Prietene la bine si la greu - 107
Raspunsuri - Pagina 6
Dozz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Lumi si noi suntem la 1 somn pe zi, iar eu ma tin de programul lui cu dintii. Daca il schimb, nu numai ca e el moody, dar apoi isi deregleaza restul zilei, ne intelegem mai greu si nici eu nu stiu ce urmeaza. Asa ca la noi e cam in felul urmator: 6.30-7.30 trezirea (zilele cu 7.30 sunt bestiale ). la cca 1 ora de la trezire bea un pahar de lapte la 10 mic dejun la 13 pranz in intervalul 14-17 doarme, cel mai des 2 ore la trezire un fruct, un biscuite sau un iaurt la 18 cina la 19:45 baia la 8:15-8:30 e in pat cel tarziu la 21 doarme Licurici mi-a venit avizul, ma duc luni sa-l ridic. Merci mult de tot Magda mai sunt si librarii cu plicuri antisoc si magazinele care vand produse specifice ca facturi, registre etc Lidia nici mie nu mi-a venit sa cred. M-a impresionat f tare Dozz multumim ca in noianul de treburi pe care le faci, ai apucat sa ne pui si noua carticica Diana ma bucur ca sunteti impreuna. Mult succes in noua viata!! Sper sa apuci sa intri mai des, mie una imi lipsesti foarte tare de aici Ancutza navigare linistita catre mal Angi cam 750 ar trebui sa fie cresterea medie. Dar asa cum zicea Ionela, trebuie tinut cont si de scaderea in greutate etc. Ar trebui sa-l cantareasca saptamanal si daca exista progres, eu cred ca e ok. Am o prietena care la primul copil, dupa 2 luni de alaptat exclusiv, au convins-o cei din jur sa-i dea completare, ca la fel, crestea mai lent. Ce sa vezi, a crescut la fel de lent si cu lapte praf si cu mancare de la 4 luni, si asa creste si acum: lent. La al doilea copil, a alaptat exclusiv pana la 6 luni, si acum la 9 luni are 9 kile. So.... Multa bafta! Laura_andreea ce bine ca o sa ai ajutor! Te-am mai intrebat, dar m-ai ignorat : ce faci cu Giulia cand n-o poti lasa sa mearga la gradinita? cine ramane cu ea acasa? Am intrebat si eu pediatrul de uleiul de peste si mi-a spus ca prefera sa-i dau in continuare Vigantol, pentru ca asa are controlul exact la cantitatii de vit. D, pe cand din ulei nu stie cat D isi ia copilul. Asa ca nu stiu ce sa zic mai mult, noi am ramas la Vigantol. Despre ficat, asa cum ti-a zis si Raluci... in organe se strang toate toxinele din organismul animalului, de aia nu sunt indicate. Floricik mult succes cu bisnisu' . Si iti doresc sa rezisti usor in timpul saptamanii, pana ajungi la Zburlita. Astept sa ne povestesti cum a fost reintalnirea . A, si ai promis oferte de vacanta, sa nu ne uiti Ionela sper sa revii curand Lyly mai nou nici la noi o noapte nu seamana cu alta . Inainte erau 4-5 nopti la fel, apoi se schimba ceva, iar o saptamana... iar se schimba. Acum ma intreb in fiecare seara ce supriza voi avea . La serviciu s-a rezolvat Zi, ne vedem si noi pana la 1 martie? Lasa ca la munca vei pune totul inapoi in ordine, asta sa-ti fie grija cea mai mare Na-bo ce tare Amalia care saluta toti copilasii Smarandita cum e Timi, a trecut raceala? Licurici eu am inceput sa-i dau lv cate 10 ml in pahar de plastic, sa bea direct ca oamenii mari. Si asa tare il entuziasmeaza bautul asta, ca a uitat ca nu-l interesa laptele de fapt . Acum bea 150 de ml tot din pahar. E drept ca i-l tin eu, ca altfel si-l toarna tot pe el, dar orisicat. In lapte ii pun 2 lingurite de cereale, altfel nu-i prea place gustul. Mitzi clar ca va primim la intalniri, dar uite ca acum nu avem nimic stabilit. Chiar asa fetelor, facem ceva cu piticii maine dimineata? la mamici cu pitici avem 29 cu Mitzi si 30 cu Mihamora! Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
monis, in ce consta cina?
Dozz spune:
Bravo, Ionela! Cu asa vesti, sa tot vii pe aici! O sa fie totul bine, vei vedea.
Many, iti tin pumnii maine, stransi, stransi. Dar eu credeam ca faci FIV-ul in Ungaria, tu de fapt il faci aici, in Bucuresti? La ce spital si ce dr? Fii optimista, toate suntem cu gandul alaturi de tine!
marijan90 spune:
Buna seara fete dragi!
Ionela, multe felicitari. Asa veste sa tot dai
Monis, si eu mai alaptez. Bine ca ai scapat de migrene
Many, multa bafta maine, suntem alaturi de tine
monis5 spune:
citat din mesajul lui many_baniImi faceam testamentul verbal si sotul a zis ca daca nu tac imi arde una direct in gura sa fie sigur ca nu mai spun prostii. |
F tare tati de Vladut!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
douradoudou spune:
felicitari ionela .o safaci parte din odiseea de nov-dec nu-i asa?
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
many sa iasa maine asa cum vrei
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ionelamaria spune:
Multumesc mult tuturor
Lupt la asimilatul informatiei... inca ma intreb ce-o fi fost in capul meu... de parca nu as sti ca nu prea multe
Alexa, asa, la repezeala .. as avea dpn undeva pe 28-29 oct... da astept odiseea de nov-dec daca tot sunt pe aproape
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )
many_bani spune:
citat din mesajul lui Dozz Many, iti tin pumnii maine, stransi, stransi. Dar eu credeam ca faci FIV-ul in Ungaria, tu de fapt il faci aici, in Bucuresti? La ce spital si ce dr? Fii optimista, toate suntem cu gandul alaturi de tine! |
In Bucuresti fac, adica langa casa, la Med New Life, prof. Ron-el, embriolog nu stiu cine este maine, lucreaza cu 3, toti, de fapt toate, evrei.
Multumesc de incurajari si sustinere.
Ionela cum ar fi sa facem parte iar din aceeasi odisee? . Pana una alta clar faci parte din odiseea lui Licu
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
ionelamaria spune:
Many, abia astept sa vad din ce odisee faci parte
Da, teoretic facem parte din aceeasi odisee eu si Licu, adica nici acolo nu scapa de mine, dar ea deocamdata nu e inscrisa acolo ( evident ca nici eu, ca eu inca nu m-am inscris bine in propria odisee
) Mi-ar place sa ma inscriu la nov-dec ca sunt mai sentimentala, asa... Oricum... nu ma gandesc prea mult la odisee pana nu fac eco, apoi ma apuc sa urlu in 4 zari ca sunt gravi... primesc mustruluielile ( poate doar din priviri) ale rudelor ca nu era cazul acum ( acu ca vad cine le cere lor parerea) si apoi imi caut si eu o odisee poate m-o primi careva
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )