Pufii de Ian-Feb 2010 isi iubesc mamicile (224) !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vai mai fetelor ce povestiti cu febra, virusi...brrrrr...

Si ce aiurea e ca vine noaptea si in loc de odihna tre' sa stai cu inima cat un purice sa vezi cum evolueaza...off....

Sper sa scapati repede de crocobauri..sa se duca pe pustii, unde nu sunt copii...

Eu ma tem de febra ca de nu stiu ce...dar imi prind atat de bine postarile voastre si incerc sa retin toate info pentru cand m-oi confrunta si eu cu problemutze de astea...

Pupici la toti pufii si piticii bolnaviori...

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Am uitat aseara, superbe pozele cu nora mea, stiu ca e ciudat ... dar e foarte simpatica cu ghipsul ei, parca spune vedeti de ce am fost in stare .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Lillo, Xela, dece sper sa aveti o noapte cat mai linistita, sa nu mai faca puii febra.

Vroiam sa va povestesc o faza pe care a facut-o Mara (de cate ori o bag in baie imi amintesc si ma distrez). Eu o iau cu mine sa-i pregatesc cada, asa ca a vazut ca i se pregateste balaceala (nu face in fiecare seara baie in cada mare). I-am dat-o lu tati sa o dezbrace, a dezbracat-o pana la pampers si nu stiu ce s-a apucat sa povesteasca cu mine. Mara pe canapea se chinuia si tragea disperata cu ambele manute de pampers, sa-i scoata ca pe chilotii (mi-a adus aminte de noi vara, cand ajungeam pe plaja incepeam sa ne dezbracam cum dadeam de nisip disperati sa intram in apa) sa fuga la baie. Cand m-am prins eu ce se intampla, i-am dat pampersul jos, in secunda urmatoare a coborat in graba de pe canapea si fuga la baie.

Mie mi-a ramas asa in minte pt ca nu credeam ca sunt capabili sa inteleaga atatea la varsta lor.

Cand este intr-o actiune nepermisa sau cu un obiect nepermis si o surprind, intinde imediat mana sa-mi dea obiectul cu care executa actiunea inainte sa apuc eu sa zic ceva.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Ce tare e ... bebe 2 ceva ?

Mergi la inceput

Dece - nurofen ai incercat, poate nu mereg la el panadolul ... Si cu plecarile prin cora, n-ar fi mai bine sa stai cu el in casa pana se stabilizeaza sa nu faca o combinatie de virusi ca acum e mai expus ca in mod normal, zic si eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multam sorina de cafea

pup pufii bolnaviori,cu frati si surori cu tot
decenuela,de cate zile face febra jm?poate apare dupa a treia zi exantemul,ca febra peste 39 si fara alte simptome,la roseola ma duce gandul

io aproape in convalescentanoroc ca-s singura din casa beteaga,copiii au scapat si soata...ma doare gatul...dar cand mi-e foame tre sa si manancnasoala combinatie...dar am facut un calcul...inca vreo 5 amigdalite d-astea si-s gazela(alexutzzza )

zgubilicea e o scumpete si cu ghipsparca ar fi cautat un accesoriu in plus

simplyimi pare tare rau de insomnia ta...sper ca vacanta sa te aajute sa-ti reincarci duracellu'

lillo,multa sanatate sa aveti!

xela,multa sanatate lui A

ratusca,ma bucur ca sunteti bine acum

care ai pus linkul ala cu tortul? sorina cred...fain va fi la motul lui iris

laliticasucces cu pregatirile!

cat despre umblat,treaba voastra,dar nu-i frumos sa uitati de placintica meapoate cand s-o insura a merge singur sau l-a duce mandra de mana

mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cate face marafelicitari delfi!

caius canta la instrumente muzicalefain de tot!

mami de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Neatza si de la noi
Dupa inca o noapte de impachetari am nevoie de o cafea maaaare. Piticul a facut febra 39, care bineinteles ca nu a scazut cu nimic, acum are 38.8 si doarme. Din fericire fii-mea nu a mai facut aproape deloc febra.
Sper sa scape si piticul repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

MP ... ma bucur ca esti mai bine, si ca baietii n-au luat nici un crocobaur..
Daa, eu eram cu link-ul.....sper sa semene tortul cu cel din poza, ca altfel...le-o dau pe iris sa le cante la ureche intr-o seara .
Pupam baietii frumosi, si pe gazela de mami!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Neatza si de la noi
Dupa inca o noapte de impachetari am nevoie de o cafea maaaare. Piticul a facut febra 39, care bineinteles ca nu a scazut cu nimic, acum are 38.8 si doarme. Din fericire fii-mea nu a mai facut aproape deloc febra.
Sper sa scape si piticul repede.

Offf...ce aiurea...
Pupam piticul, sa-i treaca repede febra, cum i-a trecut si surioarei lui!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna ziua si de la mare unde este tare urat afara......
Imi pare rau ca iar sunt pufuleti bolnaviori si cu febra cate un pt fiecare si sa treaca cat mai repede.
MP uff ce rau si de tine bine ca piticii nu au luat ceva si sunt sanatosi,iar tu sa scapi cat mai repede.
Am pus si eu cateva poze cu titirezul meu
Sa aveti o zi buna si linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lalatica ai PM.

Mergi la inceput