FIV Europa(41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

imi pare rau, adijo
brunadria,sa te faci bine cat mai repede

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Draga Bruni, nu vreau sa te sperii dar faptul ca CRP a crescut de la 22 la 60 inseamna ca infectia nu este stapanita! Ti-ar trebiui niste antibiotice mai puternice TIENAM 2g/zi sau MERONEM 3g/zi asociat eventual cu ceva care sa mearga si pe stafilococ (ex. Linezolid).
Poate ca ar trebui drenat si aspirat si hematomul. Problema e in burtica ta, nu cred ca ai infectie urinara, ai facut o complicatie dupa celioscopie (hemoragie + infectie). De ce nu iti fac si un CT abdominal? Ti-au recoltat hemoculturi in timpul acceselor febrile ca sa vada ce microb ai? Leucocitele cum sunt? tensiunea s-a stabilizat?
Imi pare rau ca treci prin asa cosmar si ma rog sa iti dea de capat cat mai repede si sa te faci sanatoasa! Pup si astept vesti bune de la tine!

22+ cu

Mergi la inceput

Adijo, im pare tare rau!
Nu stiu ce sa zic dar nici stimularea la FIVul asta si nici tratamentul de sustinere dupa FET nu mi s-au parut chiar ok pt tine.
Bine, este o parere personala, dar poate data viitoare mai trebuie schimbat cate ceva in ambele faze (stimulare + trat post ET).
Pupici si nu te da batuta!

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
vestile nu stiu ,daca s bune daca s rele!
a fost dr in seara asta pe la mine!
azi nu am facut febra! mi a dat stop antibiotic!
si dimineata alte analize, rezultatele le am l amiaza!
dr spune ca sunt ok , sa vedem analizele si daca e ok , merg maine acasa!
sincer mi e un pic frica, dar ce sa zic: nu plec nicaieri?!
adevarul e ca vreau acasa,insa nu cu orice pret!
adria ce parere ai?
eu zic ca e o nebunie! d zeu stie!
vedem maine analizele...

adijoimi pare tare rau! nu stiu cum.. insa o scoatem noi la capat si tot o sa reusim , toate de aici!
noapte buna!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

buna fetelor,
brundaria insanatosire grabnica
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Adijo,

sper ca data viitoare va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adijo,imi pare nespus de rau pentru nereusita ta.
eram sigura ca sangerarea ti s-a oprit pentru ca ai inceput sa-ti administrezi progesteron.
asa cum spuneai si tu,macar stii pentru viitor ce ai de facut.

brunico,multa sanatate.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor , multumesc pt incurajari! nu sunt chiar asa de necajita, m-am pregatit psihic pt esec.
Adria, intradevar nu m-au "nimerit" cu tratamentul nici la stimularea pt Fiv si nici acum la Fet... Problema e ca nu stiu ce sa mai modific la tratamente. De fiecare data iese prost. dupa 2 Iui , un Fiv pe jumate , 2 Fiv-uri si un Fet,2 clinici schimbate, am incercat toate protocoalele de stimulare si tot degeaba: am obtinut embrioni slabi de fiecare data; probabil ovocitele mele sunt un dezastru din nastere. Ma tot gandesc sa incerc cu ovocite donate, cred ca as avea mai mari sanse...
Bruni draga tu cum esti?
Sami , Arina urmati! Va tin pumnii!

Mergi la inceput

Bruni, ma bucur ca nu mai faci febra, este un semn bun. Stai cumintica la pat chiar daca te externezi, sa nu te intorci imediat la servici! Iti trebuie o perioada de repaus ca sa te refaci complet.Pupici multi pt fata luptatoare si curajoasa!

Adijo, ma bucur ca ai moralul bun, trebuie sa fie o cale de reusita si pt tine! Cei de la Viena ce te sfatuiesc?

Sami, bafta mult, multa la Fet in aprilie!
Balanta
Sisipisi

22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

adijo,adria,multumesc frumos.
sunt optimista-in limitele bunului-simt pentru o persoana cu 3 Fiv-uri si un Fet nereusite la activ,in ceea ce priveste urmatorul FET...varianta cea mai aproape de adevar este ca sunt pozitiva...mi-a propus medicul FET pe CM absolut natural si voi avea doar tratament de sustinere cu Crinone si Prg inj.
am zis ca e bine s-o incercam si p-asta...cata vreme fac ceva ce n-am mai facut pana acum pot sa sper intr-o minune.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput