FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 15
brunadria spune:
arina ma bucur f mult pt invingatorul tau!
sa fie cu noroc si sa stea 9 luni in burtica!
mai fetelor, pai cum se poate sa nu va lamureasca : cate zile au embrionii , cand ii ingheata, ce se intampla cu ei!
aici biologul suna zilnic si la sfarsitul procedurii iti trimite acasa prin posta toata povestea embrionilor! in z cutare sunt atatia, in z cutare atatia , atatia congelati de z cutare , etc...
adijo sper sa revii repede pe baricade! timpul e f pretios, trebuie sa luptam acuma cat ne mai permite timpul !
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Arina21 spune:
Bruni, sper din suflet sa fie invingatorul meu!
Adevarul e ca nici eu n-am cerut explicit sa mi se spuna cate zile au la congelare poate pentru ca pur si simplu eu am crezut ca sunt de 6 zile. Dar pe bune daca ma intereseaza acum. Singurul lucru pe care-l vreau e sa fie invingator, cum ziceai si tu.
Arina
aristica spune:
balanta as avea si eu nevoie de merional. Pot lua miercuri reteta, dar din Romania. Crezi ca se poate sa-mi cumperi si mie daca-ti trimit reteta scanata si banutii pe card? Daca se poate, cam cand crezi ca ar ajunge in bucuresti daca apelezi la un curier rapid? Sau e riscant la curier?...ca s-or sparge fiolele...
Spune-mi, te rog, daca poti cumpara asa si cum le poti trimite, ca sa stiu daca cer reteta pentru luna asta, sau fac luna asta stimulare cu menopur.
Vad ca intreaba fetele despre protocol...faci alt fiv?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
aristica, of, eu am plecat de ieri la Viena si m-am intors acum. Daca as fi stiut ca iti trebuie Merional , ti-as fi luat cu drag si tie din Ungaria (chiar fara sa imi fi trimis in avans banii).
Da, ma pregatesc de FIV2.
arina, iti doresc sa fie cu noroc FETul!
aadina, o sa iti scriu maine seara un email detailiat despre partea administrativa legata de Merionalul si Superefactul ce ti le-am cumparat.
Fetelor, asa cum am sperat, am primit acelasi protocol ca si la FIVul norocos: protocolul lung si cu doze maaaari: 300 UI Gonal F+150 UI Menopur/zi.
aadina spune:
Multumesc Balanta. Ramane sa discutam. Mult succes la FIV nou. E mai bun menopurul decat merionalul? si gonal e mai bun decat fostimon?
elena74 spune:
Vin si eu cu o intrebare:
Am luat antibiotic o saptamana pentru o problema stomatologica si m-am ales cu o candida vaginala.
Stiti cumva ce tratament este eficient in timp scurt, ciclul viitor as vrea sa fac Fet, si mai am vreo 2 saptamani ca sa scap de candida.
ingeras26a spune:
Buna,
Elena, pt candida eu am luat Canesten, 3 ovule, 1/zi si a trecut. La mine a fost extrem de eficient, cu efect imediat.
De acum inainte sa iei biotics cand iei antibiotic, astfel previi candida.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
stefy13 spune:
La multi ani fetelor !
Sa fiti sanatoase, iubite si fericite si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu prunci sanatosi !
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 12
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adijo Stefy vad o semnatura f. frumoasa in dreptul tau, dupa numeroase chinuri! Cum s-a intamplat? Hai, ca suntem avide de povesti de succes! |
Asa e adijo. Dupa 2 fiv-uri si un FET nereusite, am ramas insarcinata natural. La noi cauza era OATS, destul de severa cu doar 2 % forme normale.
Povestea a inceput asa: la analizele de rutina la medicul de familie mi s-a facut si TSH. Desi inainte de fiecare fiv faceam aceasta analiza care iesea de fiecare data in paramentri normali, de aceasta data a iesit TSH-ul peste limita superioara 2,6 uIU/ml (0,3-2,5).Am inceput tratament cu Euthyrox 50mg/zi.
In acelasi timp, sotul meu a inceput un tratament homeopat recomandat de Dr Cosmin Soare.
Dupa 2 luni, am avut test de sarcina pozitiv.A fost un soc pt noi. Nu am sperat NICIODATA la o sarcina obtinuta natural, mai ales dupa 2 fiv-uri nereusite, insa cineva acolo sus a avut alte planuri pt noi.
Dupa confirmarea sarcinii de catre ginecolog, am vrut sa vdem care a fost schimbarea ce a facut posibila minunea micuta din burtica mea. Asa ca am facut repede o spermograma. Rezultatele nu au fost mult imbuntattite, insa s-a trecut de la 19mil spematozoizi la 65 mil, de la A=0% la A=5% si in continuare 2% forme normale. Insa acum cei drept 2% din 65mil nu e acelasi cu 2%din 19.
Dupa 2 ani de tratamente, suferinta si nenumarate depresii, a iesit soarele si pe strada noastra si ne rugam in continuare la DD sa am o sarcina usoara in continuare si bebe sa fie sanatos.
Fetelor, stiu ca nu e usor sa te ridici mereu si sa mergi mai departe, insa eu nu puteam renunta la ideea de a avea un copil al nostru(ma pregateam ca in luna feb sa mai fac un fiv ) , nu renuntati sa sperati la ceea ce va doriti atat de mult.
Nu stiu daca pot numi minune ceea ce mi s-a intamplat mie, insa un lucru stiu sigur .... nu am renuntat, am cautat medici competenti care sa ne dea raspunsuri la intrebarile nostre si am cautat sa eliminam cat mai mult posibil eventualele cauze ale esecurilor noastre.
Am invatat foarte mult din experieta fetelor de aici de pe Dc, nici un medic nu ar fi avut rabdare sa imi explice asa cum au facut-o fetele aici.
Va pup cu drag si sa auzim numai de reusite.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 12
adijo spune:
Stefy, ma bucur f. mult pt. tine! sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Balanta ma bucur ca ai primit protocolul dorit; sa inteleg ca ti-a crescut dozele pe baza AMH-ului? Incepi luna asta?
Arina daca ai dureri de burtica e de bine!!!
BRUNI , stiu ca timpul ne preseaza, dar in acest moment nu mai vreau sa aud de analize, doctori, drumuri, etc. Vreau sa ma detasez putin de problema, in ultimii ani toata viata mea s-a invartit in jurul tratatmentelor pt infertilitate si simt ca nu mai pot. Vreau sa ma duc in concediu fara sa ma gandesc ca "poate in concediul asta se intampla!", vreau sa merg la servici cu gandul la ce am de facut acolo, nu la ce tratamente sa mai fac pt a avea un bebe, vreau sa-mi vad si de viata mea , ca simt ca trece, si nu ma bucur de nimic ! Asa ca , primul obiectiv pe lista: Amsterdam!! Poate prin Iunie voi face Fet-ul , si daca tot nimic, la anul, cand mai strang niste bani, voi mai incerca un Fiv...