Prietene la bine si la greu - 107
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
'Ionelafelicitari
felicitari si Smaranditzei pentru
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laurairina13 spune:
Simina, ia vezi ce faceti voi, parca chiar aseara dadea la emisiunea I didn't know I was pregnant o mami care a ramas gravi peste anticonceptionale si nu s-a prins pana nu a nascut
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Simina, ia vezi ce faceti voi, parca chiar aseara dadea la emisiunea I didn't know I was pregnant o mami care a ramas gravi peste anticonceptionale si nu s-a prins pana nu a nascut Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul Firefly's shop BLOGUL MEU |
mi-a venit......si continuam cu AC pt ca sotul din dotare spune ca nu ne putem permite bb2 la cat de rau o ducem cu banii
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
simina_kin spune:
m-am saturat de vremea asta urata, si de stat in casa.....cred ca am o sapt de cand n-am iesit cu fata la plimbare.Asa, am mai fost seara pana la mama,da nu se pune ca o plimbare faptul ca traversez o strada
Vreau sa ies afaraaaa.....vreau soareee
laurairina13 spune:
Simina, nu cred ca este cineva care intr-adevar isi permite bb2 acum, si totusi..iote ca ii facem..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
monis5 spune:
Ionela felicitari! . Sper sa asimilati repede asa veste frumoasa si sa va bucurati din plin de perioada care urmeaza
fetelor, ultima strigare, iese cineva maine dimineata sa ne vedem undeva cu piticii?
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
magdaz_ina spune:
Ionela, FELICITARI!
Magda, mami de Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
raluci_b spune:
Ionela felicitari hai reveniti-va si bucurati-va
Monis eu m-as baga cu drag, dar mergem la finutzul mic ca nu l-am mai vazut de vreo 2 saptamani
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
Simina vine el si soarele, dar pana atunci puteti iesi afara
Many - sper sa-ti primesti martisorul frumos, il meriti din plin
Liloasele ce face fetele, nu mai dati pe aici? asa de tare v-am naucit cu vizita?
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura