Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Sorina Ce fac fetele tale?Cum mai e Iris?

Haircut ce faceti?cum sunteti?

Dece Cum e jiji?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Incearca sa nu fii un om de succes, ci un om de valoare."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Sorina Ce fac fetele tale?Cum mai e Iris?

Haircut ce faceti?cum sunteti?

Dece Cum e jiji?

Sarumana de intrebare...Daca ma intrebi...spun..
In principiu fac bine. Realitatea nu ne lasa in pace.
Diana are un ochi umflat de curent, ca au stat in curent la scoala.E necajita tare, ca-i strica look-ul; tratam cu tobrex
Iris...ce stie ea mai bine...e dragalasa, dar cand o apuca bazdacii..sa te tii..Incearca sa faca cativa pasi singurica, da pup, stie sa faca : salut, bravo, pa cu manutzele, da manutzele si piciorusele sa i le pup, daca ii cer, imi indeasa suzeta sau alte animalutze sa le rod si eu, face ca maimutza, pisica, puiul de catzel...Se iubeste cu sora-sa de numa'....Are 7 dinti jumate....
De astea...Nu face ea prea multe, dar avem timp.

Ariana ce face? Cum mai sunteti cu maselutzele? Ai reusit sa te odihnesti putin?
Pupam fetele frumoase!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Sarumana de intrebare...Daca ma intrebi...spun..
In principiu fac bine. Realitatea nu ne lasa in pace.
Diana are un ochi umflat de curent, ca au stat in curent la scoala.E necajita tare, ca-i strica look-ul; tratam cu tobrex
Iris...ce stie ea mai bine...e dragalasa, dar cand o apuca bazdacii..sa te tii..Incearca sa faca cativa pasi singurica, da pup, stie sa faca : salut, bravo, pa cu manutzele, da manutzele si piciorusele sa i le pup, daca ii cer, imi indeasa suzeta sau alte animalutze sa le rod si eu, face ca maimutza, pisica, puiul de catzel...Se iubeste cu sora-sa de numa'....Are 7 dinti jumate....
De astea...Nu face ea prea multe, dar avem timp.

Ariana ce face? Cum mai sunteti cu maselutzele? Ai reusit sa te odihnesti putin?
Pupam fetele frumoase!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Bravo Iris imediat ai sa pleci la plimbare singurica,poate de ziua ta

Si eu am probleme din cauza curentului,adica la un pic de curent mi se umfla ochiul si mai faceam si ulcior(groaznic)am rezolvat cu o "cura" de 7 zile de augmentin,dar am ramas cu o sensibilitate la ochi(trebuie sa dau un search sa vad ce e tobrex)

Noi suntem bine,Ariana se joaca,mai vine in vizita la prietena ei tzitzi,e mai bine,avem 3 coltisori iesiti la cea de a treia maseluta si vad ca da sa iasa a 4 a maseluta,dar e mai ok...

Eu sunt odihnita,inca nu sunt obosita,ma pregatesc de excursie: m-am tuns,vopsit si achizitionat ceva frumu si sexi

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Ma bucur ca e mai ok, bebelina frumoasa!
Ooo..bravo mami pentru tuns, vopsit!..Poze, ceva?
Si eu m-am vopsit azi, in vederea petrecerii de saptamana viitoare.
Cand plecati in excursie?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Ma bucur ca e mai ok, bebelina frumoasa!
Ooo..bravo mami pentru tuns, vopsit!..Poze, ceva?
Si eu m-am vopsit azi, in vederea petrecerii de saptamana viitoare.
Cand plecati in excursie?

Plecam sambata viitoare,mai e asa multttt;poze,maybe,cand ma intorc din excursie

Sa aveti o petrecere frumoasa,o sa fiti 3 fete frumoase foc la party,o sa ii cuceriti inima lui tati

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Buna seara...
Sunt ingrozita de febra si de virozele care sunt.De asemenea am emotii pentru vaccinele de la 1 an....cred ca vineri le facem

Noua ne-au iesit 6 dinti(primii la 4 luni)....si gata .D e vreo 4 luni nimic la orizont.Ar trebui sa ma ingrijoreze???

Cine imi spune si mie (exact) ce trebuie saa fac in caz de febra????

fug ca avem musafiri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity
Plecam sambata viitoare,mai e asa multttt;poze,maybe,cand ma intorc din excursie

Sa aveti o petrecere frumoasa,o sa fiti 3 fete frumoase foc la party,o sa ii cuceriti inima lui tati

Hai, ca nu mai e mult! Relaxarea si locurile frumoase va asteapta! Musai poze cand veniti, sa ne clatim si noi ochii!

de urari ... cam avem emotii pentru party cu mica mofturici. Dar..va fi ce va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara...
Sunt ingrozita de febra si de virozele care sunt.De asemenea am emotii pentru vaccinele de la 1 an....cred ca vineri le facem

Noua ne-au iesit 6 dinti(primii la 4 luni)....si gata .D e vreo 4 luni nimic la orizont.Ar trebui sa ma ingrijoreze???

fug ca avem musafiri

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Livia chiar sa vorbit de asa ceva ieri si alalataieri gasesti cu cateva pag in urma detalii .Bafta multa la vaccin si sa fie fara reactii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna seara...

fug ca avem musafiri

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Pai in primul rand sa nu intri in panica.
Noi procedam asa: la temp pana in 37.8 nu facem absolut nimic. La temp intre 37.9 -38.4 las copilul mai dezbracat, scad temp in camera pana la maxim 22 de grade, ii dau multe lichide si il urmaresc cu atentie(eu ii pup pe frunte la 5 min sa vad daca apare vreo schimbare).
Daca are temp peste 38.5 aplicam regula de mai sus + un antitermic (nurofen sau paracetamol).
Daca nu scade sau creste pana la 39-39.5 adaugam sosete cu otet, compresa pe frunte. La peste 39.5 facem impachetari, bai caldute si la 39.8 punem 1/2 dintr-un supozitor de novocalmin, daca nu scade in 20 de min sau ajunge la 40+ pun si cealalta jumatate.
Oricum cel mai bine ar fi sa intrebi medicul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Seara buna!

Lillo si de la noi, am notat. Cum se mai simt piticii?

Simply neaparat sa ne pui poze.

Sorina ce scumpa e Iris, a mea desi am facut ca toate animalele pe langa ea nu vrea sa imite niciunul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput