Gravidute&Mamici de IASI(125)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Kmy sa fiti sanatosi si fericiti in noua casa!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata
poftiti la o cafea

Mai dar slaba miscare pe aici .... de 3 zile vad ca se trage chiulul, pe unde umblati

iulia... ce mai faci... cum te simti, Stefi ce mai face.
Kmy, felicitari pt noua casa.
inesa, ce faci, cum te simti... Bia ce face

Eu saptamana asta am avut de umblat... la medicul de fam, pt analize... luni am toate analizele si o sa iau legatura cu doctorita.... in rest... binisor
Drius e la copii .... avem o problema cu elacuma imi face pipi in somn, nu mai cere la baie nici acasa si nici la gradinita... sapt asta 3 randuri de pijamae am dus, nu gasesc motivul

o zi frumoasa(cu toate ca vremea e cum e).... si un wend palcut

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani sunt perioade si perioade. O patim si noi. Sotul il mai trezeste noaptea si-l pune pe oala. O face el ca are succes, la mine nu reactioneaza, doarme pe el! Toata iarna am spalat la pisate:lenjerii, pleduri, paturi de mi s-a acrit! Mi-e dor sa te mai aud! Poate imi fac timp intr-o seara sa te sun!
David e mai cuminte si receptiv la gradi. Vb din ce in ce mai bine!
Matei face si el progrese. Incepe sa faca cate ceva din ce i se spune. Mananca mai bine de cateva zile(o fi de la cura de fier). Mai nou ies cu el cam 2 ore-Maria o las vecinilor, care o pupa si o plac mult!
Maria e pe diversificare. Pedaleaza la premergator, sta mai bine in fund, "vb" pe limba ea si are preferinte culinare!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hop si noi la apel. Suntem bine, greturile aproape ca au trecut, eu nu par ca as fi pus ceva kg, deocamdata, dar am tot timpul sa o fac. Bia e si ea bine, cat a fost cald am stat mai mult pe afara, tare i-a placut zbenguiala. Am mai fost prin deplasari, si o sa mai plecam. Cam astea ar fi de la noi. Tot zic sa pun ceva poze noi, dar nu mai apuc. Cand reusesc, va dau de stire

alina suntem la aceeasi odisee, sept-oct. Unde ai mers la Titianu? Arcadia? Ce mai face?

Am admirat pozicile ellei si alyntei

de si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Dragi viitoare mamici,

Va asteptam la bazarul nostru, avem multe produse noi , la preturi mici. Daca doriti, dati click pe semnatura mea.

Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!

Mergi la inceput

inesa, ma bucur ca sunteti bine.
Cu Dr. Titianu am luat legatura prin telefon si ma chemat intr-o sambata la spital la eco. E bine, tot asa cum o stii, cu ulta rabdare, are cab particular in alexandru acuma... la Arcadia are doar miercurea de la 5 la 7... dar chiar nu am luat in discutie partea asta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor si o de week-end!!!!

de ce se aproprie sorocul de ce ma cuprinde frica, voi ati patit la fel?deja am optta pt cezariana k sa nu stau stresata pt knd va fi momentul , avand in vedere ca in mod sigur salvarea nu a auzit niciodata de adresa unde locuiesc eu,(undeva prin deal la Miroslava, dar cu toate astea pe buletin scrie mare k suntem oraseni), la care se adauga si marea posibilitate k atunci sotul meu sa fie in tura de 24 de ore si sa mai vine si in miez de noapte si gata atacul de panica la mine!!! acum knd el este la serviciu fac naveta la mama k sa fim pregatiti in caz de imprevizibil, dar dak stau si ma gandesc nu am adus niciodata si bagajul pt maternitate cu mine!!!!
un week-end placut la toata lumea!!!

kmy 35+ IUSTIN-GABRIEL
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)

amr 3-4 sapt!!!

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]

[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!!!
Mai fetelor dar cam slaba miscarea pe aici....

Kmy si eu am emotii ,cu toate ca am mai trecut printr-o nastere,cezariana...am fost ieri si mi-am facut citeva analize la Arcadia(prevazute in contract)si azi am avut consultul preanestezic;joi am avut si intilnirea cu medicul meu pentru consultatie la Arcadia; bebe e bine,am schimbat un pic data nasterii,6 aprilie,acum sa vedem daca ramine asa,a ramas sa ne mai vedem o data si atunci stabilim exact;abia astept sa nasc,nu mai am rabdareacum sper si ma rog la Dzeu sa fie totul bine

Va pup!!!

P.S :LA MULTI ANI ALESSIA STEFANA!!!scuze pentru intirziere

Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 36+

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Alessia!

Am intrat si eu dupa o absenta indelungata, nu nemotivata, sa vad ce mai faceti, cum mai sunteti..... Ma bucur ca sunteti bine.... si sper sa mai revin.... cand am sa mai pot.... Sufar dupa discutiile de aici, dar ... exista un dar care ma tine departe..... Va doresc o primavara frumoasa.

Ani, Stefy tuseste putin, dar e bine.... Cu Darius incearca seara doua lingurite de miere inainte de culcare... la noi a functionat si nu a mai facut in pat.... si la somnul de pranz la fel.

Kmy, e normal... stai linistita ca DD are grija voastra. Nastere usoara.

Ella, nastere usoara.

Mergi la inceput

buna dimineata
poftiti la o cafea ... mai slabuta

ella, inca un pic si gata, hai ca va fi totul bine.
iulia, ma bucur ca ai mai dat pe aici.. sanatate multa lui Stefi, tu cum te mai simti.... am sa incerc cu mierea de albine, mersi mult pt sfat

Astept miine analizele, si apoi sa vb cu doctorita. starea mea e binisoare... inafara de dat la rate seara... e bine

Mergi la inceput