Gravidute&Mamici de IASI(125)
Raspunsuri - Pagina 8
ada_coman spune:
La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor! Sa aveti o zi speciala!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
andreea_mdm spune:
Buna fetelor si multi pupici de la noi!
Ella, dar cate sapt vei avea pe 8 aprilie? Eu am sperat ca voi face cezariana inainte de Paste daca bebe e bine, vroiam pe 20 aprilie cand aveam 37s si 3z. dar Dr. mi-a zis ca nu e de acord , ca daca ea nu vrea mai repede o lasam cat mai aproape de 40. Deci zice ea, cam 2-3 mai! Oricum mai este o luna jumatate de lunea viitoare, dar parca nu mai trece timpul asta mai repede, ca tare greuuu a mai fost cu sarcina mea! Sa fie ea sanatroasa ca fac eu cumva sa rezist. Numai sa nu vina mai repede de 37-38, ca placenta era deja 2 spre 3, intoarsa si dr. mi-a zis ca se cam grabeste. Merg in continuare cu medicatia ca sa stea acolo cat mai mult.
Multi pupici la toate mamicile si burticile!
...asteptand o minune in viata mea!
30w+
Daria-Maria
ella10 spune:
Andreea eu pe 8 aprilie voi avea 39 de sapt ...,nici la mine nu a vrut medicul sa programam un pic mai devreme nasterea
Fetelor,cele cu copii la gradinita si cu experienta mai multa,va rog sa ma ajutati si pe mine...azi am avut serbare la gradi si Bia nu a vrut sa participe deloc,a stat numai linga mine,in conditiile in care acasa mi-a spus tot ce urma sa zica la serbare,iar la grupa cu educatoarele la fel a repetat,deci nu au fost probleme...educatoarele mi-au zis ca ea e foarte activa la grupa si nu inteleg de ce la serbare se inhiba si nu vrea sa participe...am plecat foarte dezamagita de la serbare...si acum sunt asa...nu stiu cum sa va explic...
Ella mamica fericita de Bianca Antonia (02.02.2008) si Sofia Maria 34+
vine bebe
inutsa spune:
In sfarsit am net
Va pupam cu drag, cu intarziere, pt Ziua Mamicilor!
O sa mai intru cand o sa am timp, acu-s busy-busy
de si10+
Anilansa spune:
ella, eu zic sa te linistesti ... fiecare copil reactioneaza in felul lui ... si noi am avut serbare ... si altii copii au reactionat la fel cum ai zis... si erau din grupa mai mare ma refer 4-5 ani .... Eu una m-as multumi daca copilul stie acasa poezia si o zice bine... cu timpul o sa vada ca nu pateste nimic daca spune poezia de fata cu toata lumea.
Si Darius se uita numai dupa mine.
inesa, ce faci, cum te mai simti
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ella10 spune:
Alina asa e ai dreptate,insa vroiam si eu sa o vad la serbare ca zice tot ce stie,asa ...si noi si educatoarele stim ca ea le stie foarte bine...si e cam deranjant sa vezi ca mai toti parintii sa intrebe de ce nu vrea sa participe...
va invit sa o vedeti pe bia cum zice ea poezioara pt mami
http://family.webshots.com/video/3090222150102079653UtXqjs?vhost=family
vine bebe
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la o gura de cafea.
ella, Bia stie foarte bine ce trebuie sa faca... te felicit pt printesa .... dimineata am vazut filmuletul si Darius ma pus sa o pun de 5 ori... apoi a zis si el poezia pe care a zis-o cu ajutorul educatoarei la serbare.
iulia... ce faceti... cum a fost la serbare la Stefi...
Alina cu Darius Gabriel si 9+
ada_coman spune:
Buna dimineata!
Bravo Bia! O sa zica ea si la serbari poeziile, dar cu rabdare.
La noi la gradi nu a fost serbare de ziua mamei...Am primikt doar cate o felicitare de la copii.
Multa sanatate tuturor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
ella10 spune:
helau!
fetelor am descoperit de ce Bia mea nu vrea sa participe la serbari sau la activitatile cu parintii;azi au avut la gradi,de la ora 10,o activitate numita Carnaval,unde copii s-au costumat si au trebuit sa-si prezinte costumele,un fel de parada modei(si la serbare au avut parada modei)am fost si eu si inca alti parinti insa am stat ascunsa,adica sa nu ma vada Bia si vreau sa va zic ca nu a avut nici un fel de probleme,a particpat si a fost foarte activadeci problema sunt EU,adica sa nu ma vada ...sunt foarte multumita ,ma gindeam ca poate are ceva copiluldaracum m-am lamurit ce si cum.
Va pup!!!
vine bebe
Anilansa spune:
buna dimineata
poftiti la cafea ... eu azi sunt zombii ... un wend placut
Alina cu Darius Gabriel si 9+