Prietene la bine si la greu - 107

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b
Many- sper sa-ti primesti martisorul frumos, il meriti din plin

Multumesc mult . Maine la 9 sunt programata la punctie, am mari emotii.

mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

tinem pumnii pentru gravidutza cu numarul 4

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Citat:
Many- sper sa-ti primesti martisorul frumos, il meriti din plin

Doamne ajuta sa fie totul asa cum trebuie, auzi dar de Vlad mai zici si tu 2 vorbe, tare dor imi este de el, voi

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Many, multa multa bafta maine!!!

Monis, ma inscriu la intalneala de maine! ma bucur ca esti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
Doamne ajuta sa fie totul asa cum trebuie, auzi dar de Vlad mai zici si tu 2 vorbe, tare dor imi este de el, voi

Si noua ne este tare dor de o intalneala si imi pare tare rau ca am ratat saptamana trecuta, daca is tuta si nu aud telefonul.

Vlad este bine, asteptam sa vedem rezultatele la urocultura. Mananca si el mai binisor si este un mare pofticios, nu putem manca nimic fara sa guste si el ca se lasa cu urlete. Are zile si zile, cand se joaca toata ziua singur de nu stiu ca am copil in casa dar si cand sta agatat de mine si nu-i convine nimic. Ce ma da pe spate este faptul ca topaie in picioare in pat, imi sta inima. ACum este cam in grija lui tati, o sa urmeze o perioada in care eu nu pot decat sa fiu prezenta si atat. Baita, papa, schimbat tati, cu mine somn.
In rest face cu mainile valuri ca pe stadion, are joc de glezna(toaca marunt din picioare), bate Cuba, dar mai subtire cu vorbitul pe limba mea, pe a lui de dimineata pana la culcare vorbeste.
Fetelor va multumesc ptr. sustinere. Am emotii, cu toate ca nu este prima data, dar acum este Vlad pe care il las acasa si imi cam este frica de anestezie, o fac ptr. a 6-a oara. Imi faceam testamentul verbal si sotul a zis ca daca nu tac imi arde una direct in gura sa fie sigur ca nu mai spun prostii. Sper sa trec cu bine, iar rezultatul numai DD stie, ce tine de mine am facut tot.
Va pupez si ne auzim maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Many succes pt maine. Iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Many draga mea Dumnezeu si puterea medicinei sa fie cu voi maine! Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:

Citat:

Si noua ne este tare dor de o intalneala si imi pare tare rau ca am ratat saptamana trecuta, daca is tuta si nu aud telefonul.

Vlad este bine, asteptam sa vedem rezultatele la urocultura. Mananca si el mai binisor si este un mare pofticios, nu putem manca nimic fara sa guste si el ca se lasa cu urlete. Are zile si zile, cand se joaca toata ziua singur de nu stiu ca am copil in casa dar si cand sta agatat de mine si nu-i convine nimic. Ce ma da pe spate este faptul ca topaie in picioare in pat, imi sta inima. ACum este cam in grija lui tati, o sa urmeze o perioada in care eu nu pot decat sa fiu prezenta si atat. Baita, papa, schimbat tati, cu mine somn.
In rest face cu mainile valuri ca pe stadion, are joc de glezna(toaca marunt din picioare), bate Cuba, dar mai subtire cu vorbitul pe limba mea, pe a lui de dimineata pana la culcare vorbeste.
Fetelor va multumesc ptr. sustinere. Am emotii, cu toate ca nu este prima data, dar acum este Vlad pe care il las acasa si imi cam este frica de anestezie, o fac ptr. a 6-a oara. Imi faceam testamentul verbal si sotul a zis ca daca nu tac imi arde una direct in gura sa fie sigur ca nu mai spun prostii. Sper sa trec cu bine, iar rezultatul numai DD stie, ce tine de mine am facut tot.
Va pupez si ne auzim maine.

hai ca m-ai facut sa bocesc. Draga mea iti tin pumni si te tin strans de mana, totul va fi bine ai sa vezi.
Abia astept sa-l vad pe Vlad cum face tot ce povestesti. Va pup

ma duc la o bere ca nu mai tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Ionela multe,multe felicitari si un brat mare de.
Many va fi foarte bine vei vedea.Ii vei darui lui Vlad o surioara/un fratior si veti foarte fericiti impreuna.
Ma duc la nani.
Am citit tot dar azi am fost singura cu copilul si sunt franta.
Vroiam sa ma laud si eu ca are o trezire la 00.00 si una la 05.00 dimineata.Asta de o saptamana.Azi noapte a inceput iar ciclul maselelor asa ca au fost treziri din ora in ora.Trece si asta.
tuturor.
Ce super e ca suntem 30 de
sarcina usoara Smara ,Licurici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ah, Tina, de cand ma tin sa iti spun de cereale: Alex mananca ereale Milupa cu LP 4 fructe, restul le vomita (cu biscuiti, 7 cereale sau vise placute, atat am incercat)

Dozz, Gabitza, ma pun pe studiat cartile

Mergi la inceput