Gravidute&Mamici de IASI(125)
Raspunsuri - Pagina 9
alynta27 spune:
Salutare!
Ella ce scumpa e!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
micki_mica spune:
Marturii pentru botez? Brose crosetate manual? Raspund cu drag, dar rog PM (am pitic atomic).
Mami a lui Cristi
Marturii UNICAT
www.lucrumanual.tk/5-brose" target="_blank">Fluturasi si floricele
www.lucrumanual.tk/9-cercei" target="_blank">Cercei crosetati
alynta27 spune:
Buna! M-am adunat sa va spun vreo doua vorbe! Ma simt terminata. Maria si Matei au racit IAR... Baiatul a facut febra intr-o noapte si atat, iar fata joi spre vineri. Vineri am mers cu ei la medicul de familie(a mers vecina cu mine) si m-am clatinat pe picioare cand mi s-a spus ca Maria are pneumonie si trebuie sa-i fac injectabil. Pana la urma am "negociat" pentru un siropel Augumentin si aerosoli cu ACC si Dexa. Matei e si el pe aerosoli. Nu mi-au mai facut febra si sunt mai bine.
Joi am avut alta suparare... A fost sora cu familia la noi si au plecat de urgenta la spital pt ca lui Ciprian(cumnatul) i se opturase canalul urinar. Si e proapsat operat(reconstructie de uretra). Dupa socul asta vine altul: isi pierde tote actele in original intr-un taxi. "Frumusetea" e ca nici firma nu o stiu. Au anuntat politia, au sunat la toate firmele de taxi. Inca nu s-au gasit...
Mi-a fost cam greu sa ma adun sa scriu ceva...
Ella la fel face si David cand ma vede pe mine. Numai in bratele mele vrea si plange daca nu-l tin de mana!
POZE
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
buna seara
Aly, fruntea sus... hai ca o sa fie totul bine, sanatate multa la prichinei si fam (cumnat)...
noi am fost in parc ... in Copou la plimbare, Darius sa obisnit cu motocicleta si nu ii place bicicleta ca trebuie sa de-a la pedale... ne-am plimbat si apoi am mers pina la finu in vizita sa vedem ce face.
Si darius mai tuseste din cand in cand ...dar sper sa isi revina odata cu incalzirea vremii.
Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Aly multa sanatate, sa treceti cu bine peste aceste greutati. Stai linistita cu pneumonia, asa se grabesc medicii cu diagnosticul, probabil se asculta la plamani, o sa mearga cu aerosoli si siropel antibiotic. Pupici la toata trupa!
Ani sa va fie de bine plimbarea! Noi am fost in vizite weekend-ul asta.
Ella e dulce foc Bia!
Kmy cum esti?
Multa sanatate tuturor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
ella10 spune:
Neata!!!
Alynta ,Ada multumim frumos pentru aprecieri
Alynta multa sanatate la copilasi
Si noi am iesit ieri in copou...doamne dar ce aglomerat a mai fost...si copii foarte bucuroside fapt si noi cei mari ne bucuram de zile asa frumoase ,calduroase si insorite;eu am o problema,abia astept sa nasc caci nu am cu ce sa ma imbrac,adica pentru o vreme asa calduroasadar mai am putin ...
O saptamina frumoasa!!!
Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 35+
vine bebe
alynta27 spune:
Salutare!
Multumesc frumos!
Ada cam asa am obs si eu ca se exegereaza. Avea o raceala mai urata, cu ascultatie pulmonara, cred.
Ella cica vin zile mai friguroase.
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
M-am gandit sa va mai arat cateva poze cu noi!
Inca cateva poze de la concurs, de la gradinita (Dragobete).
Poze de primavara!
POZE
Cum a aparut Printul!
kmy_black spune:
buna fetelor!!!
nu am mai intrat de ceva timp sa stau la barfa cu voi!
ideea este ca in sfarsit ne-am mutat ion casa naostra!!! de aceea ink nu am net sa pot intra sa va sal;ut mai des!!!
m-am facut cat "casa poporului", pe zi ce trece obosesc mai des si nu mai reusesc sa mai fac mai nimik, iomi est egreu sa ma ridic sin pat, pe de alta parte ma apuca panica knd ma gandesc ca mai sunt 3-4 sapt si vine bebe , am niste emotii foarte mari!!!
cireasa de pe tort ar fi cu odat cu mutatuk am reusit sa si racesc, am baut ceai de lamai dar tot nu imi trece
din knd in knd imi curge nasul, sau mai tusesc, febra am facut intr-o singura zi, offfffff, tare mult as vrea sa scap de aceasta raceala!!!
bebe este mai agitat de cateva zile( sau sa zicem k se comporta normal, daca iau in calcul marturiile multora dintre voi), cred ca a si mai coborat putin, k era la orizontala exact sub coaste!!!
sarcina usoara in continuare si la termen la toate!!! si bineinteles multa sanatate la mamici, burtici, strumfi si bebelushi!!!
kmy 35+ IUSTIN-GABRIEL
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
amr 3-4 sapt!!!
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]
[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]
andreea_mdm spune:
Vai Carmen, chiar ca mai este foarte putin timp! Parca mai ieri ne incurajam una pe alta si ne rugam sa prindem sapt cutare, apoi alta....Uite ca Dumnezeu e mare si are grija de noi. La mine amr e de 6 sapt. Vreau sa treaca repede si sa imi vad printesa sanatoasa! Parca nici emotii nu am in asteptarea acestui moment, ceea ce vreau e sa scap mai repede si sa imi strang fetita in brate.
Pupici la burtici, mamici si pitici!
...asteptand o minune in viata mea!
32w
Daria-Maria