FIV Europa(41)
Raspunsuri - Pagina 14
balanta_tm spune:
aadina, farmacista mea este in concediu, dar am vorbit la alta farmacie. Au medicamentele pe stoc, insa cer reteta. Te rog, scaneaza reteta ce o ai de la Wunsch (sau retetele, nu stiu pe cate retete ti-a scris Suprefact si Merional) si trimite-mi-o/trimite-mi-le pe adresa: balantatm@yahoo.com. Rugamintea mea este sa mi le trimiti pana azi la orele 18, ca sa le pot lista la lucru, fiindca acasa nu imi merge imprimanta.
Preturile sunt:
Suprefact 7426x2 HUF 2 cutii cu cate 2 flacoane de 5.5 ml (deci 4 floacoane in total)
Merional 17296 HUF, cele 10 bucati. Deci 32148 HUF in total. Dar despre bani vorbim mai tarziu.
aadina spune:
Multumesc mult. Eu unt la scoala acum. Termin orele la 16. Cum ajung acasa le scanez si le trimit.
balanta_tm spune:
aadina, am primit acum mail de la farmacia din Ungaria si zice:
"Sorry, but we have only 1 box Suprefact (2 ampules), and presently it is not at the whole saler.". Ce fac?
O iau pe asta de o mai au si pe a doua ti-o cumpar de la Viena? (acolo cred ca e un pic mai scumpa)
Sisipisi spune:
Fetelor am avut si eu azi intalnirea cu endocrinologul. Concluzia este urmatoarea: tiroida mea nu functionaza cum trebuie. Nu mi-a dat detalii si nici nu am cerut. Am primit reteta pentru thyrox 0,1 mg, dupa 6 saptamani fac test de sange. A mai zis ca menstrele neregulate sunt din cauza tiroidei, dupa ce initial zisese ca nu crede ca sunt din cauza asta.Daca dupa 6 saptamani e ok o sa pot face FIV peste alte 6 saptamani (deci alte 3 luni amanare). Daca nu e ok, continui tratamentul, etc.
Partea buna e ca si cu tiroida asta nefunctionala mi-a venit menstra la 25 de zile.
adijo spune:
Sisi, ma bucur ca ai , in final, un diagnostic clar si de la endocrinolog. Poate cu acest tratament va fi ok.
stefy13 spune:
Multa bafta Balanta_tm la Viena.
Mutatia protrombinica G20210A - genotip heterozigot
Factor antinuclear pozitiv
OATS girl
FIV 1 +ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied Germany, martie 2009 nereusit
FIV 2+IMSI Germany, feb 2010 nereusit, hiperstimulare severa
FET mai 2010 nereusit
sarcina obtinuta natural
+ 12
Arina21 spune:
Salutare fetelor,
HAi ca nu mai pot de nervi, am scris o gramada si s-a dus!!!! Incerc sa o iau de la capat
Bruni, imi pare bine ca esti OK si ca s-a dus hematomul. Bafta la FIV 5, sigur va fi bine.
Adijo, suna bine ce ti-au propus cei de la Wunsch sa faci pt urmatorul FET, poate chiar ar trebui sa-i intrebi daca n-ar fi o idee buna sa faci biopsie de endometru pentru o mai buna implantare??
Balanta, pana la urma si noi am stat o noapte la hotel si o noapte in apartamentul despre care ti-am zis, pentru ca nu avea liber. Hotelul la care am stat a fost excelent, il recomand, a costat 89 E + 17 E parcare (parcare subterana) pe noapte cu mic dejung bogat inclus. La max 5 min. de Mariahilferstr. si de toate atractiile dar totusi intr-o zona f linistita. http://www.hotelsavoy.at/e_hotel.htm
Ai fost la Viena??
Sisipisi, sper sa aduci la normal tiroida si sa te apuci de FIV. Bafta!
