasit tu cu 7 milioane carucior ca cel al Dianei? Eu cel mai rezonabil am gasit la 800 ron un Maclaren Quest Sport, pretul fiind usor mai mare decat cel din uk(100 ron max). Catalina |
Pai l-am luat acum vreo 2 saptamani de la magazinul mothercare avea reducere 20%.
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
adrianaBuc spune:
scurt si eu sa va salut - al meu barbat munceste si deci eu sunt la datorie si in week-end - s apup delfinasi sarbatoriti zilele astea.
A! Si sa ne laudam nitel: http://www.youtube.com/watch?v=ZYJ8RnsekiY
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
crispro spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc scurt si eu sa va salut - al meu barbat munceste si deci eu sunt la datorie si in week-end - s apup delfinasi sarbatoriti zilele astea. A! Si sa ne laudam nitel: http://www.youtube.com/watch?v=ZYJ8RnsekiY Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori |
Bravo, Rebe scumpa! Curajoasa fata are mami! Vad ca nu se sperie nici cand cade, n-are nici o treaba!
Sa-l ajutam pe Alex
catalina2307 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui matusa77
Pai l-am luat acum vreo 2 saptamani de la magazinul mothercare avea reducere 20%. mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei ) 15 iulie 2010 |
Daca nu ma insel Diana are Maclaren Techno XLR Stroller care la mothercare uk costa 235 lire. Vorbim despre acelasi carucior?
Scuza-ma ca insist....dar habar nu am ce sa cumpar. Pe de alta parte caruciorul asta are 7,5 kg pe cand cel sport 5,5kg ceea ce pt mine este f important tinand cont de scopul acestui carut....
In principiu esti multumita de el? Cum face fata gropilor, denivelarilor?
Multumesc si scuze pt baraiala .
baby78 spune:
citat din mesajul lui bumblebee Neata! Sanatate si crestere usoara delfinasilor care azi fac 6 luni!! Dimitrie de Deveghe Miruna-Ioana de Corrina Eva de Diana_Eva Mara Nicolle de Alice_Elena Medeea de saddie Ioana Maria de Shoshika Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010 Am 6 luni!!! |
la multi ani si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
Otiliav spune:
Noi am avut o noapte super nasoala. Am incercat sa o adorm de la 2 si ceva la 3:30 de abia am reusit. N-a vrut nici plimbata, nici leganata, in nici o pozitie. Si a dormit doar o ora dupa care era vioaie. Pe la 7 si ceva mi s-a parut ca a atipit pe canapeaua de langa patul meu asa ca am atipit si eu, Elisa s-a trezit si a plecat din camera, era liniste, liniste si la un moment dat buf si oua-oau. Iar a cazut , detinem recordul cred cu 2 cazaturi consecutive. Si ma oftic ca vroiam sa o las pe jos dar am zis ca-i adormita si ma gandeam pe de alta parte ca poate desface Elisa Lego si sa nu inghita.
Eu nu mai pot de somn si ea face tumbe in gol.
Iar cu mancarea fiasco total, 40 de ml cu chiu cu vai si toate pacalelile posibile. I-am dat mar cu morcov si s-a strambat tot timpul, am crezut ca daca ii dau mar si e mai acrisor ii va place. M-am dus cu ea la baie si cand ma intorc aproape golise Elisa tot ce ii pregatisem. Am mai incercat cu o lingurita dar degeaba ca nu mai vroia si pace. In schimb mi-a facut sanii varza de cat ma suge, parca-i disperata ca nu-i mai dau san de cand cu mancarea.
Diana_eva, tu deja ii dai iaurt? Acum m-am uitat in lista si are doar 6 luni iar eu stiu ca nu se da mai devreme de 8 luni.
Apropo de iaurt, branza. Eu o sa cumpar laptele cel mai gras ca sa iasa branza cat mai multa dar si cat mai bogata in Ca.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
eladea2005 spune:
salutare gagici!
intru si eu sa ma plang...is moarta de somn...aseara am avut musafiri, cu 2 copilasi de varsta lui Eric...mamaaaa, ce-au facut in camera lui...noroc ca eric nu e acasa...Paula, sa vezi tu dezastru la 2-3 ani...acu e f ok si in ordine camera voastra, crede-ma...
filipone a fost tare cumintel, a stat cu noi pana dupa 10 seara, cand au plecat musafirii...n-a vrut sa doarma nicicum inainte...a fost rasfatat, plimbat, s-a jucat asa frumos si a fost asa cuminte ca se mirau toti...dar nu prea a papat bietul ieri mai nimic...aseara doar a fost mai bine...aaa...si i-am dat bucatele de banana si bucatele de biscuite...sa vedeti cum le mesteca...f haios e... de acu o sa incep sa-i dau si bucatele de fructe/legume bine fierte...sau din cele moi, ca sa nu se innece...
azi noapte si el a avut muci, de fapt avem, inca...i-am tot schimbat pozitia, verificat febra...inca suntem pe Nurofen la 8 ore...azi e mai bine totusi, a avut 37.6 rectal...sa vedem cum evoluam...
crispro, uf mami, imi pare rau ca si Vladut e cu muci...stiu ce nasol e...mama lor... taie o ceapa si pune-o in camera in care doarme...eu fac asta de 2 zile si crede-ma ca si eu ma simt mai bine, si filip cu mucii...la fe si eric...care, surprizator, nu mi-a mai facut febra deloc la raceala asta ultima...bine, ca am bagat in el de ceva vreme sirop de coacaze negre, catina, immunogrip, vit C, acu coryzalia pt raceala...daca stau sa socotesc cati bani am dat in ultimele luni pe medicamente, mama mama...
of otilia, greu trebuie sa-ti fie si tie...imi pare rau de cazaturi...stiu cum e, si noi am experimentat 2 cazaturi la interval de 5 minute, pe spate cu capul de gresie si parchet (asta cu eric)...
adriana, felicitari delfinasei...ce m-a distrat filmuletul...
iar pufescu ma binedispune cu postarile ei de fiecare data...vazut si copil frumos...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...