FIV Europa(41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Bruni, ce mai faci? Da-ne vesti bune
Adijo, imi pare foarte, foarte rau. Eu o sa merg candva la sfarsitul saptamanii, habar n-am cand, ca simt de parca as ovula maine-poimaine. Azi ma duc la eco sa vad cum sta treaba. Inca nu mi-au raspuns daca fac FET in weekend dar nici eu nu i-am mai stressat ca habar n-am cand ovulez exact.
Samira, imi cer scuze, tu unde faci FET? Si eu am 3 FIV-uri nereusite ( unul la Polisano si 2 la Wunsch) si 2 IUI nereusite la POlisano. FET-ul il fac la Wunsch pe ciclu natural ca nu mai am chef sa bag niciun hormon in mine. Succes si s-auzim de bine!

Va pup pe toate
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata doamnelor si o saptamana buna sa aveti

arina,voi face FET-ul la Budapesta.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Bruni insanatosire grabnica!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

salutare...
in sfarsit sunt acasuca! a trecut ce a fost mai rau , sper sa ma refac complet! deja umblu binisor , mai fac una alta prin casa..
offf nici nu ma gandesc ce greu mi a fost, am intors foaia si gata ma pot gandi la alte planuri!
analizele de sambata au fost ok , zice dr! eu nu am primit rezultatele in mana , insa sigur le voi primi in posta!
lamurita tot nu sunt , de ce s a intamplat asta... dar joi am programare la dr si l voi intreba!
maine sigur va fi si mai bine!
va multumesc ca ati fost langa mine
va doresc numai bine

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Bravo Bruni, de acum incolo nu poate fi decat de la 'foarte bine' in sus!!

Mergi la inceput

Sper sa fie bine! ca m am saturat de atatea evenimente neplacute!
sa ne vedem cu visul implinit si sa uitam de toate necazurile prin care am trecut! sa traim fericite alaturi de cei dragi si de copilasii nostri!
bafta la FET!
eu joi merg la control , sa vad ce decidem pe mai departe!
ma simt destul de bine , sper sa nu mai cobesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni !! ma bucur ca esti bine, ca esti acasa! Doamne ca prin multe ai mai trecut si tu ... toata povestea asta nu poate sa aiba decat un final fericit:!

Mergi la inceput

adijo sper sa fie asa!
tu ce planuri mai ai? stiu ca e devreme de planuri dar te ai gandit la alta varianta in viitor?

donez o fiola puregon 900ui sigilata, expira la sfarsitul 2011! e in romanica , am dus o pt cineva (transportata corespunzator iar acuma e in frigider la sora mea) insa nu mai are nevoie, a facut fiv cu altceva ! in franta nu o mai aduc inapoi, nu stiu cand mai merg in tara! insa doresc sa fie luata de la sora mea (baia mare), nu are timp sa umble sa o trimita in tara !
adijo daca vrei trimite mi mp!
care e interesata astept mp sa va pun in contact cu sora mea!

Mergi la inceput

Am fost la eco, z 12, endometru trilaminar 7.5mm si un folicul 24/32mm. Ma mai duc si maine, dar bag si-un test de ovulatie diseara. M-a luat un pic prin surprindere, ma asteptam sa ovulez pe joi. Cand mi-a zis prima masuratoare 30mm, m-am gandit la chist. Sper sa nu se transforme in chist, ca innebunesc!!!

Bruni,

Arina

Mergi la inceput

arina doamne ajuta!
sa ti mearga toate struna si sa vi cu beta mare!!

Mergi la inceput