Eu am plecat intempestiv ca marti cand am fost la eco, deja ovulasem. Am intrat in fibrilatii, ca asta insemna ca trebuia sa plecam miercuri iar noi aveam totul pregatit pentru plecare vineri. Inclusiv cazarea a trebuit sa o schimbam si bineinteles ca nu avea liber miercuri asa ca a trebuit sa cautam hotel etc etc. Plus ca a urmat un schimb super-rapid de emailuri cu Ana, prin care o informam ca FET-ul va fi joi si nu vineri sau sambata cum stabiliseram. A raspuns imediat la mesaje si m-am mai linistit.
Miercuri cand am ajuns in Viena am trecut si pe la clinica si mi-au zis sa sun joi la 9:30 sa vedem daca a rezistat vreun embrion. Joi am sunat si mi-au zis ca un embrion a rezistat, sa ma prezint la 11 pt FET.
La 11 am fost la clinica, am vorbit cu un baietas care am vazut de data trecuta ca se stie cu embrionii si calitatea lor asa ca l-am intrebat cum e cu embrionul meu. Mi-a zis ca e de calitate buna, in stadiul de morula. Apoi a venit si Ana zambitoare si increzatoare, m-a dus la transfer, mi-a dat poza cu embrionul care arata chiar bine iar in timpul transferului mi-a zis ca totul e 'very excellent' si 'perfect'. Adevarul este ca la niciun transfer (nici la FIV nici la IUI) n-am fost atat de relaxata. Extrem de relaxata! Dupa transfer am mai stat o ora in pat, tot asa relaxata iar acum sunt inapoi in realitatea cruda
Nu sunt agitata, nu am mari asteptari dar nici pesimista nu sunt, intr-un cuvant sunt linistita. A fost cea mai placuta deplasare a mea la Viena, n-as putea spune exact de ce, ca a fost pe fuga si am stat si 3 zile (cu dus-intors). Poate penttru ca nu am avut stressul cu injectiile, apoi a punctiei, apoi 'cati embrioni si de ce calitate', stiti si voi. Acum la 11 am ajuns la clinica si la 11:40 eram in salon.
Cam atat fetelor, daca aveti intrebari, aici sunt.
Va pup si de abia asteptam sa ma intorc sa va povestesc.
Arina
adijo spune:
Arina, super vesti! Sa fie cu noroc de data asta! Chiar ma intrebam cand se intoarce fata asta? nu da nici un semn de viata de atatea zile.! Morula , zici? Inseamna ca ei dezgheata embrionii cu o zi inainte si ii mai lasa la dospit?
Eu am lasat-o mai moale , deocamdata. la sfarsitul lui aprilie vrem sa mergem la Amsterdam, asa ca urmatorul Fet nu stiu cand va fi; Legat de biopsie , am vorbit cu Ana , mi-a spus ca , conform unor studii, biopsia facuta cu o luna inainte de fiv sau fet poate creste sansele de implantare, si, daca vreau , merita sa incerc. deocamdata nu mai vreau sa aud de doctori si interventii.
Balanta, te asteptam si pe tine cu noutati legate de protocol!
Stefy vad o semnatura f. frumoasa in dreptul tau, dupa numeroase chinuri! Cum s-a intamplat? Hai, ca suntem avide de povesti de succes!
Sisi,Aadina, Bruni!
Arina21 spune:
Adijo, eu cred ca incep decongelarea in dimineata cu FET. Dar nu cred ca embrionii mei au fost congelati la 3 zile. Mi-a ramas ideea asta infipta stii de ce?? Pentru ca la FIV, in ziua transferului cu embrioni de z3, am intrebat daca mi-au ramas embrioni pentru congelat si mi-au raspuns ca ii mai lasa sa vada daca se dezvolta corespunzator si abia apoi ii congeleaza. De aia am si ramas eu cu ideea la momentul ala ca embrionii mei erau de fapt de z6. Deci probabil ca au fost congelati la z4???? Dumnezeu mai stie.
Pe mine ma doare burta si tot tacamul dar oricum ciclul nu o sa-mi vina mai devreme de 28 zile, ca eu stau f bine la progesteron.
Pe mine m-a intrebat Ana dupa transfer, cand mi-a zis sa iau duphaston, daca mi-a venit vreodata ciclul mai devreme, gandindu-se probabil la o insuficienta de progesteron. M-am gandit imediat la tine...