FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 9
adijo spune:
Arina wow ce folicul baban! cand ma gandesc ca eu nici cu stimulare nu faceam folicul mai mare de 21mm... iti tin pumnii sa fie bine!!
Bruni eu mai am doi embrioni la congelator, dar sincer nu prea am incredere in calitatea lor, si ma gandesc tot mai serios sa nu -i transfer in viitorul apropiat. Sincer eu as mai face o incercare , un nou fiv, la care sa incerc sa obtin o calitate mai buna a embrionilor ( poate cu o stimulare mai usoara, sa nu mai fac 30 ovocite!). Nu stiu ce as putea sa mai fac pt imbunatatirea calitatii ovocitelor; trebuie sa discut cu cei de la Viena. daca nici dupa un nou fiv nu obtin embrioni ok cred ca ma voi orienta spre donare de ovocite, embrioni( daca o sa mai am nervi si bani). astept sa vad cum te comporti tu la urmatorul fiv , dupaacest driling ovarian. am sa-i intreb si eu pe cei de la Viena daca cred ca m-ar putea ajuta o astfel de interventie.
brunadria spune:
adijo eu zic sa i transferi luna viitoare , iar daca nu si nu , incepi alta stimulare!
poate se intampla minunea , s a intamplat de atatea ori!
eu vreau neaparat sa fac fiv ul acuma , iau fier sa ma refac , sunt ok deocamdata! am inteles ca imediat dupa driling sunt sanse mai mari , asa ca vreau sa stabilim joi protocolul , am inteles ca va fi scurt, pe 22 feb am programare la biolog, apoi ce a da dd!
sper sa fie fivul norocos!
hai sa nu ne lasam , sigur reusim si noi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
adria42 spune:
Bruni, sa te refaci rapid!Hai, ca ai treaba, urmeaza FIV cel norocos!
Sami, niciodata nu se stie de unde sare iepurele...Si cu cat esti mai relaxata cu atat o sa mearga mai bine!
Adijo, asa ma gandeam si eu, o stimulare mai usoara cu mai putine ovocite, dar de calitate mai buna. Vezi ce sugestii primesti de la Viena.
Arina, poate este un ovocit norocos! Doamne Ajuta!
Melisa
22+ cu
brunadria spune:
adria multumim de toate sfaturile bune!
abia astept sa mi revin complet! ce zici , dupa parerea ta, ce as putea lua pe langa fier?
azi chiar am fost bine, fara ameteli ..
maine sigur pot muta muntii din loc
sper sa fie cu noroc drilingul ca doar nu am suferit degeaba!
sarcina usoara in continuare
arina bafta maxima!
sisipisi ce faci?
balanta, melissa, gaby si restul
Arina21 spune:
'neata fetele,
Adijo, si eu zic sa faci transferul cu restul de embrioni cat mai repede, dar desigur ca tu stii mai bine cand esti pregatita. Eu sper ca foliculul sa se sparga si sa fie ciclul norocos pentru mine. Noi oricum prestam, asa ca poate s-o prinde si la noi cumva!
Bruni, sanatate si noroc la FIV, sigur o sa fie cu noroc.
Adria, sarcina usoara in continuare. Eu sper sa fie bine, ar fi culmea sa raman gravi natural in luna in care fac FET!!! Oricum nu m-as supara
Balanta, tu ce mai zici, cand te duci la Viena? Noi se pare ca vom pleca cel tarziu joi, nu vineri cum era planul initial. Ma mai duc azi la eco sa vad daca am ovulat sau nu.
Va pup
Arina
Gabi_B spune:
Bruni, sufletel, prin cate a trebuit sa treci!!! am citit cu sufletul la gura tot ce-ai patit dupa operatie!
parca ziceai ca ai Hemoglobina 8 si ceva. Eu dupa o hemoragie de la previa am avut 9,6 si tot luam fier si crestea f incet. Asa ca am adaugat la Tardyferon fol (care are si un pic de acid folic in compozitie) vitamina C efervescenta, si uite asa mi-a crescut Hb incet-incet in 3 luni. Acum am 12.
te pup si tin pumnii pt data viitoare, fata optimista si luptatoare!!!
Gabi+35
placenta previa centrala
brunadria spune:
gabi
eu iau tardyferon b9!
as mai lua ceva vitamine dar mi e sa nu le incurc pe toate si sa iau in exces asa de capul meu!
si uite asa a trecut timpul si la tine si in curand iti ti bebele la piept!
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arina21 Bruni, cum te mai simti? |
Arina , eu zic ca sunt bine, f putin ma tine operatia!
in rest astept sa dau startul la fiv! nu mai am rabdare!
sper sa reusim toate in cel mai scurt timp!