FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 11
balanta_tm spune:
adijo, sa inteleg ca ai mai primit un mail de la ei?
Eu prea multe nu stiu sa iti zic despre ei - din ce s-a scris aici e clar ca sunt aiuriti in general, insa eu nu am avut probleme.
Iar pt mine Proful (am mai spus-o de n ori, stiu) este un OM si un MEDIC pt care am toata stima.
Pe de alta parte, daca ne amintim ce nemultumiri avea rizuca in privinta Profului, cred ca devii confuza .
adijo spune:
Da, am primit din nou mail ( dar le trimisesem eu unul ininte ca nu am inteles f. clar treaba cu biopsia : acum m-au lamurit). Ana imi raspunde mai nou f. prompt la mail-uri, dar mi se pare tare aiurita: cu siguranta nu citeste dosarul inainte sa raspunda si o mai da pe langa.. Mi-ar place sa discut cu profu' face to face cazul meu: el e mult mai direct si mi-ar spune " verde in fata" tot chiar daca ar fi de rau. Ana niciodata n-ar face asta. Ea merge varianta " pacientul sa fie multumit": totul e " absolutly perfect" "very nice""very beatiful" etc chiar daca nu e asa..
adijo spune:
Eu am facut cu profu' ultima eco si punctia la Fiv. Mi-a placut de el ca a fost direct. E stilul meu. Nu-mi plac " aburelile " Anei. Ea e f. draguta, calda, dar sunt situatii cand chestiile astea ma enerveaza. Daca o chestie e neagra , mie imi place sa mi se spuna ca e neagra, ma descurc mai bine, nu sa mi-o faca gri doar ca sa ma simt eu bine ...
balanta_tm spune:
O, da, Proful este f direct si iti spune si ce nu vrei sa auzi . Eu, pe langa alte hormonale, fara sa imi ceara, mi-am repetat si AMHul, care evident a iesit mai prost decat anul trecut. Imi este groaza sa duc cu mine rezultatul asta, fiindca ii anticipez reactia...
brunadria spune:
adijo de ce nu suni pt o programare la prof, pana una alta ,chiar daca e mai mult de asteptat... macar discuti pe placul tau si te lamureste in toate privintele!
arina tin pumnii stransi ! bafta!
balanta, adria, melisa, gabi , sisi, sami
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
vin si cu noutati:
am fost la control , totul e in grafic (hematomul nu mai e)
fiv nr 5 se anunta asa:
protocol scurt:
PROVAMES 2mg(1dimi,1seara)din z20, 8 zile!
MENOPUR 150ui din z2 de cm;
in z6 echo sange;in functie de rezultate continui cu doza indicata de dr pana la urmatoarea echo si sange; si tot asa pana la punctie!
CETROTIDE 0,25mg , dupa z6 de stimulare!
declansarea cu GONADOTROPHINE CHORIONIQUE 5000*2
asa...apoi:
dupa punctie: UTROGESTAN 100, de 3 ori pe zi!
PROVAMES 2mg,(dimi si seara)
ASPEGIC100 ,1 pe zi in caz de sarcina!
LOVENOX 0,40 - 1 pe zi in caz de sarcina!
ce parere aveti?
la recomandarea unei prietene , o sa i cer dr sa vad daca pot face lovenox ul de dupa punctie!
a mai facut careva? am inteles ca e echivalentul lui clexane!
am sa l intreb daca pot sa fac si eclosion assistee(hatching) de data asta!
oare ce sa mai iau?
aaa am uitat mai iau si fier!
adijo spune:
Bruni ma bucur ca esti ok! Protocolul ti l-a stabilit acelasi doctor care ti-a pus diagnosticul de ovare polichistice? In general, in cazul pcos menopurul nu e indicat , dar oricum eu nu cred ca tu ai pcos. Ce protocol ai avut la celelalte Fiv-uri? Si oare de ce aspirina si lovenoxul trebuie luate numai in caz de sarcina? iti tin pumnii sa fie bine de data asta! din pacate nu prea ne dam seama de cat de bun a fost un protocol decat dupa Fiv...
brunadria spune:
adijo e acelasi dr, da!
si eu l am intrebat daca e ok menopurul si mi a spus ca dupa druiling e ok ! nu mai stiu ce de ce tine ,sunt total in ceata!
nici nu stiu ce intrebari sa i mai pun, a zis ca orice sa i scriu pe mail , insa cum sunt in ceata nu mai inteleg nimic!
de ce aspirina o iau numai in caz de sarcina, inaine o luam din momentul stimularii! nu stiu , cu lovenoxul la fel..