Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 10
Alice_Elena spune:
am uitat sa fac urarile
sa cresteti mari Eva, Medeea, Miruna, Ioana si Dimitrie!
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
ooana spune:
sa cresteti mari mari delfinasi
DIMITRIE
EVA
MIRUNA IOANA
MARA
MEDEEA
IOANA MARIA
Matei - luna a 8-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pufescu ..... eu care eram mama workoholicilor acum cu greu ma mobilizez...mi se pare mult mai misto sa testez retete de biscuiti pt pitic....si de ce nu sa va citesc pe voi =)) . mami de Raducu, 10 august 2010 |
m-am gandit la tine Pufescule...nu stiam ce mai faci
asa eram si eu cu munca iar acum ma auto-sochez cu rabdarea pe care o am cu nr de carti pentru copii care stau in biblioteaca mea si cu faptul ca invidiez fetele care isi permit sa stea 2 ani acasa
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
pufescu spune:
am pus si poze, acu pot iar sa dispar vreo luna :)) ...dar sper sa nu.
Fug la facut supici,si dupa aia in parc ca daca asa vrea sefu'....
Alice_Elena spune:
pufescu, ce baiat mare si frumos ai imi place freza
te incadrezi si in grupul fotomodelelor carora le place ikea
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
crispro spune:
Neata!
La noi a fost o noapte grea pt puiutul meu, nu stiu daca a avut o ora legata, se ineca cu muci, tusea din cauza lor. Am dormit cu el in camera, sa stau de 6. pe la 3 s-a trezit, i-am pus ser (nu stiu de ce), ca oricum nu se vede nimic in nasuc. Is muci din aia naspa, in gat. Asa ca de azi bagam niste aerosoli cu ser. a papat putin si azi noapte, si fructele. El fructe papa tot, tot. Acum nici juma de portie. Ma gandesc ca e din cauza nasucului. Bine ca nu are febra. Si de pe la 3 azi noapte cum i-am pus ser, i-am luat temperatura, de abia a adormit, pe la 4 juma. of, ce rau e sa fie bolnavior!
Rodi, vad ca nu a mers noul program. Chiar vroiam sa iti zic sa o culci pe la 5-6 la amiaza, si apoi la 10 seara, ca ziceai ca e mai bine asa pt voi. Dar vad ca nu vrea Isa!
Pufescu, abia astept sa ne povestesti noile eperiente -cu mama si soacra.
La noi ieri a iesit dintocul nr.6! Sper sa nu mai avem treaba macar 2 luni.. desi am impresia ca e marait nu cand rupe gingia, ci inainte, cand se formeaza.
La multi ani si de la noi pt Dimitrie, Miruna, Eva scumpa, Mara papusa, Medeea iubita, si Ioana Maria! Copii frumosi, sa cresteti mari si sanatosi!!!
Ce fain e Raul!!! Atata imi e de drag! Pare asa un copilas de cuminte si ascultator!
Am vazut si poze noi cu Medeea! ce dulce e, zambareata!!! Si Raducu lui Pufescu a crescut de numa! E tare fain!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui bumblebee Sanatate si crestere usoara delfinasilor care azi fac 6 luni!! Dimitrie de Deveghe Miruna-Ioana de Corrina Eva de Diana_Eva Mara Nicolle de Alice_Elena Medeea de saddie Ioana Maria de Shoshika |
LML si din partea noastra
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
michelle1981 spune:
Delfinasa sefa
Iulia
Anamaria de Gabisav
Iulia de mousel
Dimitrie de Deveghe
Miruna-Ioana de Corrina
Eva de Diana_Eva
Mara Nicolle de Alice_Elena
Medeea de saddie
Ioana Maria de Shoshika
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
michelle1981 spune:
Vazut Raducu by pufescu si dulcea medeea.. scumpi tare tare
Noi ieri am avut musafiri, mama, cumnata, sora, cumnatul, nasii cu baietelul lor de 4.5 luni. Ce fain a fost! Mie imi place sa am casa plina
Puturosii mei dorm acum, amandoi. Bianca a mancat prima data mango azi si i-a placut.
Cu supa.. a reusit ieri sa pape un pic mai mult, dar i-a dat mama. Ma gandesc ca nu am eu rabdare cu ea, sau nu ii dau cand ii e foame, cine stie. Ieri supa a avut ardei, telina si sare (doar fierte, nepasate).
Avand asa un program haotic cu mesele la san, nici nu stiu cand ii e foame pe bune sau nu, asa ca aici tb sa mai lucrez.
Isa, Vladut, sanatate multa
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
citat din mesajul lui pufescu am pus si poze, acu pot iar sa dispar vreo luna :)) ...dar sper sa nu. Fug la facut supici,si dupa aia in parc ca daca asa vrea sefu'.... mami de Raducu, 10 august 2010 |
mai mai ce frumosi sunteti
Noi 2