Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Dece - nurofen ai incercat, poate nu mereg la el panadolul ... Si cu plecarile prin cora, n-ar fi mai bine sa stai cu el in casa pana se stabilizeaza sa nu faca o combinatie de virusi ca acum e mai expus ca in mod normal, zic si eu ...

da ,..am inceput cu nurofen...doar de 2 ori i-am dat panadol....
acu e mai stabil...cred k de la novocalmin...tocmai a papat de pranz si e la tt...sa adoarma...

iar de cora...hm...io ziceam textul lu ta-su care se pare k pot sa-l dezmierd...poetu'....normal k nu car un copil bolnav...

totusi l-am lasat k ta-su dimi...dupa ce-i mai scazuse temp si am fost je..k de...sunt sg shofer din casa...

intreare...jiji n-a fc kk ieri..si dupa supozitorul de novocalmin..a f diaree...care cik cam putza...e ok?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

MP...imi pare rau , mami....insa dak asta e ocarare spre...gazelanie,...ma roade la ranza...da rau, rau...

cand a fc mire enterocolita.....si a slabit...ma intrebam ..da pe mine de ce nu ma doare nik?...de aia ca sa-mi creasca mie tartitza mare..

jiji a adormit....ma dec sa shmotruies un pic..sa pap si poate sa recuperez ceva somn...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

dece imi pare rau ca sunteti bolnavi...........adik febra...........ca ai zis ca altele nu are...........

da, e normal sa faca kk asa dupa supozitor..
de aia e indicat, daca nu e absolut necesar, sa nu bagam supozitor.......dar in caz de febra mare nu ai avut ce face....so.........
nus tiu
sper sa va treaca si sa fiti bine

pup toti pufii bolnavi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o duminica placuta

la noi e alb
e iarna in toata regula!!!!!

noi nu mai facem febra........dar ii dau antibio 5 zile daca am inceput.........am ezitaT SA II DAU, DAR MA GANDEAM CA e necesar................pentru urechiuse........

of
nurofen nu ii dau daca nu face febra, nu?
avem probl cu nasul, dar trece

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

sambete si duminicile suntem mai pasive... mai solicitate de soti se vede decat de pufi, ca in timpul saptamanii...

eu m-am plictisit sa-i lipesc cartea tinker bell cu scoci... rupe o pagina, o bagam in carantina, o reparam, iar i-o dau, iar rupe alta pagina... saraca carte...

multa sanatate pufilor bolnaviori...

dece si Kay cand facea cate un kk (febricios si cu supozitoare, siroape), umputzea toata casa, trebuia sa aerisesc... efectiv trebuia sa ne tzinem de nasuri...

bea, eu nu stiu daca antitermicele se administreaza cand copilul n-are febra, eu ii dau doar cand are febra, nu dupa schema, am grija doar sa le alternez (asa scrie in prospect, asa recomanda medicii), ii dai panadol, data viitoare nurofen, urmatoarea un supozitor de novocalmin daca febra depaseste 39,2... si intervalul tre sa fie de 6 ore... daca imi facea febra mai des de atat ii bagam un supozitor, nu-i dadeam iar sirop.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

ieri Ela si-a luat primul ei "salariu" 2 mln... si azi am mers cu ea s-o ajut sa-i cheltuiasca... si a ramas surprinsa de cat de greu iti vine sa dai banii cand sunt ai tai munciti pe prostii... ne-am invartit 2 ore si am cheltuit doar un milion, daca erau banii mei, ii cheltuiam in 15 min...

si-a luat niste cizmulite cu toc, un palton scurt (la reducere), un sutien... alegeri de domnisoara (evident atent si subtil indrumata de mama)... dar nu i-am fortat mana, ea si-a platit cumparaturile, ea si-a ales cizmele, sutienul...

am venit repede acasa pe motiv de pitic flamand (ca taica-su nu le are cu hranitul bebelului) si ea a mai ramas sa cheltuiasca restul banilor... se gandea la o pereche de blugi si la o bluza... sunt curioasa, abia astept...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

bea, eu nu stiu daca antitermicele se administreaza cand copilul n-are febra, eu ii dau doar cand are febra, nu dupa schema, am grija doar sa le alternez (asa scrie in prospect, asa recomanda medicii), ii dai panadol, data viitoare nurofen, urmatoarea un supozitor de novocalmin daca febra depaseste 39,2... si intervalul tre sa fie de 6 ore... daca imi facea febra mai des de atat ii bagam un supozitor, nu-i dadeam iar sirop.

Ruxita, Bea...nurofenul nu este numai un medicament antipiretic.....Poate fi administrat si contra durerilor diverse: dureri de gat, dureri generate de otite, de eruptiile dentare...
Eu nu prea am folosit ca nu am avut nevoie (ca si antipiretic), nici ca tratament al durerii, pentru ca iris nu prea il tolereaza asa bine. Dar in prospect asa scrie.....

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina ai un PM(de mult ) de la mine

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Aoleu, iertareee!
Acum verific.

Editez sa zic ca nu prea mi-a intrat in reflex sa verific PM....o sa incerc sa repar asta.
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Aoleu, iertareee!
Acum verific.

Editez sa zic ca nu prea mi-a intrat in reflex sa verific PM....o sa incerc sa repar asta.

Oooo stai linistita,ma gandeam ca ai ceva cu mine si vroiam sa iti spun ca eu sunt viteaza poti sa imi spui in fata glumesc...

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Mergi la inceput

Citat:

Oooo stai linistita,ma gandeam ca ai ceva cu mine si vroiam sa iti spun ca eu sunt viteaza poti sa imi spui in fata glumesc...

Sarumana de mesaj. Doamne-fereste de avut ceva cu cineva...
Sunt varza cu capul, batrana, si nici nu-s chiar obisnuita de tot cu toate functiile forumului.
Inca o data scuze. Sper sa nu se mai repete. Mai bine ma trageti de maneca, ca verific imediat.

Mergi la inceput