FIV Europa(41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va pup dulce doamne dragi,

desi vremea de afara ma contrazice...eu va doresc totusi o primavara frumoasa!!!
sa fiti sanatoase,iubite,voioase si rasfatate mereu.
sa avem parte numai de vesti bune si sa avem numai primvara in suflete de acum inainte.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

samira multumim si tie la fel!
bafta la fet!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Hey, Arina, cum a fost la eco? Cand pleci la Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, nu mai stiu daca ti-am spus ca imi pare rau pt nereusita.
arina, planurile mele legate de Viena nu s-au schimbat fata de ceea ce ti-am scris pe MP, doar ca hotelul care ne place noua a revenit la un pret mai normal (cam 100 eur cu tot cu parcare), asa ca o sa stam acolo. Tu esti deja la Viena?

goldi, ai un MP de la mine .

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Eu tocmai am primit raspuns de la clinica , legat de esecul meu: 1. Sustinerea fazei luteale a fost insuficienta, Duphastonul pt mine nu e de ajuns; data viitoare trebuie sa fac si prog. inj.( PROLUTON de doua ori pe sapt); 2. Pt ca endometrul meu a crescut greu si poate nu suficient, mi-au sugerat sa fac biopsie endometriala sau macar o histeroscopie inainte de urmatorul FET;( am citit pe net ca biopsia endometriala facuta cam cu 3 sapt inainte de transfer ar putea ajuta la implantare ).3. sa las sa treaca 2-3 luni pt refacerea organismului.
chestia cu biopsia e putin complicata, neavand in Baia Mare unde sa o fac , ar trebui sa merg din nou la Bucuresti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Am fost luni la Viena, la o consultatie. Despre esecul de la primul FIV , Ana nu a zis prea multe, probabil ca a fost pe undeva si vina lor. Sperma nu a fost prea grozava, doar 20% , rapid progresivi si au facut FIV normal, desi eu am platit ICSI. Mi-au dat acum diferenta de bani inapoi, dar asta nu mai conteaza acum.
Pt. urmatorul FIV mi-a schimbat protocolul:
protocol lung, stimulare cu Gonal sau Fostimon 225 unitati+ merional 75 unitati. Cred ca voi opta pt Gonal, pt ca fostimon am folosit si data trecuta, iar embrionii au fost prosti. Si mi-a zis ca data asta sigur vor face ICSI.
Despre analize, TSH e mare 2.34, trebuie scazut. Mi-a dat eutyrox 50 mg.
LH si FSH , fiind mici, a zis ca nu e o problema, mai grav era sa fi fost mari si sa trebuiasca scazute. Va fi mai greu la stimulare ca va dura mai mult, dar cu asta sunt obisnuita.
Asa ca ,daca TSH ul scade pana in martie , incep FIV 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

adijo, vrei sa incerci tot la Wunsch?
aadina, tratamentul ala pe care il faceai cu laptisor de matca si altele, il mai continui?
Despre faza cu ICSI...no comment. Eu cred ca as fi reactionat f urat.
Spune-mi, te rog, la FIVul anterior ai avut si anticonceptinale? Sau ai inceput direct stimularea?

Mergi la inceput

Balanta, mai am doi embrioni congelati . Sugestiile Anei au fost pt. transferul lor. Legat de un viitor Fiv, cred ca tot la ei voi merge. Asta pt ca ,nu stiu daca e chiar ok sa schimb clinica la fiecare Fiv. Ma gandesc insa sa merg la o consultatie cu Feichtinger, sa vad ce protocol gandeste el pt mine. Voi vedea. deocamdata nici la cei doi embrioni congelati nu ma pot gandi. Parca m-am saturat.
Aadina , sper sa fie bine de data asta!
Arina e deja la Viena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Ana a zis sa iau in continuare laptisorul de matca si celelalte, DHEA,... Inainte de fiv 1 am luat 10 zile de PRIMOSISTON

Mergi la inceput

Rasturnare de situatie: Ana mi-a recomandat histero si biopsie endometriala pt ca, credea ca nu am facut deloc aceste investigatii!!( si eu care credeam ca mi le-a indicat in ideea de a-mi creste sansele de implantare..)( totusi , ei nu se uita in dosare sa vada ce ai facut si ce nu inainte sa-ti recomande ceva?!.). A doua chestie e ca Prof. Feichtinger , la adunarea " mintilor cenusii" ce are loc miercurea la clinica , a recomandat , in cazul meu , o stimulare cu clomifen, in luna cu Fet-ul, pt a obtine o ovulatie. ideea nu e rea , eu i-am sugerat Anei chestia asta inainte de Fet-ul care tocmai a esuat...in acest fel endometrul creste sub actiunea estrogenilor tai iar faza luteala e sustinuta de progesteronul secretat de corpul galben, eventual ajutat cu progesteron ovule suplimentar.Dar , am o indoiala legata de clomifen: fiind un antiestrogen, endometrul poate sa nu se dezvolte corespunzator...

Mergi la inceput