Prietene la bine si la greu - 107
Raspunsuri - Pagina 3
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Ancutzic, o linie mica, palida, pe care sotz nu o vede fel langa cea pronuntata de pe testul de sarcina.... se pune???? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) |
se pune , se pune
Felicitari si sa ai o sarcina usoara pana la capat
hai, acu asteptam cuminti aceeasi veste si de la Raluci si Many, si stiu sigur ca va veni
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Lumi_Richard spune:
Si la noi a fost o sarcina intentionata,dar nu planificata(bine,in fiecare luna cand imi venea ciclul,Richard ma acuza ca iau anticonceptionale),si am fost atat de fericiti pe timpul ei(exceptie facand seriile de certuri provocate de hormonii mei nebuni)
Mai bine acum,Ionela....si silueta ti-o vei recapata cu usurinta,stai linistita
Ce fain,avem o gravi la Iasi!!!! Hai Bucurestiul,voi ce faceti?
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Gabitza,Ancutzica,multumesc pt voturi! Eu nu le gasesc pe ale voastre in concurs...se poate sa dati un link? |
Lumi pozica noastra a disparut si nici nu-mi mai bat capul sa pun alta , bafta la pisicoasa!
edit: acu' am vazut partea cu prietenul de pe FB , daca te deranjeaza il poti sterge, ce admirator infocat ai, e bun ca ai o pila la geamuri
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Lumi_Richard spune:
Ancutzica,am vazut pozica aseara cu Sabi la 2 lunite,cand am vrut sa o votez,nu m-au lasat.....
laurairina13 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Ancutzic, o linie mica, palida, pe care sotz nu o vede fel langa cea pronuntata de pe testul de sarcina.... se pune???? Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) |
se pune, se pune!!!!!
Felicitarile mele, o sa fie cam grelut, dar merita efortul zic eu, peste ani cand o sa ii vezi cum se joaca si se alearga fratii intre ei!!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 11+ cu Iris/ul
Firefly's shop
BLOGUL MEU
miany75 spune:
citat din mesajul lui ionelamaria Nu ma intelegeti gresit... da eu sunt in stare de soc. Ce-s eu frate?!?! masina de facut copii... cum naiba altii muncesc luni intregi si noi..... No, daca munceam luni ma gaseati pangandu-ma pe aici cu mare foc... deci nici asa nu era bine. Deocamdata asimilez informatia.... chiar nu ma asteptam deloc... Cumva e o sarcina intentionata dar nu planificata.... eu abia acum incep sa realizez ce si cum.... ... acu, cand ajunsesem si eu la dimensiuni umane... m-a apucat crescutul iar.... peste cateva luni iar vor prefera unii sa ma sara decat sa ma ocoleasca Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) |
ce vesti minunate ne dai ,Ionela!!! ma bucur din suflet ca "destinul" a tinut cu voi!!!
am eu o vorba(nu e originala) :nimik nu e intamplator !!!!
miany75 spune:
mai, cu atatea gravidute in zona( si in cea virtuala si in cea reala),ma puneti pe ganduri....eu ,totdeauna mi-am dorit 2 copii ,dar avand in vedere ca David a venit asa tarziu ,am hotarat ca e suficient...acu ma incearca niste ganduri..oare sa provoc si eu destinul (la noi s-a lasat cu multe incercari)?!
noi ,practic,nu am mai discutat serios problema de cand il avem pe David....pe de alta parte,ma gandesc ca ar fi ,poate,mai bine ptr.el sa aiba pe cineva apropiat..
apropo ,ma apuca si pe mine cine mai vrea bb2 in afara de cele anuntate?!
Andrecluj spune:
Ionela Nu pot decat sa ma bucur mult mult. Sigur ca pentru tine e un soc acum, dar diferenta dintre bebei e minunata, tu iti vei reveni repede si totul va fi minunat. Felicitari cu miliardele! Miany Ma gandeam la Polus sau Iulius daca e ceva loc de joaca, ma gandesc ca daca ne-am intalni in vreun parc n-am face altceva decat sa alergam dupa fundicurile celor mici. Vedem atunci. Noi am decis sa nu provocam destinul, ca nu se stie. Eram hotarata sa incerc bb2, dar dupa ce am mers la Cluj si am vazut ca nici macar nu pot intra in camera in care mi-am dus sarcina mi-am dat seama ca sechelele sunt serioase si nu stiu daca pot trece peste ele. Si mai am un sentiment despre care nu am vorbit cu nimeni, decat cu tati, ca bb2 nu poate fi Chiara. Nu stiu sa explic sentimentul asta, tati zice ca m-am chinuit mult sa am un copil, prea multi ani si prea multe lacrimi si acum Chiara mi se pare exceptionala, situatia mi se pare exceptionala si am senzatia ca as cere prea mult daca m-as mai cere la asa ceva. Oricum... nu bb2 acum. Poate peste o vreme se vindeca tot si provocam si noi destinul. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
many_bani spune:
Ionela felicitari , sa ai o sarcina usoara si linistita.
In ce odisee o sa fii?
mami de Vlad (29.10.2009) si aspiranta iar la
Lidia74 spune:
Ionela ce veste frumoasa..... Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara