FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 6
aadina spune:
La FIV 1 am facut stimulare cu fostimon si merional,protocol scurt. Acum mi-a zis ca voi face cu Gonal si Merional,protocol lung. Stia ca raspund greu la stimulare, pt ca mai facusem 5 inseminari in tara , unde am facut stimulare cu Puregon., si la fel am raspuns greu, faceam cate 12 zile cu 100 unitati si abia aveam un folicul de 17-18 .Estradiolul , inainte de fiv a fost 51.2
Gabi_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm Probabil ca ai facut histeroscopia aia de se face in primele 10 zile ale CMului, ca sa fii singura ca nu ai probleme cu uterul. Mai este insa si o histeroscopie care se face parca in Z21 de CM pt biopsie de endometru. Stiu ca se recomanda si la femeile care au esecuri inexplicabile in a obtine o sarcina (fie natural, fie asistat). Nu stiu exact toate detaliile date de biopsia de endo, insa stiu ca se face si pt a depista eventuale infectii care tin strict de endo si care nu se pot depista altfel si pt a vedea exact daca endometrul respectiv contine celulele corecte, sau daca are si ceva celule anormale. [Sunt anumite studii care sutin ca biopsia de endo ar favoriza implantarea (procedura in sine)]. |
fetelor, uite aici articol cu biopsia de endometru:
http://www.medwire-news.md/45/89958/ObGyn/Inflammation_caused_by_endometrial_biopsy_may_improve_IVF_success.html
good luck!
Gabi+34
placenta previa centrala
adria42 spune:
Bruni, ma bucur ca eti mai ine, eram tare ingrijorata pt tine!
CRP mare indica faptul ca ai avut o infectie, dar daca ti-a scazut febra inseamna ca raspunzi la antibioticul pe care ti-l administreaza si totul va fi ok. Mai ramane de recuperat anemia secundara sangerarii, dar probabil iti vor da un preparat cu fier la externare. Ai trecut printr-o mare cumpana! Sa te refaci rapid si sa vina si la tine in sfarsit FIVul cel norocos! Multa, multa sanatate! Pup fata curajoasa si optimista!
Adijo, Doamne Ajuta sa vii maine cu un beta maaare!
Arina, bafta la ET!
Balanta, tinem pumnii cand incepi FIVul, sa fie cu noroc!
Aadina, multa bafta la noul FIV!
Sisipisi
Gabi
22+ cu
brunadria spune:
am scris un mesaj deja si s a deconectat netul
adria eu m am tricat cu totul de cap, imi vine sa plang ca nimeni nu intelege ce i cu mine!
mi au scimbat azinoapte antibioticul si in seara asta febra iar 38,5!
37,5 si 37;8 e la ordinea zilei! nici nu o mai consider febra ma sperii cand trece de 38!
PCR de azi e 60! enorm! fata de ;inferior 9!
cito bacteriologia urinara e ok!
ecografista si dr spun ca hematomul se reabsoarbe si ca nu i aia pb! eu sunt convinsa ca aia e fix pb!
la echo de luni hematomul era de 44mm si ieri 45! ce s a mai reabsorbit!
desi nu mai rezist ,innebunesc aici , ca nimeni nu intelege nimic ce se intampla...eu cred ca singura solutie e sa ma reopereze si ori sa l aspire ori sa mi puna tub de drenaj! oufff dar ei sustin ca sigur nu de aclo vine pb!
fier mi a dat sa iau dar evident ca e acasa, cand am venit de urgenta numai la asra nu m am gandit!
sunt tare necajita ca nu se mai termina ! nu mi era destul lupta pt alta cauza, ma impiedec in altele!
ma rog sa o scot la capat! si sa nu mai am febra in viata mea!
va pup si numai bine!
scuzati ma ca v am inebunit de cap, parca nu le ati avea si voi pe a voastre..dar sunt disperata!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
am trimis repede mesajul sa nu l pierd iar, si scuzati mi greselile..
adria te rog sa mi spui :
pcr 22 cat a fost penultima data , fata de pcr 60 de azi ,ce inseamna? ca e gata de mine??
ce sa fac? mi e frica ca se complica treaba!
cat sa iau si antibiotic ? trebuie sa scap de infectie cu orice pret!
primul antibiotic a fost augmentin apoi mi au schimbat cu ceva pe baza de penicilina, asa am inteles, insa are alta denumire..
sper sa se intample maine ceva pozitiv sa actionam cumva si sa fie in spre bine!
pupici!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Arina21 spune:
Bruni, nu ma pricep la valorile alea, dar ma rog sa-ti treaca cat mai repede. Abia astept sa ne zici astazi ca esti bine.
Te pup si-ti doresc tot binele de care ai nevoie.
Arina
Sisipisi spune:
Brunadria abea acum am citit ce ti se intampla; din cauza jobului nu mai am timp sa intru pe net, dar lucrez numai 4 zile pe saptamana din fericire.
Mare porcarie cu toate procedurile astea. Si cu doctorii si cu toate. Ma revolta extraordinar ce ti se intampla. Nici nu stiu ce sa iti spun, pentru ca realizez cat trebuie sa fii de necajita si cu inima stransa. Dar trebuie sa fii puternica si sa treci peste chestia asta. Sper sa se trezeasca si doctorii aia sa aiba o revelatie cu ce au de facut in cazul tau, ca zici ca habar nu au ce se intampla. Cel mai important este acum sa iti recapeti sanateatea si sa te refaci complet. Nu stiu daca e bine sa faci un FIV asa de repede si sa iti supui organismul la un alt stres
Te pup si sper sa auzim numai de bine de la tine
adijo spune:
La mine rezultatul e negativ, asa cum ma asteptam. Asta e . De fapt am fost convinsa ca nu va iesi nimic de cand am inceput sa am scurgerile maronii. Cred ca au fost de la lipsa de progesteron- dupa marirea dozei s-au oprit. Macar voi stii data viitoare.
Arina tu mergi week-end-ul urmator?
Bruni cum te mai simti?