FIV Europa(41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

La celelalte fiv uri am facut la protocol lung inhibare cu decapeptil si stimularea cu puregon, la protocolul scurt (ultimul fiv) puregon si orgalutran!
am avut apoi asa , acid folic , aspegic (aspirina) si progesteron 2*200pe zi dupa punctie!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Deci pana acum nu ai avut in nici o schema Menopur sau Merional; da, cred ca era cazul sa incerci si cu asta. iti tin pumnii!! cand incepi?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adijo

Deci pana acum nu ai avut in nici o schema Menopur sau Merional; da, cred ca era cazul sa incerci si cu asta. iti tin pumnii!! cand incepi?

Nu, nu am avut decat puregon!
cand incep? in z2 de cm, cred ca prin 15 martie!
dar zi mi te rog daca stii... e normal sa iau provames(estrogen) din z20 pana la cm si dupa punctie 14 zile ? iar ceva nu mi pusca cum trebuie!
fetelor ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Si cei de la Viena dau, din ziua 20 a ciclului precedent ,10 zile, Primosiston , care e tot estradiol dar si cu progesteron. Nu am inteles care e rolul lui , exact. Iar estradiol dupa punctie si eu am primit pana la test.deci e ok.

Mergi la inceput

inseamna ca are o logica totusi, desi nu stiu care e, din moment ce si tu si altele ati luat asa!
offf, maine merg sa mi iau injectiile de la farmacie , si dupa ce vin din vacanta ma apuc de treaba! am f mari emotii , am crezut ca voi fi relaxata, dar de fiecare data ma apuca emotiile!
stau pe ganduri sa fac iar acupunctura sau nu pt ca sapt viitoare sunt plecata , asta e pe sfarsite , ar ramane varianta sa fac vreo 3 sedinte pe durata stimularii! nu stiu daca are vre un efect asa putine sedinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Bafta,Bruni la noul FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Fetele, Balanta_tm
Mi-am notat eu undeva, dar nu mai stiu, cand vb de Viena, la ce clinica va referiti ? Si cand vb de profu, la cine va referiti ?
Multumesc
Este cumva aceeasi clinica, care are filiala in Wels?

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mada, ne referim la clinica Wunschbaby din Viena. Proful = Profesorul Feichtinger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Superfact se gaseste in Romania? M-am uitat pe net si nu prea am vazut. In schimb am vazut in Ungaria, la prteul de vreo 8000 forinti 2 fiole de 5,5, ceea ce insemana cam 120 lei, dupa calculele mele. Este asa ieftin? sau nu e ceea ce-mi trebuie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, nu se gaseste Suprefact in Romania, ci doar in Ungaria/Austria, etc.
Si da, in Ungaria este ieftin Suprefactul.

Mergi la inceput